Sfat achizitionare pistol bile
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Sfat achizitionare pistol bile
Pai in legatura cu munitia nici nu ai de ales,e singura de pe piata noastra de 9 mm!Nu ti se pune interdictie ci ai fost rugat sa nu postezi decat ce cunosti,nu sa iti dai cu parerea legat de legislatie pentru ca nu e de joaca cu armele.Inainte sa te hotarasti sa iti cumperi arma sper ca te-ai gandit bine si ai constientizat responsabilitatea!Legislatia ai studiat-o?Cunosti unde ai voie sa o porti,unde nu?Cand ai voie sa o folosesti si pedepsele pentru folosirea improprie?Pana la urma ce te-a determinat sa iti cumperi arma? (e cam offtopic,stiu
)
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
INcerc sa raspund cumva mai organizat.aurorauno wrote:Pai in legatura cu munitia nici nu ai de ales,e singura de pe piata noastra de 9 mm!Nu ti se pune interdictie ci ai fost rugat sa nu postezi decat ce cunosti,nu sa iti dai cu parerea legat de legislatie pentru ca nu e de joaca cu armele.Inainte sa te hotarasti sa iti cumperi arma sper ca te-ai gandit bine si ai constientizat responsabilitatea!Legislatia ai studiat-o?Cunosti unde ai voie sa o porti,unde nu?Cand ai voie sa o folosesti si pedepsele pentru folosirea improprie?Pana la urma ce te-a determinat sa iti cumperi arma? (e cam offtopic,stiu)
La varsta mea cred ca sunt destul de constient de ceea ce inseamna o arma si mai ales de ce inseamna utilizarea ei.
Legislatia am studiat-o in toate versiunile ei si cu tot ce tine de ea, ce am gasit pe romsdc.ro adica http://www.romsdc.ro/html/legislatie.html
Am studiat cat am putut gasi si in domeniul CP la autoaparare, legitima aparare.
Stiu exact cum si unde am dreptul dat de lege sa port arma. Si ar fi culmea sa o pot folosi unde nu am voie sa o port.
Pedepsele nu mai interseaza sa le stiu atita vreme cit nu am intentia sa calc legea.
M-a determinat sa imi fac documentele pentru cumparare de arma neletala exact ceea ce i-a determinat pe toti membrii cu state vechi pe aici.
Nu am dusmani dar cum spunea si psihologul, dimensiunile si infatisarea mea pot crea complexe ciudate unora cu violenta in sange si care nu suporta sa
fie dominati fie si prin simpla diferenta de inaltime. La 2,09 m inaltime si 130 Kg este explicabil. Si se explica si de ce nu ma atrage un WASP.
In mod normal, colegii si amicii imi zic ca lor le-ar trebui permis de port arma cand merg cu mine pe strada.
NUmai ca nu obisnuiesc sa frecventez zone ciudate si la ore ciudate.Dar in RO in orice moment orice loc se poate tranforma intr-unul ciudat.
Si in plus ma irita sa stiu ca am un drept asa mai exotic si eu sa nu imi manifest interesul sa il folosesc.
Si cum vinator nu m-am facut cum vroiau unchii mei (le-am spus ca nu vreau sa sperii animalele) macar in domeniul neletalelor sa intru si eu in rind cu oamenii.
Nu sunt o fire conflictuala dar nici nu imi place sa ma las dus de belciug de unul si de altul dupa tot felul de pareri si opinii.
Tocmai de aceea am dorit sa intru in acest forum sa pot acumula cit mai multe conostinte in domeniu si sa pot comunica liber cu cei mai experimentati si mai cumpatati decit mine.Si pina acum sint foarte multumit de ce am gasit aici.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Aurorauno pe tredul asta totul a devenit offtopic de mult, asa ca discutiile sunt libere...astept si eu cz-ul, pote vine pana expira notificarea
Am studiat cat de mult mi-a permis timpul cam tot ce era important pe forum ca sa imi pot face o idee si sa aleg pistolul de autoaparare.Din pacate acum ce odata firmele au inceput sa aduca arme construite din otel perceptia mea este ca se naste o alta problema la noi cei ce le vom folosi.Problema munitiei mai exact a calibrului: 10x22 rubber sau 9mm rubber.Deocamdata nu s--au facut teste concludente care sa puna in evidenta vreun castigator la vreo categorie.Sunt teste pe forum dar nu sunt obiective.Se spune de exemplu ca marca de pistol X este cea mai buna la munitia Y de la distanta Z.Si chestii de genul acesta.Ori intr-un test eu ma gandesc sa gasesc mereu cateva constante fata de care sa compar celelalte elemente variabile.Judecata si opinia mea nu este una care sa prevaleze in opinia celor ce citesc ci doar sa justifice decizia luata de mine.Decizie explicata mai jos.
