Deci bun gasit, imi pare bine sa va cunosc si am niste intrebarii pentru voi.
1. Azi mi-am facut jumatate din dosar, avizul psihologic si cazierul, maine sunt gata analizele si cele doua poze, nu stiu cum sa achit taxa aceea la trezorerie pentru eliberarea permisului port arma si care mai sunt alte taxe, care este taxa ce valoare are....
2. Pe toate actele mele (cele multe- la numar doua) scrie: necesar pentru permis port arma, e corect? sau imi da o autorizatie port arma si dupa ce achizitionez arma in sine imi da permisul? Sunt total buimaca.
3. Am inteles ca s-a mutat sectia unde trebuie sa depun actele, undeva pe Mosilor, right?
4. Avand in vedere ca sunt fata si ca umblu foarte mult fix prin Bucuresti noaptea fie prin tara, rugamintea este recomandarea unei arme, care sa faca ceva agresorului..Exista si cazuri cand pistoalele cu bile de cauciuc fac ceva ravagii...despre ce pistoale vorbim.
5. Astazi psihologul mi-a spus ca exista si pistoale cu bila de otel ce nu sunt letale. Recomandati mai bine unul? Chiar as avea nevoie de un pistol bun in cazul in care....adica daca nu se opreste la pistol doar pentru ca il am, as vrea sa il impinga 2 m inapoi ca sa pot fugi
Cred ca v-am terorizat destul, desi imi trebuie doar un nene (domn) cu destule informatii incat sa nu va mai terorizez pe voi (na ca suna ca la matrimoniale) dar in lipsa de ...Hello