Cica nu avem voie sa postam anuntzuri de vanzare a altor marci de arme decat cele comercializate de firma arrow pe forum.
Daca Postul se afla la DISCUTZII DIVERSE... ce treaba are cu produsele comercializate de voi?
Pana la urma e un FORUM.
Pe forum discutziile sunt LIBERE.
Daca stitzi din intamplare ce era FORUMUL pe vremea romanilor atunci atzi intzelege.
V-atzi facut un forum CENZURAT ca pe vremea comunistilor.
Sa va fie rusine !!!
RUSINE MODERATORILOR
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
DrSmartAss
Re: RUSINE MODERATORILOR
A fost doar o rugaminte.DrSmartAss wrote:Cica nu avem voie sa postam anuntzuri de vanzare a altor marci de arme decat cele comercializate de firma arrow pe forum.
Daca Postul se afla la DISCUTZII DIVERSE... ce treaba are cu produsele comercializate de voi?
Pana la urma e un FORUM.
Daca stitzi din intamplare ce era FORUMUL pe vremea romanilor atunci atzi intzelege.
Sa va fie rusine !!!
Si daca ati fi avut curiozitatea sa parcurgeti toata pagina forumului ati fi vazut ca exista rubrica de mica publicitate unde cine doreste sa-si vanda sau sa cumpere orice produs indiferent de marca, poate posta anunt.
Si tot daca ati fi fost curios si ati fi parcurs postarile despre armament, tot la "discutii diverse" ati fi citit informatii despre marci care nu sunt comercializate de firma noastra, cu opinii diferite fireste a celor care au rabdare sa citeasca pentru a se informa.
Doar pentru linistea dumneavoastra sa stiti ca nu am sters nici-o postare care ne-a defavorizat. Daca nu ma credeti intrebati ceilalti forum-isti. Singura restrictie este de a folosi limbaj civilizat.
Data postarii mele este luna martie si dumneavoastra ma interpelati in noiembrie. A trecut ceva timp de atunci nu vi se pare ?
Cu acelasi respect nechimbat.
P.S. Sa stiti ca este suficient sa postati o singura data opinia dumneavoastra, ca intelege lumea ce vreti sa spuneti.
-
nedumeritu
Nu ar trebui sa fie prea complicat.DrSmartAss wrote:Cica nu avem voie sa postam anuntzuri de vanzare a altor marci de arme decat cele comercializate de firma arrow pe forum.
Pana la urma e un FORUM.
Sa va fie rusine !!!
Discutiile sunt libere!
Singura problema:
ar fi de bun simt sa respectam gazda [firma si reprezentantii ei]
si sa postam anunturi de vanzari in aria pe care ne-o pune la dispozitie, BOUTIQUE.
Si nu este putin lucru avand in vedere expunerea pe care ne-o ofera si faptul ca expunerea
in sine se face pe un forum unde intra exact publicul tinta, oameni ce cauta arme sau alte asemenea.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
-
DrSmartAss
Nu vazusem rubrica Boutique si ma suparasem ca mi s-a sters postul.
Totuleste ok acum.
Scuze !!!
Totuleste ok acum.
Scuze !!!