Discutii diverse

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Emanuel

Re: Discutii diverse

Post by Emanuel »

dingo20 wrote:Daca in urma tuturor postarilor mele voi ma considerati un Gica Contra, va rog sa ma scuzati si va asigur ca nu va voi mai deranja cu alte postari.
Toata stima,
Didi
Are dreptate "nedumeritu": te-a apreciat, nu te-a spurcat.

Asa ca revino-ti !

:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
macarici

Post by macarici »

Si uite asa,am ajuns subiect de dezbateri pe mai multe forumuri! :D
Dar vin cu cateva intrebari care nu-mi dau pace,deh,asa e cu neuronu' meu!
-Au fost discutii si teme legate de arme si nu m-am bagat in ele ca musca in...?
-De ce s-au facut nu stiu cate romsdc-uri?Si in afara de bancuri,poze si chestii
de genul "hai sa vorbim vorbe",ce anume de interes in ale armelor sa ma starneasca?
-Asist de cateva luni bune la frecusuri si impunsaturi pe forum.Sunt de condamnat
ca nu m-am bagat in troaca?
-Au fost intalniri la care nu m-am prezentat? In poligon sau altundeva? Desi,la ultimele
intalniri am venit bou si am plecat vaca!
-Misca ceva romsdc-ul in afara de degetul din paharul cu apa? Si apropo!De ce romsdc?
Suna mai bine daca ne americanizam,ca limba romana mai avem un pic si ne stergem
cu ea la cur.Pe urma ne intrebam de ce nu intelege militianul ce inseamna "self defence"
si ne baga in oala cu teroristii sau iehovistii.
La modul asta,unul hais,altu' cea,o sa vina si legea care o sa ne puna pusca-n cui!
Image
MrPlici

Post by MrPlici »

macarici wrote:Si uite asa,am ajuns subiect de dezbateri pe mai multe forumuri! :D
-Au fost discutii si teme legate de arme si nu m-am bagat in ele ca musca in...?
-De ce s-au facut nu stiu cate romsdc-uri?Si in afara de bancuri,poze si chestii
de genul "hai sa vorbim vorbe",ce anume de interes in ale armelor sa ma starneasca?
-Asist de cateva luni bune la frecusuri si impunsaturi pe forum.Sunt de condamnat
-Au fost intalniri la care nu m-am prezentat? In poligon sau altundeva? Desi,la ultimele
-Misca ceva romsdc-ul in afara de degetul din paharul cu apa? Si apropo!De ce romsdc?
Suna mai bine daca ne americanizam,ca limba romana mai avem un pic si ne stergem
cu ea la cur.Pe urma ne intrebam de ce nu intelege militianul ce inseamna "self defence"
La modul asta,unul hais,altu' cea,o sa vina si legea care o sa ne puna pusca-n cui!
Bravo maestre , cel mai bun comentariu , perfect corect ce ai spus
_ Image

tevez

Post by tevez »

Si eu m-am intrebat de ce denumirea e in engleza. Cu siguranta Clubul Roman de Autoaparare - C.R.A. - nu era o varianta foarte buna. :)
In general asociatiile de acest gen din diferita tari colaboreaza intre ele, se fac intalniri, schimburi de experienta, etc.
Din punctul asta de vedere e buna internationalizarea numelui, parerea mea.
P.S. - Ce-s "iehovistii"? Secta Martorilor lui Iehova?
catauk

Post by catauk »

Da dar putem sa facem o alta asociatie sau club , cu nume romanesc normal , e pe intelesul tuturor

Putem sa militam pentru dreptul romanilor de a se apara cu o arma de foc , mi se pare mai concludent nu
Si cred ca se va strange multa lume va spun eu .
Ideea este ca trebuie sa ne strangem cat mai multi , indiferent daca au arme sau nu , vorbim ne cunoastem si poate iese ceva , un club serios ceva

Pe 21 feb se lasa cu un poligon , sa ne strangem acolo
Last edited by catauk on Fri Feb 13, 2009 1:52 pm, edited 1 time in total.
haiosu

Post by haiosu »

denumirea corecta este:
"Asociatia Clubul Roman de Autoaparare-ROMSDC"
este in romana dar are si "romsdc-ul" (engleza) deoarece ne dorim si o recunoastere internationala, ceva afilieri...si se stie, ca in cazul asta engleza nu e de lepadat... :wink:
catauk

Post by catauk »

haiosu wrote:denumirea corecta este:
"Asociatia Clubul Roman de Autoaparare-ROMSDC"
este in romana dar are si "romsdc-ul" (engleza) deoarece ne dorim si o recunoastere internationala, ceva afilieri...si se stie, ca in cazul asta engleza nu e de lepadat... :wink:
Da meseriasu dar daca nu miscati nimic ramane doar numele nu ??
haiosu

Post by haiosu »

corect.
hai sa vedem ce s-a miscat anul asta...
forumul e functional...
doua petitii on-line sunt puse...
se "pistoneaza" pt atragerea de noi membri, asta nu se vede dar se va simti
in rest daca iti spun care sunt pregatirile vei zice ca ma laud, ca sunt doar vorbe, etc.. asa ca faptele vor vorbi!

aaa... si totusi e inceputul lui februarie, adica a trecut doar ianuarie, luna cand inca nu s-a trezit lumea din betiile lunii cadourilor :lol:

nu ca spun dar vreau sa zic, nu ca zic dar vreau sa ma laud...
in rest nu mai intrebati ce face romsdc-ul daca nu faceti parte dintre membrii sai. doar membrii romsdc au dreptul sa ceara socoteala... :twisted:

si cine ar fi intrat la noi pe forum ar fi vazut ce se pregateste membrilor... o adevarata fiesta :D :D locatie draguta cu jucarii pe masura...
nedumeritu

Post by nedumeritu »

macarici wrote:Si uite asa,am ajuns subiect de dezbateri pe mai multe forumuri! :D
Daca in ceea ce priveste actiunile ROMSDC si cele ce se produc in interiorul Asociatiei iti dau dreptate,
in alte cele imi pare rau dar trebuie sa te dezamagesc.
Cu toata pererea de rau va trebui sa te anunt ca numele inregsitrat oficial la Tribunal este
Asociatia ROMSDC - Clubul Roman de Autoaparare.

Daca nu vezi ceva litere din limba romana in chestia de mai sus, atunci chiar trebuie sa ne ingrijoram.
ROMSDC - este un nume de "scena", de utilizat pe NET! Ptem sa il schimbam si sa ii zicem
QWERT sau ASDFGHJKL, dar nu cred ca ne-ar ajuta prea mult cu toate ca ambele sunt de pe
tastatura. Daca ii spneam pe romaneste: CRA venea unul balbait si ne zicea CRA-CRA si iesea cu
totul alta cacofonie.

Si iar ai dreptate, deocamdata ceea ce este inca ROMSDC se fala intr-o parte, restul, adica aproappe tu
si inca nu stiu cine, esti de partea cealalta. Ce nu inteleg daca noi suntem hais sau tu. :lol:
Pe urma, daca ROMSDC a
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
dingo20

Post by dingo20 »

Asociatia este inregistrata in Registrul Special Asociatii cu nr. 104/31.10.2008 al Judecatoriei Timisoara cu denumirea "CLUBUL ROMAN DE AUTOAPARARE-ROMSDC".
Asta e denumirea oficiala, ca sa nu mai avem discutii.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

O precizare cat se poate de bine venita.
Cel ce a condus "ostilitatile" de inscriere stie mai exact cum se cheama toata
tarasenia in juru careia ne tot foim, ca sa nu zic altfel.
Daca nici acum nu vedeti in titulatura usoare urme de limba romana,
eu zic sa o lasam balta si sa faceti si voi ca in Republica Moldova,
cum au facut aia mai rusofoni, un dictioar roman-moldovean si invers.
Poate va iese.

