Domnule Radu,eu nu caut sa ma contrez cu nimeni,vreau doar sa se faca putina
lumina in toata aceasta tarasenie!
Asa cum am banuit,pe forumul romsdc e dictatura bunului plac!
Toata lumea trebuie sa se inscrie in tiparele trasate de nedumeritu!
Mi-au fost retrase postari in cadrul discutiilor si chiar topic nou deschis.
De ce? Era suparator pentru nedumeritu!
Daca nu ma incadram in limitele de bun simt al limbajului,ii dadeam dreptate!
Cum ramane cu democratia de care facem atata caz?
Cum zic ceva de nedumeritu,aduc atingere imaginii romsdc !
Se pune problema,cum iesim noi in lume daca scoatem la iveala dedesubturile
afacerilor lui nedumeritu si nu faptul ca acesta a facut si face o gramada de matrapazlacuri!
E al nostru,cu bune cu rele si chiar daca a pacalit pe unii si le-a luat banii,greseala e
omeneasca si trebuie iertata!
Cu o astfel de conceptie,nu vom fi luati in seama ca parteneri seriosi,oricat ne-am da
cu fundu' de pamant!
A folosit forumul arw pentru a face reclama si tam-tam cu Fortul de la moldoveni.
A lansat momeala ca aduce pistoale pentru toti doritorii!Cand s-au strans destui
amatori(si nu putini la numar!),le-a luat banii si i-a dus cu vorba,dar n-am cunostiinta
de vreunul caruia sa-i fi adus macar ambalajul de la Fort!
Au tras destul naivii sa-si recupereze banii,iar daca ma pune cineva sa garantez ca si i-a
recuperat toata lumea,n-as baga mana in foc !
Inmultiti sume in jur de 3.000 lei cu vreo 30 de insi (daca e nevoie,incerc sa fac si o lista
cu cei pacaliti) si vedeti de ce suma e vorba!
Asta e doar varful aisbergului !
Am luat urma unor alte matrapazlacuri,inca fac sapaturi,dar daca se verifica,e groasa rau!
Se foloseste de minciuna,santaj,amenintari,barfe,calomnii si injurii impachetate in ambalaj
in limbaj sforaitor si alambicat.Arsenalul e complet!
A tras sforile de a face un forum separat unde sa poata manipula in voie,fara a intampina
nici o alta parere decat a lui.Aici,pe arw mai se gasea cineva sa-l contreze dar pe romsdc
el taie si spanzura!
Pentru ca am luat atitudine fata de el m-a catalogat revolutionar de carton!
Daca taceam,mai reusea sa pacaleasca si pe altii!
Am iesit din tiparul in care ma incadrase!
Dar mai sunt o gramada care inca il mai cred imaculat!
Multi poate ca nu stiau ce m-o fi apucat asa din senin,mi s-a pus pata pe nedumeritu!
Dar e bine sa stie toata lumea!
Pasiunea lui pentru arme e doar o fatada,interesele sunt cu totul altele!
De cand a intrat pe forum a aparut si dihonia!S-a insinuat in vechiul nucleu si a inceput
manipularea.El e ala care le stie pe toate,proprietarul adevarului absolut,n-are rost sa te
incontrezi cu el ca te copleseste cu postari de o pagina!Na! ca s-a luat si la mine,sper ca doar atat!
A spus ca face diligentele sa-i fie retrase postarile,ca se retrage si lasa pe altii.A revenit ca si cum
nu el ar fi spus-o!A mai facut asta si in alte locuri,cu alte persoane,dar fiti linistiti,nu se
tine de cuvant!
Domnule Radu,parca as spune:mai usor cu stima!

Mai sunt si lupi cu piei de oaie!
@ tevez -Nu trebuie sa intervina nimeni sa ne impace,nu suntem sot si sotie!
Suntem doua persoane cu principii si interese diferite!
@nedumeritu Abureala obisnuita!Din cei trei administratori,haiosu,flavius si nedumeritu,
care din primii doi mi-a scos postarile aflate la vederea tuturor?
Care majoritate cu drept de vot a hotarat sa retraga postarile ce nu contravin regulilor de bun simt?
Majoritatea nedumeritu?
Pe cine,cand,in ce postare si pe care forum am injurat eu?Si poate aveam de ce si pe cine!
Cand ai dreptate,ai!
Si asta este o munca dar macar unii o fac pe bani,
Si inca pe bani multi!
De aici cum ai sa ma scoti,nedumeritule?