WASP R from ZVI VSETIN
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: WASP R from ZVI VSETIN
Va rog eu ziceti careva ca-s elicoidale, ca nu mai doarme macariciu

hedone wrote:Va rog eu ziceti careva ca-s elicoidale, ca nu mai doarme macariciu![]()
Sunt elicoidale
P.S. Somn usor d-le Macarici
nu sunt elicoidale
Buna dimineata dle. Macarici
Trezirea
Buna dimineata dle. Macarici
Aici deja este o aiureala totala.Ce sa faca o bila pe o teava cu ghinturi?Se sfasie toata mai ales la munitia aia PG de care ziceti voi ca are bila moale.Iar ghinturile facute la capatul tevii cred ca intr-adevar pot da aspect mai real armei in sine.Nu si cand arma este putin mai mare ca un Zippo chinezesc de contrabanda cum este cazul aici.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
eu zic ca e binevenit. - felicitari arw.
cred ca o sa prinda "la public". eu personal l-as alege in locul a ce a fost pana acum pe piata.
se pare ca este si varianta tanfoglio(prin iasi) - si cari mai multe cartuse dupa tine.
cine a ajuns sa foloseasca pistolul pentru autoaparare, a tras mai mult de 6 cartuse?
cred ca o sa prinda "la public". eu personal l-as alege in locul a ce a fost pana acum pe piata.
se pare ca este si varianta tanfoglio(prin iasi) - si cari mai multe cartuse dupa tine.
cine a ajuns sa foloseasca pistolul pentru autoaparare, a tras mai mult de 6 cartuse?
Gata ... pe mine m-a convins .... dupa ce am cantarit indelung am ajuns la concluzia ca merita ....
asa ca l-am cumparat ...
Prima parere: e mic, dar extrem de usor de purtat zi de zi.
Am tras doua incarcatoare, grupajul (la cel de-al doilea incarcator,
caci are ceva recul
)) e intradevar intre 8-10 cm.
In ceea ce priveste puterea (cu munitie snail) pare mai mult decat ok. ....
Nu am avut cu ce sa compar ..... dar ne vedem prin poligon
In ceea ce priveste CZ 83, cand va aparea pe piata (prin martie sa speram) ....
.... va fi excelent ca arma de poligon, caci de purtat zi de zi WASP-ul e excelent.
asa ca l-am cumparat ...
Prima parere: e mic, dar extrem de usor de purtat zi de zi.
Am tras doua incarcatoare, grupajul (la cel de-al doilea incarcator,
caci are ceva recul
In ceea ce priveste puterea (cu munitie snail) pare mai mult decat ok. ....
Nu am avut cu ce sa compar ..... dar ne vedem prin poligon
In ceea ce priveste CZ 83, cand va aparea pe piata (prin martie sa speram) ....
.... va fi excelent ca arma de poligon, caci de purtat zi de zi WASP-ul e excelent.
pune si tu poze cu jucaria 
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Voi pune si poze .... insa pozele de la inceputul postului sunt sugestive.Babanu wrote:pune si tu poze cu jucaria
La fel e si manualul postat de aurorauno caruia ii multumesc.
Rusinica
Cu placere!Asteptam poze!
de test zici ca n-ai facut?Fa-l pe cel clasic,cu cartea!
Sa vezi cate pagini perforeaza!IN rest ce sa-ti zic,sa-l stapanesti sanatos si sa nu ai parte sa-l folosesti decat in poligon!Si eu sunt de aceasi parere,este o arma excelenta de purtat zi de zi,nu incomodeaza cu nimic!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Da-i mai urat ca mine pistolul asta 
care bricheta ?hedone wrote:Da-i mai urat ca mine pistolul asta
bricheta, bricheta, dar nu as vrea sa primesc un foc de la el.BARTHY 2 wrote:care bricheta ?hedone wrote:Da-i mai urat ca mine pistolul asta
am vazut un filmulet cu el si este destul de rau pentru o arma atat de mica.
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
de obicei, manualul e sub buretele care captuseste capacul cutiei... daca nu e nici acolo...Abigor_iq wrote:Voi pune si poze .... insa pozele de la inceputul postului sunt sugestive.Babanu wrote:pune si tu poze cu jucaria
La fel e si manualul postat de aurorauno caruia ii multumesc.
Arma nu a venit cu manual.... cei de la ARW au ridicat din umeri.
Rusinica
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Nu a facut inca nimeni testul cu cartea? As vrea sa iau si eu unul, pentru ca ma sperie destul de tare gaura aia in camera cartusului la cz83. E posibil oare sa fie mai puternic WASP-ul cu teava asta asa scurta decat CZ-ul? Imi place forte mult ca e mic si usor de tinut permanent cu tine(si daca ii mai vine cuiva vreo idee nebuna sa interzica pistoale cu teava lisa mai are si sicane, nu ca ar fi o calitatea asta, dar incer si eu sa ma conving singur). Lucrul care ma face sa mai astept putin pana sa-l iau e dubiul pe care il am privind puterea lui. Astept cu nerabdare un test privind puterea, daca se poate cel facut cu CZ83(tras de la 6 metri parca in carte, ca sa pot face o comparatie intre ele)
-
constantinpenciu
aiurea ca e asa mic,iti a toata placerea de a purta o arma, daca era putin mai mare...sa zicem intre rg88 si marimea lui actuala 
RG88,Timisoara