PS
pt. Didi.
Cu cine vrei sau crezi ca poti sa ai discutii? Am sa te rog sa
fii mai explicit ca se intelege absolut orice din frazarea ta.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
dingo20

Post by dingo20 »

Am spus ca nu mai postez si ma voi tine de cuvant, dar trebuia sa spun care e numele asociatiei, in final e copilul meu, eu am infiintat-o, Flavius si cu mine ne-am batut pt asta, nu neg aportul celorlalti colegi, nici nu-mi asum numele clubului, dar noi am facut munca de jos.
Cam asta ar fi treaba.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Nu stiam ca daca ati facut munca de jos, ca sa te citez, devii brusc si tata, si initator, si proprietar al drepturilor intelectuale,
si membru fondator unic, si inca tot ce isi mai poate inchipui cineva.
Oricum este bine sa stiu ca tu si cu Flavius, care nu erati pe forum cand discutam despre ROMSDC si nu aveati
legatura cu ideea, sunteti proprietarii.
Deci pe noi, ne-ati chemat la avocat pentru data certa doar ca marţafoi si martori donatori.
Buna treaba.
Mai aflu si eu din cand in cand lucrul noi.
Maine poimaine il convingi pe Flavius ca el mi-a pus pistolu'n mana.
Nu cred ca o sa te creada.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Haideti totusi sa nu incepem iar cu cearta, nu mai conteaza cine unde a alegat, cei care am alergat si alergam ne stim, suntem impreuna, buni, rai, tineri, maturi si varstnici, avem aceeasi pasiune si cautam sa realizam ceva.

Cine spune acum dupa 6 luni intrebari de ce s-a ales ROMSDC si nu alte minunatii, cred ca ar trebui sa stea putin sa isi amintesca discutiile inintiale, asta o spun pentru cei care fac parte din ROMSDC, de asemenea la fac o invitatie sa se alature discutiilor de pe forumul ROMSDC unde avem cateva lucruri de pus la punct, banuiesc ca si-au mai terminat si ei din treburi, renovari si alte porcarii.

Pentru pasionatii de polemici idioate, gen ... se stiu ei cine, va invit sa mergeti frumusel la un avocat sa va interesati de actele necesare formarii unui club, sa strangeti niste banuti si sa-l infiintati. Nu dureaza decat 2 luni daca aveti noroc, apoi veniti si dati sfaturi de actiuni organizate, de mitinguri si alte si alte nebuneli. E usor sa faci pe desteptu si sa te vaiti ca altii nu fac nimic, mergeti voi si infintati ceva si apoi pichetati televiziuni si posturi de radio. Stiti de ce nu merge nimic in Romania pentru ca cei care au idei nu au bani si nu au cu cine sa conlucreze, sunt toti inconjurati de taietori de frunze la caini care le irosesc timpul si energia. Nu avem de ce sa ne justificam nimanui, pentru nimic, mai ales in fata unora care doar clevetesc si fac misto, tara e plina de asemenea voua, stau in coltul blocului, joaca table si mananca seminte.
MrPlici

Post by MrPlici »

Asta cu Respectarea Legii incepe cu mine! cred ca este cea mai tampita idee care am vazut-o vrodata , as vrea sa-l cunosc pe ala care a scoso
Pai nici nu stai bine pe afara 1 ora ca ai si incalcat 5 legi , nici nu mergi cu masina 1 km ca ai si incalcat 3 legi :lol:
Stiiti de ce ?
Pt ca legile sunt facute sa le incalci
Si apropo membri fondatori , initiatori si clarvazatori : romdscmc
CE DRAQU EXEMPLE DE OAMENI SUNTETI VOI CA VA CERTATI INTRUNA SI VA BALACARITI IN FATA TUTUROR SI VENITI APOI SI VA DATI EXEMPLU NOUA , VOI NU SUNTETI IN STARE SA FACETI NIMIC , SUNTETI PRAFUL DE PE TOBA , NE DATI EXEMPLU DE CE ROMANI SUNT ASA , PAI SA VA SPUN EU :

DIN CAUZA OAMENILOR CA VOI CARE DOAR VORBESC SI NU FAC NIMIC
_ Image

Post Reply