Ajutor pls

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Re: Ajutor pls

Post by haiosu »

tevez wrote:Corectă observaţie. Acum să nu înţeleagă vânătorii că ai ceva cu ei. O explicaţie ar fi faptul că oameni importanţi
ca Năstase, Ţiriac, micuţul premier Boc(k) şi mulţi alţii sunt vînători şi ar sări ca arşi dacă li ar trebui, de exemplu,
să-şi vîndă armele sau să le facă de panoplie, Doamne fereşte. Posesor de a.c., în afară de Alecu Racoviceanu eu
n-am mai auzit să fie, dintre oamenii "cu greutate" care ar putea atrage atenţia asupra aberaţiei legisltive.
Nu pot să uit cum îl privea un fost ministru de interne pe Haiosu când a adus în discuţie problema asta, deşi Vlad
nu aduce deloc cu o poartă nouă.
noup...poate s-a inteles gresit...domnul racoviceanu avea doar arme de autoaparare (bila de cauciuc) si din cauza aberantei legi, a trebuit sa vanda una ca sa ramana doar cu 2
dcrist

Post by dcrist »

Si ca sa ne bucuram pina la capat a disparut din nou munitia de 9x19 de pe piata, cei cu bile de cauciuc nu pot trage ca le crapa jucariile cei cu glont avind jucarii mai calitative nu pot trage ca nu mai au cu ce :twisted: si uite cum se rezolva si capra si varza! :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
tevez

Post by tevez »

Mda, aşa văd unii o lume minunată: fără arme la civili şi cu poliţişti care nu folosesc arma din dotare.
Un bun exemplu e Marea Britanie, Anglia mai ales, unde politica anti-arme e în continuă "urcare"
şi infracţionalitatea de asemenea.
3 arme cu bilă de cauciuc? Interesant, se pare că Dl. Racoviceanu este chiar pasionat de domeniu,
poate şi din cauza serviciului. :twisted: În general cei nevoiţi să-şi vândă/treacă pe colecţie armele
în umra legii cu pricina erau în majoritate a.c.-işti, de aceea am dedus eu...
Mă uit la topicu' ăsta...de unde-am plecat şi unde am ajuns. Poate suntem off-topic dar...avem dreptate :(
Nikki

Post by Nikki »

tevez wrote: Acum să nu înţeleagă vânătorii că ai ceva cu ei.
Ba eu am ce am cu ei, dar nu despre asta e vorba acum! Ar trebui ca noi, posesorii/doritorii de arme scurte de orice fel sau/si AC, sa ne folosim de faptul ca armele lungi, care pot omori mult mai usor si nu din cativa metri ci din cateva sute de metri, au un regim de achizitionare infinit mai simplu decat cel al unui pistol ( cu glont).
Ce vreau sa spun este ca am putea sa incercam sa convingem autoritatile ca atata timp cat vanatorii au acces la astfel de arme si (slava domnului) nu au fost cine stie ce cazuri de omucidere (exceptand cazurile prin imprudenta cand e confundat colegul cu un mistret :lol: ) ar putea sa aiba incredere si in noi ceilalti care am vrea o arma scurta STRICT pentru apararea proprietatii si iesiri la poligon.
Last edited by Nikki on Fri Jul 31, 2009 8:21 am, edited 1 time in total.
Nikki

Post by Nikki »

tevez wrote: micuţul premier Boc(k)

Nu stiam ca este si vanator, dar daca stau sa ma gandesc mai bine, la cat de complexat e strumful asta, nu ma mira de loc! :mrgreen:
Probabil ca isi face si armele pe comanda, la fel ca pantofii cu talpa dubla! :lol:
tevez

Post by tevez »

Nikki, crede-mă, nu-i deloc uşor să obţii autorizaţia pentru armă de vânătoare. Nici ieftin nu este dar sunt asociaţii
unde taxa nu e aşa mare... Avantajul e că nu trebuie să aparţi vreunei categorii privilegiate de funcţionari publici
sau să fi politician. Cercul pasionaţilor de vânătoare şi cel al preocupaţilor de "self-defense" se intersectează de obicei,
deci trebuie să facă front comun.
Bun exemplul tău legat de numărul mic de întâmplări nefericite din cauza armelor legale de vânătoare.
Nikki

Post by Nikki »

Nu e usor comparat cu alergatura pentru o arma de autoaparare. Dar comparat cu a incerca sa iti iei un 9x19 (vorbim de un om care nu face parte din privilegiati, interlopi sau "pilosi")?...devine "a walk in the park"...
sepuku

Post by sepuku »

@cristianbuta ...poate ar fi asta pe gustul tau- anics beretta 9ooo sau anics f1 ... www.uttings.co.uk :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
emy

Post by emy »

@ dl.radu
nhgalDklNYf.jpg
nhgalDklNYf.jpg (64.47 KiB) Viewed 3249 times
probabil antichitati din astea nu o sa aduceti...nici otel...dar mai intrebam de un revolver da la partenerul dvs. de afaceri rohm ;)
macar un zamac 89s? care sa ofere posibilitatea folosirii atat a cartuselor pe gaz cat si a cartuselor cu bila de cauciuc?
asta daca nu aveti ceva in plan de la ucraineni sau de la rusi :D
poate mai schimbati un pic imaginea.. taranii mai schimba culturile; dacia masinile;unii schimba hainele ; altii armele ;)
mai aveti rg 88 pe stoc? dar mauser? W pp? - poate ne anuntati cand se termina .
o seara placuta.
Post Reply