lamuriri

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cristianbuta

lamuriri

Post by cristianbuta »

stie cineva de armele astea?ma refer la calitate,materiale folosite,etc

http://www.airsoftbox.net/39/pistols/12 ... html#brand
http://www.airsoftbox.net/39/pistols/11 ... -auto.html
http://www.akdalarms.com/f92t.html
http://www.molot.biz/product-e/leader.php
care ar fi cel mai bun,calitativ din cele de mai sus?mersi pt orice lamurire
tevez

Re: lamuriri

Post by tevez »

Primele 3 sunt din zamak, un material nu foarte bun, ca să zic aşa.
Ultimul e interesant, e ceva similar cu acesta:http://www.baikalinc.ru/en/company/307.html
Cel din link-ul meu e "originalul", în sensul că baikal produce TT-ul pe rubber după modelul celebrului
TT cu glonţ. Nu ştiu daca Leader e făcut sub licenţă undeva sau l-au fabricat tot ruşii sub alt nume,
site-ul ăsta mă intrigă, cred că nu ştiu eu să caut. :?
Mai multe poate spune nedumeritu, dumnealui urma să aducă un TT rubber.
Adusul armelor din ţări străine e lucru greu, mai ales non UE, dacă ai aduce TT-ul ar fi super.
Succes!
P.S. - Îmi place pe ce ai pus ochii, ai gusturi faine. :)
violiv

Post by violiv »

Leader este acelasi lucru dar produs de Molot. Daca nu ma insel, acesta a fost primul produs abea apoi s-au apucat si cei din Izhmash de transformari.
Molot a fost specializata in rearsenalizari de arme ex-militare iar dupa "90 s-a specializat in replici pentru civili ale vestitelor arme rusesti. La ora asta fac cele mai reusite replici de AK, mult mai bune calitativ decat cele de IZM si vand inca Mauser-e si Mosin-uri transformate pentru vanatoare cu preturi foarte-foarte avantajoase.
Revenind la cel cu bile de cauciuc, modificarile fata de original sunt minore, cea mai importanta fiind alezarea tevii dupa camera cartusului dar intr-o maniera excentrica fata de cilindrul ce formeaza camera cartusului, aceasta fiind si "piedica" in calea folosirii munitiei cu "glont de glont". Ramane, cred. unul din cele mai solide si mai eficiente intre pistoalele cu bile de cauciuc - chiar daca munitia pentru el nu anunta performante atat de interesante ca la replica de Makarov pare mai aproape de realitate.
maRR1

Post by maRR1 »

se poate achizitiona asa ceva de afara fara ca tu sa te duci?
nu stiu..ceva pe baza de comanda,cineva care iese sa l ia ptr. tine dupa care sa ti l vanda?
nu stiu...doar intreb.
ms.
dcrist

Post by dcrist »

maRR1 wrote:se poate achizitiona asa ceva de afara fara ca tu sa te duci?
nu stiu..ceva pe baza de comanda,cineva care iese sa l ia ptr. tine dupa care sa ti l vanda?
nu stiu...doar intreb.
ms.
Daca vei gasii pers respectiva o sa ceara un pret de mai bine te duci singur si o iei cel putin ramai si cu o excursie.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
maRR1

Post by maRR1 »

dcrist wrote:
maRR1 wrote:se poate achizitiona asa ceva de afara fara ca tu sa te duci?
nu stiu...doar intreb.
ms.
Daca vei gasii pers respectiva o sa ceara un pret de mai bine te duci singur si o iei cel putin ramai si cu o excursie.
cat poate sa si puna peste?
daca sti ceva spune mi si mie...daca as vrea un Fort 17..cat este dincolo si la cat ajunge in mana mea?
ms.
dcrist

Post by dcrist »

Daca nu ma insel taxele sunt pe undeva pe la ~120% din pretul lui~ ar aj la noi pe la ~60 mil, nedumeritul stie exact +drumul si celelalte cheltuieli cu traducerea actelor, sa aiba deja un permis de port arma ca sa nu aduge si costul lui la pocnitoare etc. si sa mai isi scoata si el un profit, deja merita sa te faci vinator si iti iei o carabina beton :twisted:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
maRR1

Post by maRR1 »

hmmm..nu stiu ce sa zic dar intradevar duce cam mult ptr. un pistol..din ce mi spui tu ar ajunge aproape de suta de mil??
sincer e cam mult si nu stiu daca merita..asteptam sa l importe vreun magazin de la noi poate iese mai putin(en gross e alta mancare de peste) dar cine stie? la ce adaosuri se practica la noi(orice se vinde)...nu ar fi de mirare sa iasa mai scump.
ps..sunt vanator de ani buni si o carabina foarte buna(in limita bunului simt) nu ajunge la banii astia..deci...
ms. de raspuns.
dcrist

Post by dcrist »

Apropo de pusti asta as fi luat daca aveam un poligon mai lung de 200m unde sa trag fara sa ma usuce taxa de utilizare a lui http://tikka.moukaridemo.com/t3models.p ... a#pagedown ar fi c-am pe la ~90 mil fara luneta cumparata de la noi.
Attachments
tactical.gif
tactical.gif (25.47 KiB) Viewed 5187 times
maRR1

Post by maRR1 »

da intradevar frumos..pana atunci doar admiram poze..asta e.
bdw. cand o sa procuri asa ceva si iesi in "teren" anunta ma sa stau in drp. ta sa ti dau viteza vantului,inaltimea tintei,pozitionarea norilor...etc :lol:
dcrist

Post by dcrist »

Arma exista in oferta unui magazin de la noi din tara deci nu e de neatins dar pina at ramine sa ma joc cu asta. :wink:
Attachments
22100_DSCF0269_123_627lo.jpg
22100_DSCF0269_123_627lo.jpg (200.67 KiB) Viewed 5181 times
maRR1

Post by maRR1 »

ce este mai exact? si unde este? si cat costa?
da pana la capat informatia...
ms.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

maRR1 wrote:ce este mai exact? si unde este? si cat costa?
ms.
Nu te zbate prea tare, doar vezi pe crosa marca de la Beretta. Si este o jucarie pentru care iti trebuie
altfel de ... statut social, ar zice unii. Esti demnitar, rezervist, din sistem, ceva? Daca nu, mai stai vreo
3-400 de ani si mai trage o carte. Poate nimeresti pe alte meridiane. :mrgreen:
Last edited by nedumeritu on Fri Jul 24, 2009 5:06 pm, edited 1 time in total.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
maRR1

Post by maRR1 »

nedumeritu wrote:
maRR1 wrote:ce este mai exact? si unde este? si cat costa?
ms.
Nu te zbate prea tare, doar vezi pe crosa marca de la Beretta. Si este o jucarie pentru care iti trebuie
altfel de ... statut social, ar zice unii. Esti demnitar, rezervist, din sistem, ceva? Daca nu, mai stai creo
3-400 de ani si mai trage o carte. Poate nimeresti pe alte meridiane. :mrgreen:
ahaa..k,ms.
dcrist

Post by dcrist »

S-au poate viseaza alesii nostrii urit intr-o noapte si schimba legislatia in domeniul asta :twisted: De costat a fost echivalentul a 1100 euro la vremea respectiva, acum este ~4600-4700 de ron cind il mai aduc la Beretta nu au intotdeauna si la astea exista cerere :twisted:
Last edited by dcrist on Fri Jul 24, 2009 5:10 pm, edited 1 time in total.
Post Reply