Da' n-ai vrea tu sa-ti cumperi una care sa-ti placa la aspect shi pipait si sa dea 9 blocaje la un incarcator de 9 cartuse?gurde wrote:Idea esteticii pistolului era alta.
Iti cumperi o masina hidoasa, deloc practica si sa spunem perfecta la functionare sau preferi o masina estetic mai placuta, practica si mai putin perfecta la functionare?
La fel e si la arma sau orice alt produs. In principiu fac acelasi lucru diferitele modele doar ca arata diferit. Daca tot dau o gramada de bani pe ceva... macar sa imi si placa cum arata.
Cum ziceam, ordinea, in managementul situatiilor potential violente este alta:
- sa incercam prin orice miljloace sa evitam astfel de situatii
- sa incercam sa nu le initiem
- sa nu raspundem la incercarile de inflamare a situatiilor potential violente
- in situatii in care escaladarea violentei este inevitabila si decizi sa folosesti arma,
abia atunci, scoti arma in asa fel incat sa fie vizibila,
- aici intervine factorul psihologic, cel care, in anumite cazuri, poate detensiona situatia
- daca nu, folosesti arma, si numai atunci cand ai toate cele indeplinite cum zice amerincashu': clear and present danger
Acum, cum arata arma cand o scoatem noi de unii singuri in WC, acasa, sau in pivnitza, unde avem locul de lustruit bocancii, asta este altceva.
Sper sa nu ajungi la situatia in care sa "iubesti" o arma urata care te-a scos dintr-o situatie plina de ra... , pardon, de glorie.
Si, by the way, eu nu am dat bani pe factorul "frumusete arma", ci pe factorul "autoaparare".
Daca e de frumusete, atunci exista colectionari, panoplie...