IZH-18-MN BAIKAL 223 REM

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
iulianP

IZH-18-MN BAIKAL 223 REM

Post by iulianP »

am vazut pe site ca ati adus izh.18.mn baikal doar in calibrul 30.06....intrebarea mea este : se poate aduce si in calibrul 223 rem cu comanda si avans platit?
AK47
radu.b

Re: IZH-18-MN BAIKAL 223 REM

Post by radu.b »

iulianP wrote:am vazut pe site ca ati adus izh.18.mn baikal doar in calibrul 30.06....intrebarea mea este : se poate aduce si in calibrul 223 rem cu comanda si avans platit?
Buna seara.
Din pacate fiind totusi o arma "mai accesibila la pret" nu putem aduce o singura bucata, indiferent ca este sau nu luat avans. Suntem conditionati de cantitate-comandata si din pacate calibrul 223 la acest model nu a fost unul dintre cele ,ai cautate. Banuiesc ca doriti sa-l folositi la caprior sau la tap. Parerea mea este ca merita sa incercati un model ceva mai "elevat" chiar daca nu este comercializat de firma noastra.
Cu respect.
Radu_talasman

Post by Radu_talasman »

Buna seara domnule Radu ,
sa inteleg ca daca mi-as dori un 243Win Baikal , nu l-as putea gasi la dumneavoastra din aceleasi motive ?

Cu respect ,Radu Talasman
iulianP

Post by iulianP »

multumesc pentru raspuns,imi doream modelul asta si in 223 deoarece il am 30.06 si sunt f multumit de el chiar daca este o arma ieftina,are o f buna precizie la distante mari.
AK47
snipe

Post by snipe »

Sa inteleg ca comanda care am facut-o pentru izh 18 cal 222 rem pe 17-02
la magazinul din Iasi nu poate fi onorata ?
Va rog sa-mi raspunde-ti ca sa nu astept doua luni degeaba !
radu.b

Post by radu.b »

snipe wrote:Sa inteleg ca comanda care am facut-o pentru izh 18 cal 222 rem pe 17-02
Buna seara.
Colegii de la magazin nu aveau de unde sa stie ce arme vin va rog sa-i scuzati. Nu vin carabinele de calibrul 222 sau 223.
Cu respect.
radu.b

Post by radu.b »

snipe wrote:Sa inteleg ca comanda care am facut-o pentru izh 18 cal 222 rem pe 17-02
Buna ziua.
Revin cu postarea mea. La Baikal vor sosi carabine basculante calibrul 223Rem, dar nu foarte curand, adica probabil in doua trei luni. Pentru cal.222Rem sau alt 223Rem decat Baikal o sa soseasca tot asa in doua luni Zastava. Daca nu va grabiti si va intereseaza tinem legatura.
Cu respect.
iulianP

Post by iulianP »

Si ca o completare as adauga ca una aveti pe sait afisat ca si produse si nimic de gasit in magazine referitor la aceleasi produse. Am fost in doua magazine ,unul la ploiesti si celelalt la bucuresti, langa gara de nord si nu exista nici urma de izh.18.mn in 30.06 (doar un simplu exemplu).Toti vanzatorii imi spuneau ca nu au mai avut de mult timp si de vreo doua luni imi tot spun ca ''pe la sfarsitul lunii'' ...e drept ca nu au specificat luna. Intrebarea este: unde sunt armele? sau cumva lipseste seriozitatea si comunicarea cu cei care vand in magazinele di toata tara? :roll:
AK47
radu.b

Post by radu.b »

iulianP wrote:Si ca o completare as adauga ca una aveti pe sait afisat ca si produse si nimic de gasit in magazine referitor la aceleasi produse. Am fost in doua magazine ,unul la ploiesti si celelalt la bucuresti, langa gara de nord si nu exista nici urma de izh.18.mn in 30.06 (doar un simplu exemplu).Toti vanzatorii imi spuneau ca nu au mai avut de mult timp si de vreo doua luni imi tot spun ca ''pe la sfarsitul lunii'' ...e drept ca nu au specificat luna. Intrebarea este: unde sunt armele? sau cumva lipseste seriozitatea si comunicarea cu cei care vand in magazinele di toata tara? :roll:
Buna ziua.
Nu stiu la ce va referiti demult. Ultima arma de acest gen este plecata la magazinul din Brasov pe data de 10.02.2010. Este o data atat de indepartata? Probabil ca din seria venita acum nu au apucat, iar urmatoarea asa cum v-au spus si ei vine intr-o luna.
Cu respect.
Post Reply