Probleme de vinzari ARROW?

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Mad Max

Post by Mad Max »

cu mine 3!
eu trag sus pe terasa blocului :lol: :lol:
Guest

Post by Guest »

Mda, cam trist si poroblema este ca suntem prea putin si nu putem face nimic sa schimbam legiile,nu pot intelege de ce se ocupa statul de legiile care nu trebe, sa se ocupe de saracia tarii etc.
Daca ar fii citeva asociatii de detinatori cu arme de aer comprimat( 10% din tara)macar sa se poate amesteca unpic in treburile astea :? asta este.
cosminioans

Post by cosminioans »

mmmm... saracia tzarii...

noi suntem un grup cu o pasiune/hobby destul de costisitoare, in fond si la urma urmei e un moft ce facem noi pe aici, poligoane, paduri si pe unde ne mai putem ascunde (pe terasele blocurilor)... :?

si daca am fi 10% detinatori de AC... mult prea mult :)
Mad Max

Post by Mad Max »

o fi un moft, dar altii, stim noi care, au pusti de vinatoare de 1500 $....ei de ce sint vazuti mai bine? :shock:
Guest

Post by Guest »

In Romania, vanatorii reprezinta 0,4% din populatie.Adica la 100 de persoane, nici macar o jumatate de om nu e vanator! Cantitate neglijabila!Sau specie periclitata pe cale de disparitie! :D :shock: :twisted:
Am totusi senzatia ca detianatorii de AC sunt totusi mai multi (vanatorii sunt putin peste 60 0000), dar AC-istii nu sunt organizati ca vanatorii si deci se zbat intr-un soi de anonimat. Semne de organizare au aparut si-n randul AC-istilor, ceea ce e un lucru bun, pentru viitor.
Guest

Post by Guest »

salutare,

eu banuiesc ca sunt mai fericit decat voi, in sensul ca din usa garajului meu ( adica sunt oarecum ferit ) trag linistit dupa gugustiuci la 40-50 m distanta, pe niste antene de pe bloc sau in copaci

imi iau arma cu mine cand merg in vizita la cineva la curte, in fiecare duminica, si mai bag si acolo dar distanta este doar 12 m

trageri "adevarate" voi putea face la vara, am o casa la tara la 130 km de bucuresti, destul de izolata, fara vecini, si am in curte lejer distante de 50-70 m
bere, gratar si tras la tina :)
nemaivorbind ca din cand in cand intra si cate un epure prin curte :)
Mad Max

Post by Mad Max »

fericitule!

:oops: :lol: :lol:
danr

Post by danr »

tocmai am fost jos la garaj si am bagat o sesiune scurta, da nu i-am nimerit

nu mi-e foarte clar care sunt cele mai bune alice de precizie la distanta pentru un 5,5 ....

ce sa fie oare ?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Salut danr,
Bine ai venit pe forumul nostru.
Sper sa-ti raspunda meseriashii.
Daca vrei, poti sa cauti referiri pe www.gamo.com

Marius
danr

Post by danr »

bine v-am gasit

pe site-ul gamo nu apare nimic despre magnum
de ce oare ?

aparent, la 30 m TS-18 sunt cele mai precise ( intre match, pro magnum si TS-18 )
cosminioans

Post by cosminioans »

pe 5,5, pelleturile universale sunt ProMagnumurile, sunt cele mai stabile si omogene ca efecte, traiectorie si tot restu

Match-urile sunt de antrenament si de ''plici''

TS-18 sunt o incercare nefericita de a face un TS-10 de 5,5 : grele, ciudate, unele nu intra pe tzeava decat fortzate pana la deformare si alte de-astea, au penetrare f buna la distante mici totusi
danr

Post by danr »

mda, aparent nu prea nimeresc nici un gugu la distanta cu TS-18, cu pro magnum parca a mers mai bine
cosminioans

Post by cosminioans »

uitasem de Magnum-ul simplu (cel ascutit), e bun pentru ''infpit'' la suparare :D
danr

Post by danr »

deci pana la urma cum e magnumul ascutit la distanta ?

pe mine ma enerveaza la el ca suiera si-mi sperie tintele :lol:
cosminioans

Post by cosminioans »

forma aerodinamica nu prea are (este mai bun ca match-ul totusi dar sub promagnum), are devieri de la traiectorie din cauza formei ''fortzate'', dar... pana la urma este bun la ce crezi tu ca este bun dupa ce l-ai testat si comparat cu altele, aici intrand si arma in discutie
Post Reply