Revolver cu bile la 80Jouli, garantat de producator.

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Nemilosul

Re: Revolver cu bile la 80Jouli, garantat de producator.

Post by Nemilosul »

nedumeritu wrote:
  • Oare de ce mi se pare mie ca Angel of light si Nemilosul sunt una si aceeasi persoana?
  • Oare de ce nu sunt de obicei niciodata simultan online cu IP diferit?
  • Oare de ce se exprima in aceeasi maniera?
  • Oare cum se numeste instigarea la comitere de infractiuni?
Pentru asa ceva exista forumul Arrow?
Pentru va scuti de eforturi, redau ma jos contibutia la forum a lui
Nemilosul aka Angel of Light intr-un an de zile:

1.
Fratilor atentie nu-i dati bani lui Zaharia... aka Nedumeritu pentru vreo arma ca pe urma chitaiti pe aici pe forum dupa ei... Daca el pana si pe cei cu care era prieten, adica pe cei din ROMSDC i-a tepuit... Dar cum cineva bine a zis... un borfas moare un borfas.

2
Sa inteleg ca Zaharia si-a luat un pistol nou cu care acum impusca butoaie prin fundu curtii???? Zaharia stiu ca legea pentru tine e un mister total, dar totusi ai decazut rau daca pana si legea armelor nu o respecti... Am ai eu o intrebare pentru moderatori, am vazut ca mai multi se plang de Zaharia si de afacerile lui, cica ar fi si urmarit penal pentru inselatorie, mi se pare mie sau posturile lui sunt doar pentru fraieri, doar, doar mai prinde niste bani. Stiti cum se spune daca incurajati faptele penale sunteti partasi, eu cred ca ar fi momentul sa scapam de el si de scandalurile in care este implicat, nu de alta dar la cat plus valoare aduce, eu zic ca afecteaza mai mult decat aduce bine forumului. O intrebare penru pagubitii lui......

3
Daca tot suntem la capitolul discutii diverse am zis sa arunc si eu o tema deoarece am intalnit pe cineva intamplator pe net:

http://www.romaniantribune.net/a2183_RE ... ionaj.aspx

http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... raspionaj/

Si ca sa nu caute lumea aiurea legat de cine este subiectul, este de nemarginitul Zaharia Dan supranumit Nedumeritul, cel care ne-a inspirat mintile cu atatea topicuri reusite si ne reusite in decursul anului! Deci Domnul nostru Nedumerit facea afaceri cu arme...

Deci cam asta este.
Atata stie, atata face.
Nedumeritule... cred ca tocmai ai demonstrat ca ai fost un general mai mult decat suspect care a fost urmarit de de SRI fiind implicat in scandaluri cu arme. Daca nu-ti place ce scriu afla ca nici mie nu-mi place faptul ca inca astept sa imi dai banii datorati si ma duci cu vorba de un an de zile. Daca asta inseamna ca sunt vinovat de prostie, ma declar vinovat, sper sa nu mai fie si altii de aia am scris ce am scris. Legat de restul ce ai spus, nu pot spune decat ca... cred ca glumesti colega.
Nu vreau nimic decat o lume mai buna, nu caut nimic decat sa ajut!
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: se pare ca am avut dreptate :lol: :lol: :lol: Imi pare rau nemilosule sa aflu ca si tu ingrosi randul pagubitilor lui Zaharia.
tevez

Post by tevez »

nedumeritu wrote:
  • Oare de ce mi se pare mie ca Angel of light si Nemilosul sunt una si aceeasi persoana?
Mie nu mi se pare că-s una şi aceeaşi persoană, chiar în clipa asta sunt online simultan. Ştiu că tehnic se poate face
aşa ceva dar mi se pare un pic absurd să mergi la o sală de net să te loghezi la două computere doar ca să-i dai credibilitate
unei clone. Cum clonele sunt interzise dl. Radu B. cred că l-ar fi suspendat pe Nemilos.
Îmi pare rău că mă bag într-un "beef" dar la vremea apariţiei userului Nemilosu pe forum l-am "certat" că se ascunde în spatele
anonimatului internetului.
Image

Later edit: la un alt topic s-a făcut aceeaşi observaţie de către Angel_Of_Light aka Flavius. Rămâne să ne vedem la un
poligon inclusiv cu Nemilosu.
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Pai daca e cum cred, nemilosul e cineva caruia nedumeritul i-a dat teapa si i-a spus ca daca face gura nu isi mai primeste banii, am aflat ca face parte din procedeele lui preferate. Asa ca pagubitul, persoana cunoscuta pe forum, a ales un user anonim cu care sa-si afirma pasul.
sassu

Post by sassu »

Nimeni De Nicaieri wrote:Ceea ce observ eu este ca a gaurit acel butoi de tabla la al doilea foc iar la primul l-a indoit serios. Zamacul meu pe un butoi identic abea daca ii lasa un semn, dupa care bila incearca sa mi-o dea in freza.Tabla aia e foarte sanatoasa...
Nu va cunosc personal pe nici unul, ma refer strict la arme.Butoiul ala e stas, deci banuiesc ca si grosimea e identica.
Nu stiu din ce material e butoiul dar acel filmulet este prezentat in alta parte ( nu mai retin unde pe net ) pentru a compara forta loviturii revolverului cu cea a unui mauser hsc deci prima lovitura provine de la un mauser , e adevarat nu stiu cu ce munitie.
macarici

Post by macarici »

Draga Guest,hai ca incerc eu sa-ti deslusesc cararile intortocheate a le
lui nedumeritu!
Principiul dupa care actioneaza e sa scoata bani din orice si de la oricine!
Dand click pe anumite imagini si adrese puse la dispozitie "total dezinteresat :wink: "
de nedumeritu,faci trafic pe hostingul lui,cu cat mai multi vizitatori,cu atat mai bine
pentru el,ca poate sa negocieze spatiu de reclama!
Informatiile pe care le ia de pe net,gratuit,le impacheteaza in cuvinte pompoase
si le arunca pe post de momeala!
Zice ca nu face reclama,dar lasa de inteles ca are sau poate sa aduca tot felul de
pistoale sau revolvere.Daca ai pus botul,te arde de nu te vezi!
Si-ti rade in fata,spunandu-ti ca esti tanar si ai timp sa-ti revii dupa tepuiala lui! :?

Nu-mi aduc aminte ca cineva sa fi vorbit de rau Fort-ul! Doar inselatoria si pungasul din
spatele lui!
Pe site-ul keseru,spune clar ca e zinc alloy si aluminium frame.Cred ca au uitat sa spuna
are si teava tronconica! :D

Nemilosule,imi pare rau pentru tine si sper sa ai timp sa-ti revii,financiar vorbind,
dupa teapa lui nen-tu!
Si eu m-am intrebat ce te-ntrebi si tu!

Apropo,dl. Radu!
S-au facut diligentele alea vestite,de retragere a postarilor lui nedumeritu?
Ca tare se arata hotarat,acum ceva timp in urma!
Vrajeala,nu-i asa? :wink:
Image
Post Reply