Pentru incepatori
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pentru incepatori
User control panel - profile - edit signature
A mers, esti fast si tare domle!Acum ramine sa vad cum este cu punerea de imagini dar o rezolv eu.Cred ca trebuie sa mai fac ceva si cu rindurile mele ca sunt lungi ca naiba.Probabil ca trebuie sa le rup eu inainte ca sa ajunga la capatul ferestrei de editare.Studiez in continuare.Si daca ma mai obisnuiesc si cu pauza de dupa punct (cum vad la voi majoritatea) pot spune ca un forum m-a ajutat mai mult decit multe alte metode.hedone wrote:User control panel - profile - edit signature
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Sincer nu stiu la ce faci referire dar asa o fi.hedone wrote:Grea viata pe Pandora, ha?
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
D-l Radu, pe partea de autoaparare sunt foarte multe topicuri... 414 pe sectiunea discutii diverse si 170 pe sectiunea produse comercializate. Cam mult si intr-adevar, greu de urmarit. Credeti ca se poate cumva sa faceti putina curatenie? Sterse cele vechi pe care nu s-a mai scris, eventual mutate unele postari importante pe topicuri actuale..etc. Oferim cu mare placere o mana de ajutor daca este nevoie
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
-
constantinpenciu
ukmmar wrote:Sincer nu stiu la ce faci referire dar asa o fi.hedone wrote:Grea viata pe Pandora, ha?
face referire la "AVATAR"- acoo era un tip care scria jurnal de bord la fel ca tine,plus ca descoperea zilnic zeci de chestii si era uimit,like u
RG88,Timisoara
Nu cred ca ar trebui sa imi fie rusine sa recunoasc ca nu am vazut filmul dar dupa cit l-au tot criticat si laudat si criticat posturile tv parca mi s-a facut greata sa ma mai duc sa il vad.
Probabil ca oi fi fiind eu ca ala din film si iarasi nu mi-e rusine pentru ca nu e rusine sa inveti daca poti si daca ai de la cine.Sa imi spuna mie cineva ca el s-a nascut destept si invatat.
Iar cu forumul acesta am marele noroc sa imi slefuiesc mai multe laturi in acelasi timp. Si este usor pentru ca o fac cu placere si invat foarte mult si in domeniul armelor neletale.
Probabil ca oi fi fiind eu ca ala din film si iarasi nu mi-e rusine pentru ca nu e rusine sa inveti daca poti si daca ai de la cine.Sa imi spuna mie cineva ca el s-a nascut destept si invatat.
Iar cu forumul acesta am marele noroc sa imi slefuiesc mai multe laturi in acelasi timp. Si este usor pentru ca o fac cu placere si invat foarte mult si in domeniul armelor neletale.
Si inca un amanunt. Bugetul meu pentru o arma neletala a fost grav afectat pentru ca dupa ce am socotit ca pot si trebuie sa imi iau o astfel de arma
am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma documentez. Si pentru a nu depinde mereu de un PC sau o conexiune ce nu erau ale mele am dat banii pe un
Dell la mana a doua dar suficient de bun cit sa fac ce am nevoie pe el si sa pot exersa cind am timp si cind vreau eu .
Deci ati dedus perfect, sunt unul care chiar invata la modul efectiv pe toate planurile ce si le poate permite. Si iarasi - nu mi-e rusine sa recunosc ca
sunt la momentul la care incep de jos. Mi-am spus ca mai bine sa ma documentez si sa ajung cumva la un nivel mediu de cunostinte raportat la acest
forum decit sa investesc banii de la inceput in drumul la Chisinau sau undeva in Moldova de unde sa imi iau acel Fort de care se tot vorbeste.
Aici m-a ajutat si Arrow pe toaote planurile, cu existenta forumului si acum cu existenta unei viitoare configuratii CZ 83 cu munitia aferenta.
Vorba din popor - la barza chioara ii face Dumnezeu cuib.
am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma documentez. Si pentru a nu depinde mereu de un PC sau o conexiune ce nu erau ale mele am dat banii pe un
Dell la mana a doua dar suficient de bun cit sa fac ce am nevoie pe el si sa pot exersa cind am timp si cind vreau eu .
Deci ati dedus perfect, sunt unul care chiar invata la modul efectiv pe toate planurile ce si le poate permite. Si iarasi - nu mi-e rusine sa recunosc ca
sunt la momentul la care incep de jos. Mi-am spus ca mai bine sa ma documentez si sa ajung cumva la un nivel mediu de cunostinte raportat la acest
forum decit sa investesc banii de la inceput in drumul la Chisinau sau undeva in Moldova de unde sa imi iau acel Fort de care se tot vorbeste.
