Combativ
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Combativ
De curand, impreuna cu niste prieteni am creeat un forum specializat ce se adreseaza in special militarilor, politistilor si nu in ultimul cetatenilor de buna credintza interesati in a supravietuii unor confruntari letale si neasteptate. Nu am lasat de-o parte nici accidentele si congestiile rutiere. Astept cu interes subiectele ce le propuneti pt a fi discutate. http://www.combativ.ro/forum/ Nu dorim sa ne substituim lui Arrow ci doar sa dezvoltam subiecte prea putin abordate in alte parti. Cu stima Uomu
Last edited by uomu on Tue Dec 01, 2009 8:37 am, edited 1 time in total.
-
Nimeni De Nicaieri
Re: Combativ
Pai trebuia sa nu va adresati politistilor si militarilor, ca aia sunt chiar aia care nu se baga deloc
.Acum 5 zile am dus 4 garoi prinsi la furat la militie, unu' cica se duce la pipilica si a tuns-o.Organul a dat din umeri...
As recomanda se va adresati mai degraba celor care muncesc, platesc taxe pentru loganuri de 70.000E si intre timp cand nu-i jecmaneste statul sun jecmaniti de catre infractorii de cartier.
As recomanda se va adresati mai degraba celor care muncesc, platesc taxe pentru loganuri de 70.000E si intre timp cand nu-i jecmaneste statul sun jecmaniti de catre infractorii de cartier.
Cei ce ne apara ar trebuii sa fie pregatiti sa o faca si nu sa apara doar dupa ce scandalul s-a terminat. M-as adresa sistemului mai degraba, dar nu pot singur. Dar ai spus bine, in primul rand ma adresez oamenilor cu frica lui Dumnezeu care s-au saturat sa fie victime. Pana ne aper politia, trebuie sa ne putem apara singuri. de asemnea opinia publica ar trebuii sa invete din exemplul eorului de la Brasov.
-
nedumeritu
Felicitari!
Frumos demers.
Ideal ar fi daca ai face colo loc si pentru
"plebei", adica pentru cei ce au drept numai la neletale.
Acestia fiind mult mai multi si ei fiind cei pe care ar trbui sa
ii protejati.
Parerile lor ar trebui sa isi gaseasca ecoul acolo.
Oricum, felicitari pentru idee si munca!
Frumos demers.
Ideal ar fi daca ai face colo loc si pentru
"plebei", adica pentru cei ce au drept numai la neletale.
Acestia fiind mult mai multi si ei fiind cei pe care ar trbui sa
ii protejati.
Parerile lor ar trebui sa isi gaseasca ecoul acolo.
Oricum, felicitari pentru idee si munca!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
multumesc nedumeritule
noi am scris despre ce ne pricepem, dar e loc pentru toata lumea
de exemplu nu avem pe nimeni si preaputini vanatori la airsoft
bafta si voua aici