Detalii pistol Walther P 99 T
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Detalii pistol Walther P 99 T
Eu am un p99 cu gaze si dupa vro 400- 500 percutari sa dus cocosul,nu mai percuteaza.Ce imi place la el e aspectul.
SI DACA E UNS BINE ,NU SE BLOCHEAZA (AM VERIFICAT CU PISTOLUL UNUI PRIETEN)16 BOABE 15+1 NU PREA ARE SANSE IN FATA TA AGRESORUL,
SI DACA E UNS BINE ,NU SE BLOCHEAZA (AM VERIFICAT CU PISTOLUL UNUI PRIETEN)16 BOABE 15+1 NU PREA ARE SANSE IN FATA TA AGRESORUL,
Rhom RG88 cal. 10x22T
Walther P99. 9mm PAK
Walther P99. 9mm PAK
Nu stiu ce sa zic de sansele agresorului in fata bilelor de cauciuc aruncate de Walther P 99.
De la 6 m am tras in niste sticle de sampanie si le-a spart de fiecare data, insa in PAL de 2 cm, tot de la aceiasi distanta
a lasat niste urme slabe(de 2 mm adincime)
In scindura insa a intrat mult mai mult(cam 1 cm)
Am tras intr-o pisica un singur foc(care banuiam ca e turbata avind spume la gura) de la 1,5 m, si pisica a plecat putin
speriata insa dupa citeva ore era vesela si vioaie,iar dupa 2 zile am vazut-o din nou(cred ca bila a ricosat din blana ei provocindu-i doar o vinataie)
De la 6 m am tras in niste sticle de sampanie si le-a spart de fiecare data, insa in PAL de 2 cm, tot de la aceiasi distanta
Am tras intr-o pisica un singur foc(care banuiam ca e turbata avind spume la gura) de la 1,5 m, si pisica a plecat putin
speriata insa dupa citeva ore era vesela si vioaie,iar dupa 2 zile am vazut-o din nou(cred ca bila a ricosat din blana ei provocindu-i doar o vinataie)
geony wrote:Nu stiu ce sa zic de sansele agresorului in fata bilelor de cauciuc aruncate de Walther P 99.
Prietene sa ai succes cu un pistol cu bile trebuie sa tragi sub 2.5m cand tragi in el tu te retragi,daca el inainteaza,la 6 m il gadili.Trage in pal de la 2 m .Conteaza numarul bilelor pe care poti sa le lansezi ,daca dai de vreun inrait face pipi pe bilele noastre,dar cei inraiti nu vin aiurea vin la pont la cocosei multi.Eu de cand am renuntat la armele de vanatoare ,si aveam pistolul cu gaze i-mi era tarseala cu el ,(ma refer pe proprietatea mea )de cand cu bilele si l-am testat ,pe un fiset( am pus pozele undeva pe forum ) clar ca daca ai sange rece si il lovesti in tartacuta (cap) nu-i a buna nici pentru el si poate nici pentru tine ii scoti vr-un ochi si restul stim ,DACA INTRA PESTE TINE IN CASA SI INCEARCA SA TE CHILAREASCA ATUNCI DUMNEZEU CU MILA PENTRU EL UN INCARCATOR IN CAP UNUL IN OUTE SI ULTIMUL IN GURA DESIGUR DACA NU SE BLOCHEAZA PISTOLUL
Rhom RG88 cal. 10x22T
Walther P99. 9mm PAK
Walther P99. 9mm PAK
Problema principala pentru care nu ne putem apara cu ajutorul pistoalelor pe bila este (dupa parerea mea) este
ca la noi se importa numai munitie foarte slaba(aprox. 7,5 j ).
De altfel pe prospectul pistoalelor Walther scrie ca sunt fabricate sa se foloseasca munitie slaba(7,5j sau 15j)
ca la noi se importa numai munitie foarte slaba(aprox. 7,5 j ).
De altfel pe prospectul pistoalelor Walther scrie ca sunt fabricate sa se foloseasca munitie slaba(7,5j sau 15j)
-Dk la PP tragaciul este hai sa.i zicem quickaction,la 99 este tensionat si lung',1fel de antistress,asa ca necesita acomodare pt tir,mie unul mi.a luat timp de acomodare la trasul cu o singura mana,asa ca as recomanda ciupirea'tragaciului din momentul aproape de percutie si nu conducerea'lui..nu stiu dk m.am exprimat bine,geony sau altii-completati ideea!..ca incheiere,dk n.ati tras cu el,nu fiti asa critici..felicitari geony ! 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Incerc sa postez citeva foto cu P99
- Attachments
-
- DSCN0552.JPG (22.71 KiB) Viewed 5398 times
-
- DSCN0551.JPG (19.02 KiB) Viewed 5394 times
inca doua fotografii : Scuze pentru repetitia primeie fotografii.
