Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Angel_Of_Light

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by Angel_Of_Light »

http://www.realitatea.net/doi-indivizi- ... 89700.html

Jaf la o sucursala a unei banci la Resita, inca e fresh informatia nu se cunosc multe detalii la ora aceasta, cica aveau casti de motociclisti si un pistol (nu se stie nimic despre pistol). Mia multe detalii cum vor aparea
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Angel_Of_Light wrote:http://www.realitatea.net/doi-indivizi- ... 89700.html

Jaf la o sucursala a unei banci la Resita, inca e fresh informatia nu se cunosc multe detalii la ora aceasta, cica aveau casti de motociclisti si un pistol (nu se stie nimic despre pistol). Mia multe detalii cum vor aparea
ETE SCARTZ ! CE INSEAMNA 5000 DE EURO PENTRU O BANCA AUSTRIACA CU ACTIONARI TURCI PRECUM RAIFFEISEN ?
DE LA 1 DECEMBRIE MAI NASTE UN COMISION SI VOR RECUPERA PREJUDICIUL DE LA ACTUALII DEBITORI ( IMPRUMUTATI ) PRINTRE CARE SI EU :lol:

MAI IMPORTANT ESTE CA MURITORII DE RAND SA NU SE POATA APARA IMPOTRIVA HOTILOR. CA DACA STIE SA SE APERE SI ARE SI CU CE ...CINE STIE ..DOAR LA CONDUCERE SUNT TOT HOTII, NU ?!

SA RABDATI BINE !!!
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
haiosu

Post by haiosu »

tara asta e jefuita de ani de zile. si?!?
sa traiasca tata exmin. david care imi dadea numai mie personal dreptul de a detine cate arme vroiam... :twisted:
si doar i-am zis si lui si altora, ca ne vom izbi de un val de violente.poate ca si stirile de la orele 17 incita, dar si pasivitatea lui "organili" e de blamat. pe cand modificam legea armelor din nou? propun ca toti detinatorii de arme, de la airsoft la glont (inclusiv pusti de vanatoare/tir) sa predea armamentul la topitorii pt pluguri si tractoare, si apoi -parafrazand un vechi cantec ostasesc- toti in rand gramada/veseli megem noi/nu la razboiu ci tocmai la bulau (mititica/ascunzatoare/gherla/tzuhau/etc.)
Guest

Post by Guest »

haiosu wrote:tara asta e jefuita de ani de zile. si?!?
sa traiasca tata exmin. david care imi dadea numai mie personal dreptul de a detine cate arme vroiam... :twisted:
si doar i-am zis si lui si altora, ca ne vom izbi de un val de violente.poate ca si stirile de la orele 17 incita, dar si pasivitatea lui "organili" e de blamat. pe cand modificam legea armelor din nou? propun ca toti detinatorii de arme, de la airsoft la glont (inclusiv pusti de vanatoare/tir) sa predea armamentul la topitorii pt pluguri si tractoare, si apoi -parafrazand un vechi cantec ostasesc- toti in rand gramada/veseli megem noi/nu la razboiu ci tocmai la bulau (mititica/ascunzatoare/gherla/tzuhau/etc.)
http://www.mediafax.ro/social/zeci-de-a ... to-5582578
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
haiosu

Post by haiosu »

da... stilul pompieristic al organelor. mici braconieri si unii care nu si-au facut actele la armele cumparate din magazine de la en-gros-uri. :twisted:
iar problemele care dor sunt neglijate... legislativul se ocupa de emiterea legilor pe care ei le aplica cum le aplica. si raporteaza "la centru" depasirea planului cu 120%. NICEEEE. :oops:
sa ii vad si eu ca se implica in adevaratul sens al cuvantului.
free men, free guns.
pe cand romania o mica elvetie?!?
Emanuel

Post by Emanuel »

haiosu wrote: ...pe cand romania o mica elvetie?!?
Asa, si zaharia unde vrei sa se duca, in Republica de la Rupea ?!? :mrgreen:

:twisted: :evil: :twisted:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
haiosu

Post by haiosu »

Emanuel wrote:
haiosu wrote: ...pe cand romania o mica elvetie?!?
Asa, si zaharia unde vrei sa se duca, in Republica de la Rupea ?!? :mrgreen:

:twisted: :evil: :twisted:
sa se duca unde vrea el si sa lase lumea in pace! nu inainte de a plati toate datoriile. TOATE!
Nikki

Post by Nikki »

Da, cu diferenta majora ca la ei se prefigureaza o schimbare din rau in bine....
tevez

Post by tevez »

Poate şi la noi, cine ştie? Poate vom avea conducători care să nu ia directivele U.E. ca pe poruncile de pe muntele Sinai.
macarici

Post by macarici »

:lol: :lol: Nu te-ai prins inca?
Toti conducatorii asculta de poruncile venite de la muntele Sinai! :wink:
Image
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Ar fi intersant de urmarit cu va fi instrumentat acest caz :

http://replicaonline.ro/un_tanar_a_fost ... 19382.html

Oare se va aplica legea ca si in cazul Iovan sau batranul va fi ars pe rug in piata publica ??? :?: ???

Cazul a fost prezentat pe scurt si la stirile Antena 3 unde slugile moguliste au avut "bunavointa" sa incheie reportajul cu o imagine a unei maini care tinea un tub cartus si o bila de cauciuc. Mi-e sila..............
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
macarici

Post by macarici »

Purtătorul de cuvânt al IJP Giurgiu a mai spus că tânărul împuşcat mortal mai avea două condamnări pentru furt.
Daca nu-l potolea mosul,credeti ca se facea om cinstit?Indoim-as!
Pacat ca a trebuit sa rezolve treaba,mosul!Aia mai tineri...! :(
Si sper sa nu pateasca nimic!
Image
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Ala a scapat usor, la mine in casa ar fi murit mult mai incet...Sa zica mersi ca mosul l-a omorat cu arma :mrgreen:
Post Reply