Aici m-a ajutat si Arrow pe toaote planurile, cu existenta forumului si acum cu existenta unei viitoare configuratii CZ 83 cu munitia aferenta.
Vorba din popor - la barza chioara ii face Dumnezeu cuib.
In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, am cautat pe mai multe site-uri ceva legat despre pistoalele de zgomot (pistole a salve). Sunt in Italia si am gasit o gramada de site-uri care vand asa ceva. Scrie ca nu se pot transforma in arme reale si au teava infundata cu un dop rosu, banuiesc ca functioneaza numai cu cartuse de zgomot(cartucce a salve), intrebarea mea este:
-Daca pot sa aduc in tara asa ceva sau imi trebuie notificare de la politie.
-Daca pot sa cumpar din tara cartuse de zgomot (8,9 mm) fara a avea notificare.
http://www.titano-store.com/visualizzap ... ALIA).html
Salut. Si eu sunt incepator dar asta chiar ca o stiu. In nici un caz sa nu te bata pacatul sa aduci arma in tara fara sa ai in prealabil autorizatie de cumparare sau notificare. Si sa nu incerci sa intri in tara fara sa declari la vama. Sau sa vii cu arma in tara fara documentele de cumparare. Acelasi lucru este valabil si pentru munitie ori de care ar fi ea. Pentru orice gluma din asta te trezesti direct cu dosar penal. astia de pe aici acum sunt si mai furiosi ca niste babe constipate ca sunt multe crime si jafuri si au actiuni de control din doua in doua zile. Si bine fac.Rommell wrote:In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, am cautat pe mai multe site-uri ceva legat despre pistoalele de zgomot (pistole a salve). Sunt in Italia si am gasit o gramada de site-uri care vand asa ceva. Scrie ca nu se pot transforma in arme reale si au teava infundata cu un dop rosu, banuiesc ca functioneaza numai cu cartuse de zgomot(cartucce a salve), intrebarea mea este:
Am cautat adresa magazinului ca la tine este scrisa cu eroare:
http://www.titano-store.com/visualizzap ... SALVE.html
Sper ca acum are sa mearga. Partea interesanta este ca asa se pot vedea preturile din EU din magazin la comparatie cu ce se vindea pe aici asemanator dar la preturi infernal de mari si oricum se vindeau numai prostioare din material de bricheta.Pe aici pe forum ii spune lumea zamak.
Ce vind aia acolo par bune si mai ales ca la descriere spune ca sunt integral din metal.trebuie vazut ce metal insa ca daca estge tot aliaj nu sunt de treaba.
Eu zic sa iti iei ce vrei cind vii in tara cu acte in regula ca vei gasi la noi in magazine ce vrei tu in domeniul armelor ce folosesc cartuse blank.Si munitie la fel.
http://www.titano-store.com/visualizzap ... SALVE.html
Sper ca acum are sa mearga. Partea interesanta este ca asa se pot vedea preturile din EU din magazin la comparatie cu ce se vindea pe aici asemanator dar la preturi infernal de mari si oricum se vindeau numai prostioare din material de bricheta.Pe aici pe forum ii spune lumea zamak.
Ce vind aia acolo par bune si mai ales ca la descriere spune ca sunt integral din metal.trebuie vazut ce metal insa ca daca estge tot aliaj nu sunt de treaba.
Eu zic sa iti iei ce vrei cind vii in tara cu acte in regula ca vei gasi la noi in magazine ce vrei tu in domeniul armelor ce folosesc cartuse blank.Si munitie la fel.
Chiar daca ai acte in regula, din italia tre sa-l arunci pana in Romania si sa fugi repede sa-l prinzi.
ukmmar, rugamintea mea ar fi sa dai sfaturi cand esti in masura. Deocamdata stai si citeste (tot), intreaba si... cam atat.
Nu ai voie sa tranzitezi ungaria cu arma. Si daca nu ma insel, nici austria. Daca nu o declari si nu te prinde, bafta ta. Daca te prinde, aflam de la proteve
ukmmar, rugamintea mea ar fi sa dai sfaturi cand esti in masura. Deocamdata stai si citeste (tot), intreaba si... cam atat.
Nu ai voie sa tranzitezi ungaria cu arma. Si daca nu ma insel, nici austria. Daca nu o declari si nu te prinde, bafta ta. Daca te prinde, aflam de la proteve
in austria cred ca e voie, nu stiu in ungaria, aici se vand tuturor persoanelor majore, ai voie sa o porti asupra ta si in masina, ma gandandec ca nu ai voia sa o scoti si sa o fluturi pe strada, desi are cum am mai zis un dop rosu in teava, nu stiu daca poate trage cu cartuse cu gaz, are putere mai mica de 1 joule.
http://www.target-softair.com/cat0_338- ... -salve.php
http://www.target-softair.com/cat0_338- ... -salve.php