- Attachments
-
- DSCN0564.JPG (16.07 KiB) Viewed 5389 times
-
- DSCN0558.JPG (23.08 KiB) Viewed 5394 times
-
- DSCN0558.JPG (23.08 KiB) Viewed 5398 times
Salut ,
Sunt novice si am citit f mult pe acest forum.Imi place P99 T si am inteles ca se si blocheaza......dar nu s-ar putea rezolva
problema la un armurier?Si daca imi cumpar, unde as putea sa merg la un poligon? Mentionez ca am autorizatie...altfel nu as putea sa-mi procur arma respectiva.
Multumesc pt ajutor.
E.
Sunt novice si am citit f mult pe acest forum.Imi place P99 T si am inteles ca se si blocheaza......dar nu s-ar putea rezolva
problema la un armurier?Si daca imi cumpar, unde as putea sa merg la un poligon? Mentionez ca am autorizatie...altfel nu as putea sa-mi procur arma respectiva.
Multumesc pt ajutor.
E.
-
catalin_suzeanu
Nu ai si pentru glont autorizatie???eddysonys wrote:Salut ,
Multumesc pt ajutor.
E.
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Salut,
Nu, nu am si pt glont.
Bafta!
Nu, nu am si pt glont.
Bafta!
Ca sa fie documentarea completa atasez si schema desfasurata a pistolului Walther P99.
Se pot vedea piesele componenta si modul lor de asamblare.
Se pot vedea piesele componenta si modul lor de asamblare.
Nu pot sa descarc schema pistolului.
Sau spune ca are peste 250 dupa ce o micsorez spune ca sunt prea putine caractere.
Daca se pricepe mai bine cineva o pot trimite pe mail(o am scanata) si sa incerce s-o descarce pe forum ulterior.
E schema care mi-au dat-o la cumpararea pistolului(sunt aratate cele 44 piese componente ale acestuia)
Cine se ofera sa-mi trimita mailul cu rugamintea de a descarca si pentru ceilalti colegi de forum
schema respectiva.
IN CFIRSIT AM REUSIT FARA AJUTOR.
Abia acum putem vorbi ce piesa sau ansamblu trebuiesc modificate(ajustate) pentru ca pistolul sa nu se mai blocheze.
Sau spune ca are peste 250 dupa ce o micsorez spune ca sunt prea putine caractere.
Daca se pricepe mai bine cineva o pot trimite pe mail(o am scanata) si sa incerce s-o descarce pe forum ulterior.
E schema care mi-au dat-o la cumpararea pistolului(sunt aratate cele 44 piese componente ale acestuia)
Cine se ofera sa-mi trimita mailul cu rugamintea de a descarca si pentru ceilalti colegi de forum
schema respectiva.
IN CFIRSIT AM REUSIT FARA AJUTOR.
Abia acum putem vorbi ce piesa sau ansamblu trebuiesc modificate(ajustate) pentru ca pistolul sa nu se mai blocheze.
- Attachments
-
- scan0004.jpg (225.08 KiB) Viewed 5283 times
Cumparator - trimite mi un mail si zi mi ce oferte ai ... alex_alex_alyen@yahoo.com .stima
Eu nu am dat anunt de vinzare pt P 99 T, am vrut doar sa documentez pasionatii de neletale
referitor la caracteristicile constructive ale acestul pistol. Nu m-am gindit daca-l vind pe al meu,
insa daca-ti doresti P99 T te sfatuiesc sa-l cumperi nou din magazin(nepipait, nereparat,neuzat)
În felul asta stai mai linistit si beneficiezi si de garantie.
Succes.
referitor la caracteristicile constructive ale acestul pistol. Nu m-am gindit daca-l vind pe al meu,
insa daca-ti doresti P99 T te sfatuiesc sa-l cumperi nou din magazin(nepipait, nereparat,neuzat)
În felul asta stai mai linistit si beneficiezi si de garantie.
Succes.