mp153

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Re: mp153

Post by radu.b »

violiv wrote:
radu.b wrote:
paungeorgica wrote:Ex mp care sa suporte si alica de otel sigur dar nu sunt 100 la 100 ca o floare sau ceva de genul pe partea dreapta este semnul care arata ca suporta si alica de otel.
Buna ziua.
Din pacate la MP153 nu scrie nici ca pot fi folosite nici ca nu pot.

Imi pare rau ca va contrazic da' chiar si la Baikal scrie: in carticica tehnica este facuta precizarea ca pot trage alice de otel armele ce au inscriptionata pe tevi acea floricica. Pe toate socurile cu care se vand astazi se mentioneaza otel si plumb sau numa plumb. Aproape toti vanzatorii vor spune ca armele pot trage cu alice de otel bazandu-se pe inscrisul de pe socuri da' nu-i chiar asa. Numai floricica de pe teava indica asta si este un insemn international nu particular rusilor.
Cartcica tehnica este disponibila pe site-ul firmei, la fiecare model in parte si poate fi consultata.
Aveti dreptate, imi cer scuze de confuzie. Pe tevi scrie Steel, dar (si acest lucru mi-a ramas in minte) socurile trebuie sa fie rezistente la alicele de otel. Cele care sunt acum pe arma sunt cel normale.
Cu respect.
AAlin

Post by AAlin »

In concluzie ,Mp-urile pe care le aveti dumneavostra in magazin au acel semn stantat pe teava? Sau scrie doar steel pe teava.
Multumesc.
AAlin

Post by AAlin »

Daca raspunsul nu poate fi public.Postez adr. de mail ZIRCO76@gmail.com
Cu respect.
AAlin

Post by AAlin »

Nu imi poate raspunde nimeni? :(
violiv

Post by violiv »

Unele da, unele nu. Te uiti pe ele si vezi.
silviu_82

Post by silviu_82 »

aveti acest model si cu pat sintetic camo?
daca nu, il puteti aduce? si la ce pret ?
va multumesc!
radu.b

Post by radu.b »

silviu_82 wrote:aveti acest model si cu pat sintetic camo?
daca nu, il puteti aduce? si la ce pret ?
va multumesc!
Buna ziua.
Momentan nu, doar in variantele wood si sintetic negru. Comanda din pacate, la Baikal, nu se poate face doar pentru o singura bucata.Totusi pat sintetic camo am la Stoeger, iar pretul este cu putin mai mare.
Cu respect.
Blue Ranger

Post by Blue Ranger »

Buna ziua!

Doresc sa achizitionez o semi MP 153, cu urmatoarele caracteristiici:
- teava de 71cm, cu care sa se poata trage alice de otel (sa fie stantata cu floarea de crin);
- camera cartusului de 89 mm;
- pat sintetic camo/negru.

Va rog sa-mi spuneti daca puteti aduce o asemenea arma si daca pretul difera fata de MP 153 pe care le aveti in acest moment pe stoc.

Va multumesc.

P.S. Daca pretul nu difera, pt. o comanda ferma pot plati anticipat si integral valoarea armei.
Bill

Post by Bill »

Sa spun sincer, m-am uitat pe 6 arme MP153 si nici una nu are floarea aia. In schimb, atat in cartea tehnica cat si pe socuri este marcata echivalenta pentru alice de otel. Pe socuri scrie explicit "steel".
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Blue Ranger

Post by Blue Ranger »

Bill wrote:Sa spun sincer, m-am uitat pe 6 arme MP153 si nici una nu are floarea aia. In schimb, atat in cartea tehnica cat si pe socuri este marcata echivalenta pentru alice de otel. Pe socuri scrie explicit "steel".
Va multumesc pt. promtitudinea raspunsului.
Pe site-ul oficial, producatorul recomanda, in manualul de utilizare al armei MP 153, ca doar modelele ce sunt stantata pe teava cu "Floarea de Crin" (fig. nr. 7) si pe a caror socuri scrie "steel" pot trage si alice de otel.

Deci revin cu intrebarea initiala: daca puteti aduce modelul MP 153 cu caracteristicile prezentate in postarea mea anterioara ?

Sunt dispus sa astept si o perioada mai mare de timp.

Va multumesc pentru intelegere.
Blue Ranger

Post by Blue Ranger »

Buna ziua.
Am achizitionat de la unul din magazinele dvs. o arma semiautomata Baikal MP153 si am constatat ca manualul de utilizare era doar in limba rusa si engleza.
Deoarece nu sunt familiarizat cu multi termeni tehnici din limba engleza si mai ales din limba rusa, v-as ruga sa-mi spuneti unde as putea gasi un manual in limba romana pentru aceasta arma.
Va multumesc.
radu.b

Post by radu.b »

Blue Ranger wrote:
Bill wrote:Sa spun sincer, m-am uitat pe 6 arme MP153 si nici una nu are floarea aia. In schimb, atat in cartea tehnica cat si pe socuri este marcata echivalenta pentru alice de otel. Pe socuri scrie explicit "steel".
Va multumesc pt. promtitudinea raspunsului.
Pe site-ul oficial, producatorul recomanda, in manualul de utilizare al armei MP 153, ca doar modelele ce sunt stantata pe teava cu "Floarea de Crin" (fig. nr. 7) si pe a caror socuri scrie "steel" pot trage si alice de otel.

Deci revin cu intrebarea initiala: daca puteti aduce modelul MP 153 cu caracteristicile prezentate in postarea mea anterioara ?

Sunt dispus sa astept si o perioada mai mare de timp.

Va multumesc pentru intelegere.
Buna seara.
Mp153 care le importam si care au caracteristica mentionata (sa reziste la alice de otel) sunt cele cu camera de 89 si care sunt la vanzare.
O seara buna.
Blue Ranger

Post by Blue Ranger »

Multumesc pentru promtitudinea raspunsului si de asemenea si pentru manualul de utilizare in limba romana.
xexe

Post by xexe »

buna dimineata,

se mai poate posta inca o data manualul in l. romana de la MP153, pentru ca eu nu l-am gasit desi se pare ca a fost primit de colegul "Blue Ranger "?
radu.b

Post by radu.b »

xexe wrote:buna dimineata,

se mai poate posta inca o data manualul in l. romana de la MP153, pentru ca eu nu l-am gasit desi se pare ca a fost primit de colegul "Blue Ranger "?
Ok.
Post Reply