Sa citesti si sa te minunezi despre MILITIA arme - Timisoara

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

mr. web

Haha

Post by mr. web »

Poate ar trebui sa vanda alicele la bucata :))

Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Mihai

Post by Mihai »

Ne omoara doamna Maria de la magazin daca cerem alice la bucata :lol: :lol: :lol: :lol:

MIHAI
GAMO Shadow 1000 Cal.5,5
Guest

Post by Guest »

Mihai wrote:Mie mi-au scris pe cetificatul de detinator ca am voie sa detin doar 100 alice.
Sunt tampiti! Clar!
De ce nu faci ca Luciano? Fa-le o adresa si inregistreaz-o la ei la registratura (sau trimite-o prin posta cu confirmare de primire), in care intreaba-i de ce nu poti avea dreptul la 500 buc (asa cum am eu de exemplu), si sa-ti spuna unde in lege zice ca te pot limita in halul asta la munitie (care fie vorba intre noi, numai munitie nu e).
mr. web

Post by mr. web »

Mihai wrote:Ne omoara doamna Maria de la magazin daca cerem alice la bucata :lol: :lol: :lol: :lol:

MIHAI
Ar fi culmea sa mergem la doamna Maria si sa ii cerem, 25 de DIAB.MATCH, 3 DIAB.MAGNUM, 21 PRO.MAGNUM, deci ceva numere dinastea aiurea, cred ca ar lua o pusca sau un pistol si ne-ar face tinte vii
:)

Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Guest

Post by Guest »

Sa vanda la gramaj, ca si cafeaua boabe! :D
VID

Post by VID »

Sustin idea crearii unui web sau unei baza de date pentru legislatia in vigoare sau legi-sublegi-sub-sublegi?! Chiar e un haos total! Fiecare judeti e o fortareata a legiilor aplicate dupa bunul sau nebunul plac al Tov de la Militie!!!!!!!

In Brasov si in Cluj poti sa cumperi arma daca ai detinator, nu trebuie sa fii inscris la nici un club!!

Succes cu Militia din Timis! Sunt timpiti sau idioti?
Luciano

Post by Luciano »

Raspunsul de la Bucuresti la sesizarea mea privind problemele din Timisoara, prin care mi se da dreptate:

Urmare a memoriului dumneavoastrã trimis la adresa arme@politiaromana.ro
în data de 18.10.2005 ce a fost inregistrat la Direcþia Arme, Explozivi
si Substante Toxice din Inspectoratul General al Poliþiei Române cu nr.
xxxxxx/20.10.2005, va comunicam urmatoarele:
Condiþiile de procurare a armei neletale indiferent de destinaþia
acesteia sunt cele prevãzute de art. 47 din H.G. nr.130/2005 –
Hotãrâre pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii
nr. 295/2004 privind regimul armelor ºi al muniþiilor.
Aspectele sesizate de dumneavoastrã cu privire la modul de soluþionare a
solicitãrii referitoare la achiziþia armei neletale, de cãtre lucrãtorii
Biroului a.e.s.t. din I.P.J. Timiº, au rãmas în atenþia noastrã, urmând a
se dispune mãsuri de remediere a deficienþelor.

Ce am mai aflat din culisele afacerii:
Toata tarasenia era patronata de conducerea Clubului Sportiv Municipal Timisoara - sectia TIR care isi atragea astfel fonduri de la cei ce nu puteau achizitiona arme A.C. decit daca se inscriau la ei: 1,5 mil pe an/pers.
Tot ei organizeaza si cursuri ptr cei ce doresc Arme de Vinatoare; 20-25% din taxa de curs se intoarce la anumite pers din Pol. T.M.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
temp

Post by temp »

Interesant, la salaj am platit 105ron pentru "taxa pentru notificare"(Suma am platit la trezorarie), dar legea nu cere nici o taxa.
:? Ce ziceti as putea trimite si eu un mail la politie?
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
Guest

Post by Guest »

Char ar fi indicat! Urmeaza procedura lui Luciano!Sa mai termine cu potlogariile!
Guest

Post by Guest »

Ce am mai aflat din culisele afacerii:
Toata tarasenia era patronata de conducerea Clubului Sportiv Municipal Timisoara - sectia TIR care isi atragea astfel fonduri de la cei ce nu puteau achizitiona arme A.C. decit daca se inscriau la ei: 1,5 mil pe an/pers.
Tot ei organizeaza si cursuri ptr cei ce doresc Arme de Vinatoare; 20-25% din taxa de curs se intoarce la anumite pers din Pol. T.M.
Luciano, De ce nu sesizezi si aceste aspecte la IGP?Daca o faci scris, trebuie musai sa se faca si ordine.
Luciano

Post by Luciano »

Deja sunt pers Non Grata in TM... informatiile din culise sunt destul de greu de probat in instanta ( nu cred ca se va dori probarea lor deoarece ar afecta serios imaginea "organelor" ) si nu ma mai implic deoarece in Ro te lupti cu morile de vint...

In Ro. Mica si Marea Coruptie nu vor putea fi eradicate numai cu bomba atomica...
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
cosminioans

Post by cosminioans »

mic cu mic se face mare

iar daca mai vin cativa mici poate devin atomici :D
Luciano

Post by Luciano »

Ordine ? In Ro ?
cu cine sa se faca ordine cind P.M. da telefoane de informare la P.G. ?

Cind individul de la arme care se lauda ca lucreaza de 10 ani la serviciul arme si nu-si mai aminteste ca mi-a refuzat Notificarea ?
Mda, el mi-a completat pe certificatul de detinator la Melcher calibrul 380 mm... oare unde gasesc asa munitie in afara de depozitele armatei ?
Guest

Post by Guest »

Deci, dupa certificat, detii un tun naval de 380mm! :D Nu stiam ca in Timisoara sunt baterii de coasta! :D :D
Mad Max

Post by Mad Max »

chiar asa?
nu suna cam ciudat "calibru 380"?...
o avea teava la fel de groasa ca o teava de apa calda... :lol: :lol:
Post Reply