Hunter Hurricane 1250

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

AC Sniper

Hunter Hurricane 1250

Post by AC Sniper »

Din cate am inteles in conformitate cu noua lege se pot achizitiona si ac-uri calibre magnum daca esti membru al unei asociatii de tir.Daca este asa ARROW de ce nu aduce Modelul Gamo Hunter Hurricane 1250 care dupa parerea mea s-ar vinde ca painea calda chiar daca pretul ar fi pe undeva pe la 2000RON.Arma s-ar vinde doar celor care sunt membrii ai unei asociatii de tir(cum este airguns) si ar fi destui care s-ar inghesui s-o cumpere.Deci repet:DE CE ACUM CAND TOTUSI LEGISLATIA PERMITE UNORA SA ACHIZITIONEZE ARME CU AER COMPRIMAT CALIBRE SI MODELE MAGNUM, D-VOASTRA ARROW NU VRETI SA ADUCETI HUNTER-UL 1250(SAU MODELE DE HUNTER IN CAL.4,5mm NETRANSFORMATE PENTRU REDUCEREA VITEZEI INITIALE) CARE SA POATA FI ACHIZITIONAT DOAR DE MEMBRII UNEI ASOCIATII SPORTIVE SAU DE TIR???????????????

ROMANIA ESTE TARA IN CARE NICIODATA NIMIC NU SE SCHIMBA CU ADEVARAT.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
cosminioans

Post by cosminioans »

ai incercat sa faci comanda si te-au refuzat ?
AC Sniper

Post by AC Sniper »

As putea sa fac comanda de ea de la un dealer din strainatate dar costa mult transportul,taxele vamale si in plus ma intereseaza sa o cumpar din Romania unde are asigurat service-ul mai rapid in caz ca am probleme cu ea.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
cosminioans

Post by cosminioans »

asta am inteles

eu te-am intrebat daca ai luat legatura cu arrow, ai vb personal cu cineva de la ei si au spus clar ca nu vor sa aduca pentru tine, doar sunt distribuitor unic gamo...

daca nu stii unde sa suni, da-mi un pm si iti dau eu contactul
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Oricum nu cred sa fie posibil sa-mi aduca arma prin comanda dar astept si raspunsul d-ului Cocarla.Am trimis mesaj pe mp pentru numarul de telefon.
ADRIAN

Guest

Post by Guest »

Am vazut una comandata in Anglia si venita prin posta.Nu stiu alte detalii, privind pretul.Trage de zbarnaie.
AC Sniper

Post by AC Sniper »

In calibrul 4,5 sau 5,5?Eu unul as prefera in 5,5 deoarece peletul este subsonic.Insa am auzit de la cineva ca se armeaza foarte greu iar numai pentru a-i scoate teava din gheara de prindere trebuie pur si simplu lovita arma cu capatul tevii de pamant.Gheara de prindere este foarte solida deoarece trebuie sa reziste presiunii enorme pentru o arma cu aer comprimat din momentul tragerii astfel ar exista pericolul ca teava sa iasa din lacasul ei si sa cedeze.
ADRIAN

Guest

Post by Guest »

Astept raspunsul d-voastra d-le Cocarla.
cosminioans

Post by cosminioans »

si daca ai vizare directa, cum crezi ca o mai lovesti de pamant? :lol:

un genunchi in articulatie si doua brate medii ca putere rezolva orice problema legata de armare
Guest

Post by Guest »

Insa am auzit de la cineva ca se armeaza foarte greu iar numai pentru a-i scoate teava din gheara de prindere trebuie pur si simplu lovita arma cu capatul tevii de pamant
cine ti-a spus asa enormitate? Arma se frange cu mana!Se simte ca arcul e tare, dar nu trebuie nici un efort supraomenesc!E o arma normala, tare!
AC Sniper

Post by AC Sniper »

De fapt eu am citit pe un site despre ac-uri despre Webley Patriot ca se deschide foarte greu din gheara de prindere de la teava si din moment ce un Webley atinge in 5,5mm cam aceeasi viteza ca si un Hurricane am banuit ca si in cazul acesta arma se comporta la fel ca si Patriot-ul,avand ca si Patriot-ul un mecanism la fel de dur si rezistent.Pe site-ul respectiv spunea clar ca Webley Patriot are la capatul tevii o catare metalica fixa si se recomanda in instructiunile de folosire a armei ca arma sa fie lovita cu teava de pamant pentru a o deschide din gheara de prindere,neexistand astfel nici un pericol de a distruge catarea.Cred ca si la Hunter 1250 catarea este tot metalica deci si foarte rezistenta.
ADRIAN

AC Sniper

Re: Hunter Hurricane 1250

Post by AC Sniper »

AC Sniper wrote:Din cate am inteles in conformitate cu noua lege se pot achizitiona si ac-uri calibre magnum daca esti membru al unei asociatii de tir.Daca este asa ARROW de ce nu aduce Modelul Gamo Hunter Hurricane 1250 care dupa parerea mea s-ar vinde ca painea calda chiar daca pretul ar fi pe undeva pe la 2000RON.Arma s-ar vinde doar celor care sunt membrii ai unei asociatii de tir(cum este airguns) si ar fi destui care s-ar inghesui s-o cumpere.Deci repet:DE CE ACUM CAND TOTUSI LEGISLATIA PERMITE UNORA SA ACHIZITIONEZE ARME CU AER COMPRIMAT CALIBRE SI MODELE MAGNUM, D-VOASTRA ARROW NU VRETI SA ADUCETI HUNTER-UL 1250(SAU MODELE DE HUNTER IN CAL.4,5mm NETRANSFORMATE PENTRU REDUCEREA VITEZEI INITIALE) CARE SA POATA FI ACHIZITIONAT DOAR DE MEMBRII UNEI ASOCIATII SPORTIVE SAU DE TIR???????????????
Astept raspunsul d-voastra d-le Cocarla la problema ridicata de mine mai sus.

ROMANIA ESTE TARA IN CARE NICIODATA NIMIC NU SE SCHIMBA CU ADEVARAT.
ADRIAN

Guest

Post by Guest »

Vezi pe pagina a doua de topicuri pe cel intitulat Hunter 1250. Dl Marius a mai raspuns la intrebari ca a ta.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Scuze pentru intarziere.

Putem aduce Gamo Hunter Hurricane 1250 in urmatorul sistem:

-La lansarea comenzii scrise, se achita un avans de 30%
-Comanda va fi insotita de un document care sa ateste apartenenta doritorulului la un club de tir agrementat de Ministerul Sporturilor
-Livrarea se va face in 30-60zile
-Pretul armei este de 1570 RON

Marius Cocarla
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Va multumesc foarte mult pentru raspuns.Ati aprins din nou speranta in sufletul meu ca voi avea un Hunter 1250 Hurricane,arma pe care mi-am dorit-o de cand am vazut-o prima oara pe net in urma cu 3 ani.Cum va trimit comanda in scris si cum achit cei 471RON(30% din valoarea totala)?Cand trebuie sa achit si restul de 1100RON?Daca sunt membru airguns sunt OK cum s-ar spune sau trebuie sa fiu membru al unei asociatii de tir sportiv?
ADRIAN

Post Reply