Parerea Voastra Sincera
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Dabija
-
Maniac 2
Sal Mr.Web ai facut o alegere buna comparat si preturile la aceas pret puteai sa iei un Delta Max care sincer nu prea ajunge la calitatile Cz ului(sa nu uitam ca vorbim de arma incepatoare in rest cele mai scumpe chiar sunt mai bune de la Gamo, dar in cazul despre care vorbin e alegere buna) are greutatea unpic mai mult care e bun pt. absorbarea reculului +are un sistem de tragaci de nota 10 (foarte fin,siguranta automata) si o precizie buna pe 30 m.
:)
Intradevar sunt foarte multumit de arma, imi place la maxim. Acuma mi-am luat si un arc intermediar si de abia astept sa il montez si munitie D&S Special Magnum

SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Pe arme puternice aceasta munitie D&S Special magnum e buna pana la 20m fiindca viteza foarte mare (din cauza greutatii scazute) o face imprecisa! Arata frumos dar nu sunt precise deloc la distante mari! Si ... mai este si un pic scumpa aceasta munitie (sa nu mai vorbim de suratele lor Prometheus care chiar sunt scumpe)!
Hello
Le-am luat pentru a le testa sambata. M-am gandit si eu ca sunt imprecise ca is usoare, dar noah...placerea de a testa 
Eu trag cu Diabolo Boxer (vf. ascutit) de 4.5 si is multumit de ele
Ovi
Eu trag cu Diabolo Boxer (vf. ascutit) de 4.5 si is multumit de ele
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
-
Guest
Dabija
Dabija daca vii sambata si om prinde vreme faina tragem frate la greu, vine si Mihai, rupem locul
Ovi
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
da..
Da...m-am prins, se pare ca sambata va fi o sesiune faina de trageri 
De abia astept
Ovi
De abia astept
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
-
Dabija
-
Dabija
Impresii despre intalnirea de la Bucov puteti vedea aici:
http://forum.airguns.ro/viewtopic.php?p=4785#4785
http://forum.airguns.ro/viewtopic.php?p=4785#4785
;)
Mersi Dabija, faine poze, cred ca v-ati distrat fain 
Apropo, tu care esti? Ala in camuflaj ?
Ovi
Apropo, tu care esti? Ala in camuflaj ?
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
-
Dabija
;)
Gata, te-am gasit.. 
Sambata am impresia ca numai dupa 1 sau 2 sunt disponibil si cred ca la fel si Mihai
Ovi
Sambata am impresia ca numai dupa 1 sau 2 sunt disponibil si cred ca la fel si Mihai
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm