Sfat achizitionare pistol bile

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Abigor_iq

Re: Sfat achizitionare pistol bile

Post by Abigor_iq »

cam aiurea atmosfera pe aici :roll:
hedone

Post by hedone »

Pai e normal sa fie asa, cand apar de-astia. De fapt, acelasi vesnic...
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
folhasek

Post by folhasek »

hedone wrote:Asa este. Ai perfecta dreptate. Angel of Light este chelner la bistro la gara. In rest numai nemernici pe aici. Acuma dispari?
:lol: :lol: Dumnezeule Mare , cata rautate bre......parca e o replica din Vacanta Mare :lol: Credeam ca e forum serios :lol:

Si acum , ca sa readucem discutia la ce ne intereseaza , Angel_of_Light , poate ne spui si noua ceva de Schmeiserul ala al tau , ca eu unul nu prea am gasit nimic pe forum despre el, daca am ratat vre-o postare despre el, da-mi un link . Tin minte ca acu' aproape 2 luni de zile intram aici pe forum si vedeam tot felul de baieti care mai de care mai informat , o gramada de teste cu pistoale , discutii amicale , experiente personale . Acuma, ca si sfat achizitionare pistol bile ( ca sa ma incadrez in topic ) unde pot sa gasesc manuale, documentatii despre pistoale?? Adic explicatii minutioase despre constructia de baza a unui pistol , evolutia sa....etc.......Un nedumerit a plecat , se nashte altul :D
Emanuel

Post by Emanuel »

gogule, ukmmar-e, constantine, nu-i problema, or fi gresit bajetzii, au si zis ca dau o bere daca nu esti tu zabalosul ala !
(Desi nici el nu bea alcool :idea: )

Daca am gresit cumva - se mai intampla, oameni suntem, copii facem - ne cerem scuze ! Spune-ne cine esti, eventual pe PM, si o lamurim, sint convins.

Dar daca esti ..., atunci - .....
:twisted: :evil: :twisted:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

folhasek wrote:
hedone wrote:Asa este. Ai perfecta dreptate. Angel of Light este chelner la bistro la gara. In rest numai nemernici pe aici. Acuma dispari?
:lol: :lol: Dumnezeule Mare , cata rautate bre......parca e o replica din Vacanta Mare :lol: Credeam ca e forum serios :lol:

Si acum , ca sa readucem discutia la ce ne intereseaza , Angel_of_Light , poate ne spui si noua ceva de Schmeiserul ala al tau , ca eu unul nu prea am gasit nimic pe forum despre el, daca am ratat vre-o postare despre el, da-mi un link . Tin minte ca acu' aproape 2 luni de zile intram aici pe forum si vedeam tot felul de baieti care mai de care mai informat , o gramada de teste cu pistoale , discutii amicale , experiente personale . Acuma, ca si sfat achizitionare pistol bile ( ca sa ma incadrez in topic ) unde pot sa gasesc manuale, documentatii despre pistoale?? Adic explicatii minutioase despre constructia de baza a unui pistol , evolutia sa....etc.......Un nedumerit a plecat , se nashte altul :D
:lol: :lol: :lol: "Schmeiserul" un fratior mai mic a lui nea Fort... doar ca nu are atat otel... e mai din zamak... 9 mm.... vrei sa il vezi pe viu si ce stie sa faca esti binevenit in poligon

http://s209.photobucket.com/albums/bb26 ... u20/AE790/ asta poate sa faca.... 270 pg inclusiv coperta de la 6-7 m

Frate vrei discutii tehnice il ai pe macarici, barthy, babanu, violiv si alte cateva nume grele, cauti dreptate si adevar intreaba de mine... punct si la obiect... Scuza-ma ca te-am jignit ca am demascat o jigodie ascunsa printre noi, dar la mine acceptarea se numeste partinire, tainuire si colaborare.... Iar cand o sa ajung sa ma justific de ce demasc jigodii mai bine ma legi de copac in locul cartii si treci la fapte... Cu respect, Flavius

PS NU un nedumerit ci un satul de lepre si de scursuri umane.... Noapte buna
hedone

Post by hedone »

baaaaah, ciac noris care esti tu, gechi cen, stivan sigal... numa' tu esti detinatoru' dreptatii.... ha? Iti mai tin eu partea... :twisted:
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

:lol: :lol: :lol: :lol: Recunosc.... tu de cand l-ai intalnit pe Zaharia ai vrut sa-l alergi... :lol: :lol: :lol: Ai dreptate! Si nu esti singurul, dupa cum se poate citi pe topicul special creat de cineva pentru Dan... exista o lunga coada privind "fanii lui".. oare de ce?

Gata acum tac, ajunge cu off topicul pe ziua de azi, sa revenim la arme. Sper sa nu mai apara tovarasu nedumerit cu alte usere...nu de alta dar imi place sa citesc lucruri utile nu topicurile mele pline de adevar. :mrgreen:
Nemilosul

Post by Nemilosul »

Bai frate... cum masa poate sa fie cineva atat de nesimtit cand tu-i dai un sut afara din casa pe usa, el sa intre pe geam???? Nedumeritule vrei sa te dam in urmarire generala? Vad ca nu te abti!!! Crezi ca daca iti faci un user nou oamenii nu se prind??? Esti chiar nesimtit, vezi ca lumea nu te place si nu vor sa auda de tine decat daca iti platesti datoriile si dispari si tu apari ca ciuma. Citeste in masa topicul deschis de mine sa vezi ce parere au cei de pe aici despre tine, apuca-te de bingo, de crosetat si lasa-ne sa ne vedem de pasiunea noastra!!!! Ai avut momentul tau de glorie pana ti-ai batut joc de prieteni, acum dispari!!!!
Nu vreau nimic decat o lume mai buna, nu caut nimic decat sa ajut!
haiosu

Post by haiosu »

Nemilosul wrote:Bai frate... cum masa poate sa fie cineva atat de nesimtit cand tu-i dai un sut afara din casa pe usa, el sa intre pe geam???? Nedumeritule vrei sa te dam in urmarire generala? Vad ca nu te abti!!! Crezi ca daca iti faci un user nou oamenii nu se prind??? Esti chiar nesimtit, vezi ca lumea nu te place si nu vor sa auda de tine decat daca iti platesti datoriile si dispari si tu apari ca ciuma. Citeste in masa topicul deschis de mine sa vezi ce parere au cei de pe aici despre tine, apuca-te de bingo, de crosetat si lasa-ne sa ne vedem de pasiunea noastra!!!! Ai avut momentul tau de glorie pana ti-ai batut joc de prieteni, acum dispari!!!!
e putin spus batut joc!!! :evil:
a calcat totul in picioare. nu are jena si nici limite!
poate procesele (si speram sentintele corecte) sa il potoleasca. macar pt urmatoarea mie de ani.
constantinpenciu

Post by constantinpenciu »

Emanuel wrote:gogule, ukmmar-e, constantine, nu-i problema, or fi gresit bajetzii, au si zis ca dau o bere daca nu esti tu zabalosul ala !
(Desi nici el nu bea alcool :idea: )

Daca am gresit cumva - se mai intampla, oameni suntem, copii facem - ne cerem scuze ! Spune-ne cine esti, eventual pe PM, si o lamurim, sint convins.

Dar daca esti ..., atunci - ....

habar nu am cine sunt ceilalti dar cred ca ai pus 3 persoane intr-una singura iar eu unul sincer nici pt tot aurul din lume nu m-as f..in pielea celui al carui nume nu se pomeneste :roll: ,de ce nu-i dati ignore,sau sa facem ca pe forumurile de airsoft-locatia si poza la profil,ca sa stim cu cine vorbim...in fine
RG88,Timisoara
Emanuel

Post by Emanuel »

constantinpenciu wrote:
habar nu am cine sunt ceilalti dar cred ca ai pus 3 persoane intr-una singura iar eu unul sincer nici pt tot aurul din lume nu m-as f..in pielea celui al carui nume nu se pomeneste :roll: ,de ce nu-i dati ignore,sau sa facem ca pe forumurile de airsoft-locatia si poza la profil,ca sa stim cu cine vorbim...in fine
Care nume nu se pomeneste, ce e Nosferatu ?
Nu, e doar DAN ZAHARIA, zis nedumeritu, zis ..., ..., ..., ultima adresa stiuta Brasov, strada Iasomiei 10 (pana sa vanda, sa nu lase urme), apoi Rupea - pe dreapta, Mogosoaia - pe stanga :mrgreen: , etc.

Cu fotografia e buna treaba, desi daca mai "ie" unii precum nenea, ar fi in stare sa puna vreo poza cu ma-sa goala, spunand ca "eu sint, la implinirea a 64 de primaveri!"

Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
folhasek

Post by folhasek »

[quote="Angel_Of_Light
:lol: :lol: :lol: "Schmeiserul" un fratior mai mic a lui nea Fort... doar ca nu are atat otel... e mai din zamak... 9 mm.... vrei sa il vezi pe viu si ce stie sa faca esti binevenit in poligon[/quote]

Cat a costat ? L-ai luat din Rep. Moldova? Zamac?? Zamac si trage si cu 9mm Snail? Tare!!!!!! Acuma, eu fiind din Iasi.........sa vin in poligon prin Bucureshti....cam greu....dar nu imposibil . Chiar ma intereseaza Schmeiserul , dar vad ca tii totul ''sub saltea'' :lol: . Da-mi un link macar despre el, pe site-ul lor scrie numa in ruseshte si ma dispera limba aia . Unde mai pui ca informatiile despre Schmeiser ar duce oleak la prabusirea mitului despre zamacuri ( cum ca zamacul crapa la cateva incarcatoare ) . Pe de alta parte, am putea face o mica asemanare/deosebire cu Recordul ( care la fel, e otel + zamac ) . Merci anticipat pentru ''lamuriri'' , cat si celor care imi dau informatii despre unde as putea gasi carti, documente despre constructia de baza al unui pistol ,parti componente si rostul fiecarei componente .
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

M-a costat cam 25 de mil... deci Recordul e in avantaj... da e din Moldova... acelasi parcurs cu Fortul. Nu spun multe pentru ca nici eu nu stiu multe, am recunoscut deja ca sunt pe langa subiectul tehnica... eu l-am vazut prima data la andueu in poligon si... a fost dragoste la prima vedere... asa ca l-am luat cand am mers in Moldova. Poti sa-i dai lui un pm si poate iti da mai multe detalii tehnice... se aseamana foarte foarte mult cu Walther PPK recunosc de asta mi-a si placut... Ai incercat google translator sa traduci ce este aici in engleza? http://www.schmeisser.com.ua/prod/art_list/name=defence Eu am incercat azi si miraculos dar merge... normal mai sunt si bug-uri dar scoti esentialul. Din pacate nu am gasit materialele din care este facut dar otel nu e...

E o arma pentru o persoana cu mana mica... eu ma incadrez la aceasta categorie, e foarte usor de purtat
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Ahhh si scuze se lipeste magnetul pe teava... deci nu e zamak :lol: :lol: :lol: :lol: Mai spun si eu prostii... ... :lol: 8)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Angel_Of_Light wrote:... da e din Moldova... acelasi parcurs cu Fortul. .....
SA-I MULTUMESTI LU' NEN-TU, BAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........cu lacrimi in ochi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Post Reply