Partea buna.
Am fost la AEST si m-am interesat.Voi cumpara in prima faza un Tanfoglio FT22.Ulterior pe locul liber ramas pe permis imi voi lua un CZ 83 rubber din cele ce le va aduce Arrow.rezultatul va fi ca voi avea si munitie 10x22 si 9mm rubber.Voi avea si un pistol cu teava lisa si unul cu opritori (sicane).Ambele arme vor fi din otel.Voi avea posibilitatea ca in poligon sa fac toate testarile ce se pot inventa si voi vedea cum este treaba cu acele grupaje miraculoase la 5-7-9 metri sau la cat vor fi fiind ele.Pe masura ce am armele le fac foto in amanunt la detaliile discutrate si le postez eu cumva aici la fel si grupajele la tinta si efectele.
Partile rele.
Va trebui sa renunt la vacanta ce o luam in fiecare primavara.Va trebui sa astept cumpararea armelor la date decalate pentru ca ele nu vor fi disponibile simultan.
Dar asa voi termina odata pentru multa vreme problema cu armele de autoaparare si va ramine doar partea de FUN in poligon si siguranta personala cea de toate zilele ca drept castigat.
Partea buna.
Am fost la AEST si m-am interesat.Voi cumpara in prima faza un Tanfoglio FT22.Ulterior pe locul liber ramas pe permis imi voi lua un CZ 83 rubber din cele ce le va aduce Arrow.rezultatul va fi ca voi avea si munitie 10x22 si 9mm rubber.Voi avea si un pistol cu teava lisa si unul cu opritori (sicane).Ambele arme vor fi din otel.Voi avea posibilitatea ca in poligon sa fac toate testarile ce se pot inventa si voi vedea cum este treaba cu acele grupaje miraculoase la 5-7-9 metri sau la cat vor fi fiind ele.Pe masura ce am armele le fac foto in amanunt la detaliile discutrate si le postez eu cumva aici la fel si grupajele la tinta si efectele.
Partile rele.
Va trebui sa renunt la vacanta ce o luam in fiecare primavara.Va trebui sa astept cumpararea armelor la date decalate pentru ca ele nu vor fi disponibile simultan.
Dar asa voi termina odata pentru multa vreme problema cu armele de autoaparare si va ramine doar partea de FUN in poligon si siguranta personala cea de toate zilele ca drept castigat.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
grija mare cu laudatul la scoala. Presimt ca il vei arata colegilor. Si nu vrem sa te vedem la stirile de la ora 5
Am sa iti spun o chestie care o sa te surprinda. Atit pe tine cit si pe colegii de forum. Exista viata si dupa virsta de 30 de ani.Chiar daca pina acum nu am bagat prea tare in seama calculatorul si modalitatile de socializare oferite de el uite ca am ajuns sa il apreciez ca unealta de informare si socializare.Drept consecinta cum cu colegii ma mai vad in toamna-iarna cind facem intilnirea de X ani pina atunci o sa ma obisnuiesc cu purtatul si aratatul armei.Sper sa nu ma obisnuiesc cu folositul ei in scop de autoaparare.Ca atunci sigur ajung la toate jurnalele de stiri oricum ar fi.Chestie ce se aplica oricui de pe acest forum.hedone wrote:grija mare cu laudatul la scoala. Presimt ca il vei arata colegilor. Si nu vrem sa te vedem la stirile de la ora 5
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Ca sa am ce arata la scoala am localizat cu exactitate de unde pot sa cumpar Tanfoglio 10x22.In consecinta pe la sfirsitul saptaminii viitoare voi veni cu imagini in detaliu.Am gasit si un loc unde pot pune imagini pentru forum.Fara bani si fara sa apara porcarele in alte ferestre.Voi lua si munitie 10x22 din toate felurile ce sunt pe piata pentru a putea face teste. Am mai gasit si un cronograf pe care respectivii mi-l trimit acasa in 10 zile: ProChrono Digital Chronograph. Comanda am lansat-o si am confirmarea de plata.Deci voi putea da si rezultate la masuratori.Voi face si teste comparate.Am un coleg cu Walther PP 10x22 zi unul cu RG88 10x22.Cred ca va fi interesant de vazut.
In plus se arata la orizont si alte surse de pistoale din otel.Am procedat la fel ca mai inainte si am deschis corespondenta cu cei ce produc asa ceva. Iata raspunsul la primul meu mesaj.
Dear Sir.
Thanks a lot for your Interesting.
