vreau niste argumente pro sau contra cu privinta care din aceste arme de autoaparare cu cauciuc sunt mai rezistente, mai puternice etc,
va rog sa postati daca cunoasteti fie din proprie experienta sau din auzite
va multumesc
RG 88 sau FORT
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: RG 88 sau FORT
fort
experienta proprie...
experienta proprie...
-
nedumeritu
Am avut din amandoua.
Nu se poate face comparatie.
Nu sunt din aceeasi clasa.
Citeste postarea de mai sus plz.
Nu se poate face comparatie.
Nu sunt din aceeasi clasa.
Citeste postarea de mai sus plz.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Eu am Fort 17 in prezent, dar m-am "jucat" in poligon si cu Walther PP, RG88, Hsc90, P99 si pot spune cu inima impacata ca Fortul are o precizie mai mare si o fiabilitate sporita (in urma rodajului). Un alt avantaj il reprezinta magazia de 12 (unii au reusit sa inghesuie si 14-15 cartuse).
Alt fapt demn de remarcat este aspectul general al armei si al componentelor.
Cel mai bun exemplu in ceea ce priveste rezistenta otelului este aspectul armei in ansamblu si al anumitor componente in urma folosirii (si nici nu e vorba de folosire intensa...vorbim de aproximativ doua sute de cartuse). Au existat arme de zamac (ale prietenilor) care nici pana la 200 de cartuse nu au rezistat fara sa apara deformari. Nu spun ca toate armele din zamac au probleme, dar sunt mult mai predispuse unor scenarii negative.
Ar mai ramane un aspect de pus in discutie. Cel al banilor. In Romania un RG88 este in jur de 1250 de lei, iar un FORT nici nu vreau sa ma gandesc la cat duce in total acum.
Poti sa ne spui si noua, de curiozitate, cam cat mai este un Fort in Moldova? Dar pe RG cat ai dat?
Alt fapt demn de remarcat este aspectul general al armei si al componentelor.
Cel mai bun exemplu in ceea ce priveste rezistenta otelului este aspectul armei in ansamblu si al anumitor componente in urma folosirii (si nici nu e vorba de folosire intensa...vorbim de aproximativ doua sute de cartuse). Au existat arme de zamac (ale prietenilor) care nici pana la 200 de cartuse nu au rezistat fara sa apara deformari. Nu spun ca toate armele din zamac au probleme, dar sunt mult mai predispuse unor scenarii negative.
Ar mai ramane un aspect de pus in discutie. Cel al banilor. In Romania un RG88 este in jur de 1250 de lei, iar un FORT nici nu vreau sa ma gandesc la cat duce in total acum.
Poti sa ne spui si noua, de curiozitate, cam cat mai este un Fort in Moldova? Dar pe RG cat ai dat?
-
USEMstudent
la noi sunt 3 magazine in RM de unde poti procura arme ,, Pulbere'' care se afla chiar in centrul Chisinaului, de unde mi-am procurat RG 88 cu 3800 MDL (1006 RON, dupa cursul de azi )
Apoi mai este si magazinul ,, CARTUS'' care are filiala in Cahul si Balti, are cea mai mare diversitate de arme din toate magazinele RM, acolo FORT 12 costa ( cind m-am interesat eu ) 432 euro, acolo preturile sunt in euro
FORT 17 costa 375 euro, asta eu m-am interesat primavara
ca atare eu aveam bani de un FORT , insa am avut citeva zile onomastice la rind
si am ramas cu bani doar pentru un RG 88
, insa sunt foarte multumit de el, calitatile pe care le are, imi ajung pina ce
acum string bani de un makarov letal
la voi care sunt preturile la RG88? si la FORT ?
Apoi mai este si magazinul ,, CARTUS'' care are filiala in Cahul si Balti, are cea mai mare diversitate de arme din toate magazinele RM, acolo FORT 12 costa ( cind m-am interesat eu ) 432 euro, acolo preturile sunt in euro
FORT 17 costa 375 euro, asta eu m-am interesat primavara
ca atare eu aveam bani de un FORT , insa am avut citeva zile onomastice la rind
acum string bani de un makarov letal
la voi care sunt preturile la RG88? si la FORT ?
Ultima oara cand am ajuns intr-un magazin, RG88 era 1250 de lei parca, iar acum vad ca e 1181 de lei pe site-ul acesta. In ceea ce priveste Fort, ne bazam pe ce se gaseste la Dinamo, Cartus si Pulbere in Moldova
A fost o incercare slaba de a se vinde in Romania arme de autoaparare din otel, dar (cred eu ) tovarasii cu stele in frunte si pe umeri dar cu urechile legate cu ata ca sa nu cada au considerat odios sa lase la mana plebei arme care sa se apropie intr-atat de cele adevarate (adica sa nu se ciobeasca daca le scapi pe jos in bucatarie sau sa nu se sparga/deformeze daca te duci cu ele in poligon). Pe de alta parte ar putea fi doar incompetenta sau caracterul...intreprinzator al firmei care a adus armele dar a uitat sa mai aduca si munitie pentru ele.
A fost o incercare slaba de a se vinde in Romania arme de autoaparare din otel, dar (cred eu ) tovarasii cu stele in frunte si pe umeri dar cu urechile legate cu ata ca sa nu cada au considerat odios sa lase la mana plebei arme care sa se apropie intr-atat de cele adevarate (adica sa nu se ciobeasca daca le scapi pe jos in bucatarie sau sa nu se sparga/deformeze daca te duci cu ele in poligon). Pe de alta parte ar putea fi doar incompetenta sau caracterul...intreprinzator al firmei care a adus armele dar a uitat sa mai aduca si munitie pentru ele.