off topic: o mica intrebare:eu port arma in toc la centura,acum e simplu datorita geci dar vara ce sugerati sa fac,sa nu zica nenea politist ca merg cu el la vedere....
O mica problema
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: O mica problema
sunt situatii in anumite judete cand teava lisa fara obturator si tot nu este trecuta in permis ci doar in certificat de detinator 
off topic: o mica intrebare:eu port arma in toc la centura,acum e simplu datorita geci dar vara ce sugerati sa fac,sa nu zica nenea politist ca merg cu el la vedere....
Aşa este.arawes wrote:sunt situatii in anumite judete cand teava lisa fara obturator si tot nu este trecuta in permis ci doar in certificat de detinator![]()
Cu purtatul armei...legea e cam interpretabilă, s-a mai discutat dar nu mai ştiu la ce topic. Ideea e că nu e indicat
nici să o ascunzi exagerat, nici să o porţi "ostentativ", neapărat să fie în toc şi tocul să fie pus la curea, la ham,
în borsetă specială, etc. Numai să nu fie în toc şi tocul în sacoşaă că nu mai e bine. Nu e bine să se vadă că se uită
lumea pe stradă urât, poliţistul maxim te opreşte şi cere permisul.
Buna ziua.arawes wrote:sunt situatii in anumite judete cand teava lisa fara obturator si tot nu este trecuta in permis ci doar in certificat de detinator
Este simplu. La centura si tricoul deasupra. De fapt aceasta prevedere este cea mai usor de indeplinit si exista cu mult inainte sa apara legea 295. Asa merg toti colegii mei care lucreaza pe masina. Cand este de transportat cartuse atunci apare si jandarmul si lucrurile se simplifica.
Cu respect.
deci cu alte cuvinte tricouri largi si gata problema
)
o alta chestie interesanta certificatul de detinator este defapt o coala a4 stampilta ...e cazul so tin mereu dupa mine prin oras?
o alta chestie interesanta certificatul de detinator este defapt o coala a4 stampilta ...e cazul so tin mereu dupa mine prin oras?
Copie xerox micşorată la dimensiuni de "buletin " şi plastifiată, important e să se poată înţelege ce scrie.arawes wrote:deci cu alte cuvinte tricouri largi si gata problema)
Mie mi-a arătat chiar poliţistul care mi-a dat certificatul, avea şi el şi făcuse o copie din aia. Cum spunea
cineva mai demult pe forum, majoritatea când o văd cred că e chiar originalul.
-
nedumeritu
Pai normal.tevez wrote: Copie xerox micşorată la dimensiuni de "buletin " şi plastifiată, important e să se poată înţelege ce scrie.
Mie mi-a arătat chiar poliţistul care mi-a dat certificatul, avea şi el şi făcuse o copie din aia. Cum spunea
cineva mai demult pe forum, majoritatea când o văd cred că e chiar originalul...............................
Asa trebuia sa fie originalul!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
alooo
nu le dati idei,citeste fro'minte luminata din sistem'si ne baga fro'lege sa ne xeroxam pistolul si originalul sa-l tinem acasa in safe'(seif)...heheh 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
-
nedumeritu
Pai daca e asa, atunci sa sparga bancile numai copiile xeroxate ale talharilor, nu?sepuku wrote:alooonu le dati idei,citeste fro'minte luminata din sistem'si ne baga fro'lege sa ne xeroxam pistolul si originalul sa-l tinem acasa in safe'(seif)...heheh
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else