I am Owner of Grand Power company, and we got your E-Mail from our distributor.
We are producer of whole line of handguns. Enclosed you may find the flyers.
I will be happy to sell to you the T10 RubberBall handguns. But we must asking our Police authorities. Ussually we had to sell to wholesale companies, But, because we have no any partner in the Romania, I am willing to do it for you directly.
BUT- BE AWARE- the T10 is for 10x22T rubber Ball ammo, but accept the 9PA also. But it need very powerfull ammo for propper working of selfloading. ( in Russia is it about 100-150J of muzzle energy )
Here are some details: http://www.grandpower.eu/_EN_Modification_T9.htm
One more question – there in Romania are necessary any changes of Barrel bore ? I asking you, because according Russian law there is necessary to give into barrel some crosspins due to prevent possibility to shot by FMJ or Lead ammo.
Sincerely yours
Jaroslav Kuracina
CEO GrandPower.
Cred ca macar sub aspectul unor probleme de detaliu si tot este in teresanta discutia cu un astfel de om.Poate le va vinde si pe piata romaneasca daca va gasi un partener.
Dear Sir.
Thanks a lot for your Interesting.
I am Owner of Grand Power company, and we got your E-Mail from our distributor.
We are producer of whole line of handguns. Enclosed you may find the flyers.
I will be happy to sell to you the T10 RubberBall handguns. But we must asking our Police authorities. Ussually we had to sell to wholesale companies, But, because we have no any partner in the Romania, I am willing to do it for you directly.
BUT- BE AWARE- the T10 is for 10x22T rubber Ball ammo, but accept the 9PA also. But it need very powerfull ammo for propper working of selfloading. ( in Russia is it about 100-150J of muzzle energy )
Here are some details: http://www.grandpower.eu/_EN_Modification_T9.htm
One more question – there in Romania are necessary any changes of Barrel bore ? I asking you, because according Russian law there is necessary to give into barrel some crosspins due to prevent possibility to shot by FMJ or Lead ammo.
Sincerely yours
Jaroslav Kuracina
CEO GrandPower.
Cred ca macar sub aspectul unor probleme de detaliu si tot este in teresanta discutia cu un astfel de om.Poate le va vinde si pe piata romaneasca daca va gasi un partener.
But it need very powerfull ammo for propper working of selfloading. ( in Russia is it about 100-150J of muzzle energy )
OOOO Daaaaa....un pistol cu ''atitudine'' Poate afli ceva de un pret informativ , si poate au si munitie disponibila, sau na, ei cam ce munitie recomanda? ( adik produsa de cine )
OOOO Daaaaa....un pistol cu ''atitudine'' Poate afli ceva de un pret informativ , si poate au si munitie disponibila, sau na, ei cam ce munitie recomanda? ( adik produsa de cine )
Uite ca norocul si constiinciozitatea unui om ma ajuta sa revin rapid cu un raspuns la intrebarile de mai sus.
Eu am raspuns si i-am explicat cum este la noi cu autorizarile la neletale cu bila si cu teava lisa.el acum revine si imi raspunde din nou la obiect.Eu il intrebasem daca vin cu doi colegi la el la fabrica daca ne poate vinde direct si ce parere are despre munitia de la Snail. ACUM URMEAZA BOMBA: GRAND POWER T10 FUNCTIONEAZA CU MUNITIE DE 10X22 SAU 9 MM FARA SA TREBUIASCA MODIFICARI!!!!!
Uitati aici raspunsul omului:
Hi Constantin.
Thanks a lot for your quick response. I am apreciate J
OK, i think that we can to deal to sell you one piece for one person from our internal demo-shop .
At the moment we have at the stock the T10 only.
It is for Russia. Caliber 10x22T, but there is possibility to use the 9PA Rubber too. We have marked them „10x22T/9PA Rubber".
9PA Rubber from Snail is a very good ammo.
Retail price for T10/T9 is 330Eur here (include VAT)
Enclosed is the advertising.
Sicerely yours
Jaroslav Kuracina
CEO
GrandPower.EU
Am si atasat la mesaj descrieri si pliantele armei si, culmea, o oferta de preturi la toate armele si preturile lor.Nu stiu cum sa le pun aici.Nu stiu inca - dar invat!
De exemplu daca cineva le-ar lua ca importator ar trebui sa plateasca pentru un T10 fix 235Euro cu TVA inclus.Nu mai stiu pe ce lume traim.Oricum eu m-am decis ce voi face dar este informatie de interes pentru cei ce inca nu au luat o decizie.
