gingirica wrote:salutare va rog frumos imi puteti raspunde si mie la intrebarea legata de arma V.IJ27M.N.1cea cu camera nichelata daca se mai poate gasi la dumneavoastra sau daca se va mai face comanda la ea ca pe pagina dumneavoastra nu mai este si banuiesc ca sa si vandut chiar va rog va multumesc
Buna ziua.
Din pacate nu stiu sa va raspund la intrebare. Comanda este facuta cand ajunge marfa nu stiu.
Dar vedeti ca am primit marfa de la Stoeger, si avem semiautomatele la vanzare.
Cu respect.
gingirica wrote:multumesc dar nu ma intereseaza semiautomate eu vroiam sa stiu daca sa mai facut comanda la ij acela bock cel cu camera nichelata cu respect
Comanda s-a facut de ceva vreme. Dar ma repet nu stiu o data exacta cand or sa vina.
Cu respect.
Vedeti ca am primit arme noi marca Rizzini, italienesti si la preturi foarte bune. Nu am reusit inca sa le postez dar m-am grabit sa va anunt pentru ca la preturi in jurul 3000lei cam greu sa gasiti arma noua facuta in Italia si nu stiu cat le voia vea pe stoc. Intrebati la magazinul nostru cel mai apropiat.
Vedeti ca am primit arme noi marca Rizzini, italienesti si la preturi foarte bune. Nu am reusit inca sa le postez dar m-am grabit sa va anunt pentru ca la preturi in jurul 3000lei cam greu sa gasiti arma noua facuta in Italia si nu stiu cat le voia vea pe stoc. Intrebati la magazinul nostru cel mai apropiat.
Cu respect.
Si am mai gasit intr-unul din magazine IJ27MIC.S. Daca o doriti vorbiti cu Iulian sa va faca comanda.
Cu respect.
bun va multumesc dar postatile pe net si daca aveti si ceva bok si arma ij27MI.S.nu ma intereseaza pe mine ma intereseaza V.IJ27M.N.1CAMERA NICHELATA
va multumesc cu respect
gingirica wrote:bun va multumesc dar postatile pe net si daca aveti si ceva bok si arma ij27MI.S.nu ma intereseaza pe mine ma intereseaza V.IJ27M.N.1CAMERA NICHELATA
va multumesc cu respect
Buna seara.
V-am trimis mesaje cu noutati, toate includ arme bock cu camera nichelata. Atentie! Armele Rizzini sunt cu adevarat de exceptie. Au camera nichelata gravata si inca odata, la acest pret, arma noua este cu adevarat oferta. Nu va presez, dar mergeti s-o vedeti. Merita.
Cu respect.