Cutitul este una dintre armele folosite foarte des de catre trupele de interventie din toata lumea, deasemenea o arma folosita in artele martiale traditionale, o "unelta" pentru un potential agresor si un important capitol al artei martiale filipineze numita Eskrima.
Pentru cei interesati de lupta cu cutitul sau impotriva unui agresor inarmat cu o astfel de arma, va rog sa vizitati site-ul http://knife.eskrima.ro pentru mai multe informatii sau sa ma contactati folosind E-mail: knife@eskrima.ro sau Tel: 0726 306 890
Deasemenea daca aveti intrebari de orice fel, as fi bucuros sa va raspund pe forum.
O zi buna!
Lupta cu cutitul - Knife Fighting
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Lupta cu cutitul - Knife Fighting
...hai sa postez aici o parere mai mult sau mai putin personala-cred ca o calaborare ar fi benefica in sensul ca cei care chiar aveti habar,ma refer la cunoscatorii de kravmaga,knife,si alte stiluri de autoaparare sa ajute benevol'membrii cluburilor de autoaparare,astfel ca cei interesati sa beneficieze de o paleta cat mai variata...poate ca deja s.au facut ceva demersuri...aviz si lui uomu'..zic si eu,fac o invitatie celor avizati ! 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
-
FlorinPPopescu
ai un club de autoaparare si cauti colaboratori ? ca nu prea inteleg ce iti doresti.sepuku wrote:...hai sa postez aici o parere mai mult sau mai putin personala-cred ca o calaborare ar fi benefica in sensul ca cei care chiar aveti habar,ma refer la cunoscatorii de kravmaga,knife,si alte stiluri de autoaparare sa ajute benevol'membrii cluburilor de autoaparare,astfel ca cei interesati sa beneficieze de o paleta cat mai variata...poate ca deja s.au facut ceva demersuri...aviz si lui uomu'..zic si eu,fac o invitatie celor avizati !
in ce sens zici ca s-au facut demersuri, in legatura cu ce?
PS: ce zici tu acolo cu uomu?
faceam referire la o alianta'si la schimburi de experienta intr-ale autoapararii atat a celor care folosesc arme,letale sau neletale cat si a celor ce au abilitati in folosirea say,nuncheaku,katana,surikene si alte arme gen knife,gurka...s.a.m.d
si nuu,nu am un club,dar mi.as dori ca toti cei de pe aici sa socializam si sa punem umarul! Uomu'este practicant si dk timpul i.ar permite sunt convins ca ar putea ajuta consistent/visez frumos,a?!?
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
-
FlorinPPopescu
sepuku wrote:faceam referire la o alianta'si la schimburi de experienta intr-ale autoapararii atat a celor care folosesc arme,letale sau neletale cat si a celor ce au abilitati in folosirea say,nuncheaku,katana,surikene si alte arme gen knife,gurka...s.a.m.dsi nuu,nu am un club,dar mi.as dori ca toti cei de pe aici sa socializam si sa punem umarul! Uomu'este practicant si dk timpul i.ar permite sunt convins ca ar putea ajuta consistent/visez frumos,a?!?
mai de la vise la realitate, depinde doar de tine. si eu am visat sa invat niste chestii ... si ce pot sa spun, la un momentdat m-am si apucat sa le invat, deci pasul de la vis la realitate tine doar te tine sa-l faci
alianta despre care vorbesti e cam greu de realizat, ca peste tot, trebuie sa fie un om care sa se ocupe de managementul ei, iar eu momentan nu am un program care sa-mi permita asta. asta cat tine de vointa oamenilor ca mai trebuie sa ne gandim si la partea financiara care trebuie sa sustina o locatie unde sa se desfasoare antrenamentele. lucrurile nu sunt asa usor de facut ... but ... that's life