Uite cum se poate pune o bucata din documentul cu preturi:
Eu am raspuns si i-am explicat cum este la noi cu autorizarile la neletale cu bila si cu teava lisa.el acum revine si imi raspunde din nou la obiect.Eu il intrebasem daca vin cu doi colegi la el la fabrica daca ne poate vinde direct si ce parere are despre munitia de la Snail. ACUM URMEAZA BOMBA: GRAND POWER T10 FUNCTIONEAZA CU MUNITIE DE 10X22 SAU 9 MM FARA SA TREBUIASCA MODIFICARI!!!!!
Uitati aici raspunsul omului:
Hi Constantin.
Thanks a lot for your quick response. I am apreciate J
OK, i think that we can to deal to sell you one piece for one person from our internal demo-shop .
At the moment we have at the stock the T10 only.
It is for Russia. Caliber 10x22T, but there is possibility to use the 9PA Rubber too. We have marked them „10x22T/9PA Rubber".
9PA Rubber from Snail is a very good ammo.
Retail price for T10/T9 is 330Eur here (include VAT)
Enclosed is the advertising.
Sicerely yours
Jaroslav Kuracina
CEO
GrandPower.EU
Am si atasat la mesaj descrieri si pliantele armei si, culmea, o oferta de preturi la toate armele si preturile lor.Nu stiu cum sa le pun aici.Nu stiu inca - dar invat!
De exemplu daca cineva le-ar lua ca importator ar trebui sa plateasca pentru un T10 fix 235Euro cu TVA inclus.Nu mai stiu pe ce lume traim.Oricum eu m-am decis ce voi face dar este informatie de interes pentru cei ce inca nu au luat o decizie.
Uite cum se poate pune o bucata din documentul cu preturi:
Last edited by ukmmar on Fri Feb 26, 2010 4:19 pm, edited 1 time in total.
-
Angel_Of_Light
ukmmar ce varsta ai?
Am trecut de 30 dar nu stiu ce conteaza la asta.Ma apropii de varsta "de aur" - 33.Angel_Of_Light wrote:ukmmar ce varsta ai?
-
Angel_Of_Light
Hai sa iti spun eu ce cred in nemiluita mea inteligenta de 26 de ani:
In data de Sun Feb 14, 2010 11:02 pm un user numit Nemilosu a creat un topic deosebit de interesat despre un anume Nedumeritu... pe data de
Sun Feb 14, 2010 11:10 pm ai aparut tu... un mic cadou de Sfantu Valentin... primul tau topic a fost sa muti atentia de la topicul lui Emanuel.. cel cu pistolu cu teava pusa invers...
Zici ca de abia ai autorizatie dar deja vb la Cabelas, scrii la producatori de arme si culmea totul in 12 zile.... Auzi ma Dane dar tu ne crezi idioti??? Crezi ca daca iti faci user nou si scrii in 12 zile 59 de posturi si ajungi in final sa dai tu lectii despre cum merge una si alta toti sunt atat de papagali sa nu isi de-a seama ca esti tu? Bai frate mai bagi multa abureala? Da cred ca ai 130 de kile dar 2 m inaltime
pai la 2 m inaltime si 130 de kile unde greutatea optima este cam 100 si ceva de kile esti un munte de om si tu incerci sa ne pari un biet speriat... ce isi cauta un pistol cu bile si bagi aceeasi abureala cu pistol de otel, Zoraki si altele....
Fi atent peste o saptamana iesim la bere noi din ROMSDC daca esti altu decat Dan iti dau o lada de bere cu scuzele de rigoare, daca nu esti te sfatuiesc sa dispari rapid!!!!
In data de Sun Feb 14, 2010 11:02 pm un user numit Nemilosu a creat un topic deosebit de interesat despre un anume Nedumeritu... pe data de
Sun Feb 14, 2010 11:10 pm ai aparut tu... un mic cadou de Sfantu Valentin... primul tau topic a fost sa muti atentia de la topicul lui Emanuel.. cel cu pistolu cu teava pusa invers...
Zici ca de abia ai autorizatie dar deja vb la Cabelas, scrii la producatori de arme si culmea totul in 12 zile.... Auzi ma Dane dar tu ne crezi idioti??? Crezi ca daca iti faci user nou si scrii in 12 zile 59 de posturi si ajungi in final sa dai tu lectii despre cum merge una si alta toti sunt atat de papagali sa nu isi de-a seama ca esti tu? Bai frate mai bagi multa abureala? Da cred ca ai 130 de kile dar 2 m inaltime
Fi atent peste o saptamana iesim la bere noi din ROMSDC daca esti altu decat Dan iti dau o lada de bere cu scuzele de rigoare, daca nu esti te sfatuiesc sa dispari rapid!!!!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm