Discutii diverse
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Atacatorul din Brasov in urma cu 6 ani a impuscat patronul unei case de schimb valutar in Constanta ulterior a mai impuscat pe cineva in Brasov apoi a revenit si a impuscat o a treia persoana in Mangalia. Nici una din cele 3 persoane nu a decedat el fiind prins, judecat si condamnat la 15 ani pt tentativa de omor deosebit de grav . Dupa 5 ani e pus in libertate din motive medicale si urmarea o cunoasteti.Toata increderea pt. sistemul judiciar roman.
-
Safe&Sound
Ca o rezolvare a problemei ministru Dragnea propune limitarea drepturilor cetatenilor civili de a purta arme neletale. Greu de facut o legatura cauzala intre ce s-a intamplat la Brasov si armele neletale, dar acest ministru a reusit. Eu sper sa nu reuseasca pana la capat.sassu wrote:Atacatorul din Brasov in urma cu 6 ani a impuscat patronul unei case de schimb valutar in Constanta ulterior a mai impuscat pe cineva in Brasov apoi a revenit si a impuscat o a treia persoana in Mangalia. Nici una din cele 3 persoane nu a decedat el fiind prins, judecat si condamnat la 15 ani pt tentativa de omor deosebit de grav . Dupa 5 ani e pus in libertate din motive medicale si urmarea o cunoasteti.Toata increderea pt. sistemul judiciar roman.
Deci,are dreptate ministrul dragnea(n-a fost greseala c-am scrissassu wrote:Atacatorul din Brasov in urma cu 6 ani a impuscat patronul unei case de schimb valutar in Constanta ulterior a mai impuscat pe cineva in Brasov apoi a revenit si a impuscat o a treia persoana in Mangalia. Nici una din cele 3 persoane nu a decedat el fiind prins, judecat si condamnat la 15 ani pt tentativa de omor deosebit de grav . Dupa 5 ani e pus in libertate din motive medicale si urmarea o cunoasteti.Toata increderea pt. sistemul judiciar roman.
cu litera mica),trebuie interzise toate armele,mai mult sau mai putin
letale.Avea banditul din Brasov permis de portarma?Avea! Era
pistolul cu bila de cauciuc? Era! Da' s-a intarit bila cand a iesit pe
teava si s-a facut letala.
Concluzia? Trebuiesc interzise toate armele,pentru ca daca ar fi
avut tot tugulanul pistol,putea sa intervina si sa-l raneasca pe bietul
bandit(sau Doamne fereste,sa-l omoare un pic!) si atunci pe cine
mai prindea politia?
Una peste alta,bravo politistilor care l-au prins pe nemernic!
Pacat ca n-au un ministru pe masura
Last edited by macarici on Sat Jan 31, 2009 11:17 pm, edited 1 time in total.

http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... -profesie/
Comentariile cititorilor, mai ales...
Comentariile cititorilor, mai ales...
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
am avea o politie capabila daca nu ar exista niste parlamentari si magistrati de rahat.macarici wrote:Ba,da' fraier mai sunt!macarici wrote: Una peste alta,bravo politistilor care l-au prins pe nemernic!
Si usor de manipulat de presa!
Singura scuza e ca am sperat chiar,ca avem
o politie capabila.
PROBLEMA BAIETI NU ESTE A LOR , PROBLEMA ESTE A NOASTRA , NU MAI STIM SA PROTESTAM SA IESIM IN STRADA ( VEZI UNGARIA , GRECIA , FRANTA daca nu le convine fac ravagii ) La noi guvernanti o duc bine nu le pasa , prostimea asteapta un trai mai bun , poate sa astepte mii de ani , si aia din Africa asteapta la fel si asteapta si acum ca numai 5 % din tara o duce bine restul muncesc pt jmecherii , ase este si la noi , PAREREA MEA ESTE CA ROMANIA O DUCE ASA RAU DIN CAUZA TARANILOR DE LA SATE Pe ei ai cumpara lumea cu 50 de mii si o bere la vot , Daca te duci la sate vezi numai piseciosi , betivi , putorii si tot felul de aratari . Daca ar candida iar iliescu sa mor daca nu lar votaBARTHY 2 wrote:am avea o politie capabila daca nu ar exista niste parlamentari si magistrati de rahat.macarici wrote:Ba,da' fraier mai sunt!macarici wrote: Una peste alta,bravo politistilor care l-au prins pe nemernic!
o politie capabila.
se pare ca pt prima data in viata mea sunt de acord cu catalin!MrPlici wrote:PROBLEMA BAIETI NU ESTE A LOR , PROBLEMA ESTE A NOASTRA , NU MAI STIM SA PROTESTAM SA IESIM IN STRADA ( VEZI UNGARIA , GRECIA , FRANTA daca nu le convine fac ravagii ) La noi guvernanti o duc bine nu le pasa , prostimea asteapta un trai mai bun , poate sa astepte mii de ani , si aia din Africa asteapta la fel si asteapta si acum ca numai 5 % din tara o duce bine restul muncesc pt jmecherii , ase este si la noi , PAREREA MEA ESTE CA ROMANIA O DUCE ASA RAU DIN CAUZA TARANILOR DE LA SATE Pe ei ai cumpara lumea cu 50 de mii si o bere la vot , Daca te duci la sate vezi numai piseciosi , betivi , putorii si tot felul de aratari . Daca ar candida iar iliescu sa mor daca nu lar votaBARTHY 2 wrote:am avea o politie capabila daca nu ar exista niste parlamentari si magistrati de rahat.macarici wrote: Ba,da' fraier mai sunt!
o politie capabila.
90 % din cei de la tara (adica de la sate, comune,catune... nu din orase de provincie) sunt asa... nu credeam, ma rog, nu vroiam sa cred lucrul asta, dar am vazut cu ochii mei... si am auzit si de la persoane de incredere... betivi, lasi,mincinosi,hoti, lenesi... cam asa sunt taranii romaniei. cei care nu sunt asa, de regula sunt elita sau bogatasii locului, pt ca munca chiar imbogateste la sate. ma rog, face exceptie PPR-ul, adica pila propteaua si relatia
Cei care traiesc la tara si isi castiga cu greu si muncind cinstit un ban sunt de vina ca unii de la oras nu se mai satura de furat? Ca nu le mai ajung vilele si masinile de lux? Ca mint si promit ca va fi mai bine? E vina celor care se trezesc la 4 dimineata si pleaca sa-si munceasca bucata de pamant si cand se intorc mai au grija si de gospodarie, sau a celor care ajung la 10 in parlament si dorm acolo pana la 16 si apoi isi plimba amantele in Q7 pe la restaurante?
Aaa, sunt mai creduli cei de la tara poate, au fost obisnuiti asa, sa aiba incredere in cei de langa ei. Dar vina e a celor care profita cu nesimtire de acest fapt. Si prin promisiuni mincinoase ajung sa conduca o tara.
Din ce in ce mai mult aptitudinea asta de a prosti pe cineva e vazuta ca si o calitate, o dovada ca esti "jmecher". E trist si revoltator totodata.
Si dupa cum se misca acum lucrurile in tara asta s-ar putea sa ajungem cat de curand sa apreciem mult mai mult munca celor de la tara.
Nu stiu in ce sate ati fost voi, dar acolo unde merg eu nu sunt asa oamenii. Da, sunt 10 care semneaza condica la carciuma in fiecare seara dar sunt altii 2000 care muncesc in timpul ala. Poate o sa treceti vreodata si prin satele astea. O sa va schimbati parerea.
Aaa, sunt mai creduli cei de la tara poate, au fost obisnuiti asa, sa aiba incredere in cei de langa ei. Dar vina e a celor care profita cu nesimtire de acest fapt. Si prin promisiuni mincinoase ajung sa conduca o tara.
Din ce in ce mai mult aptitudinea asta de a prosti pe cineva e vazuta ca si o calitate, o dovada ca esti "jmecher". E trist si revoltator totodata.
Si dupa cum se misca acum lucrurile in tara asta s-ar putea sa ajungem cat de curand sa apreciem mult mai mult munca celor de la tara.
Nu stiu in ce sate ati fost voi, dar acolo unde merg eu nu sunt asa oamenii. Da, sunt 10 care semneaza condica la carciuma in fiecare seara dar sunt altii 2000 care muncesc in timpul ala. Poate o sa treceti vreodata si prin satele astea. O sa va schimbati parerea.
da dragul meu, asa e, doar ca tu vorbesti de aia 10 % din populatie...Rainman wrote:Cei care traiesc la tara si isi castiga cu greu si muncind cinstit un ban sunt de vina ca unii de la oras nu se mai satura de furat? Ca nu le mai ajung vilele si masinile de lux? Ca mint si promit ca va fi mai bine? E vina celor care se trezesc la 4 dimineata si pleaca sa-si munceasca bucata de pamant si cand se intorc mai au grija si de gospodarie, sau a celor care ajung la 10 in parlament si dorm acolo pana la 16 si apoi isi plimba amantele in Q7 pe la restaurante?
Vrei sa-ti aduc aminte ce faceau tarani la inundatii ? Crede-ma Rainman ca am vazut cu ochii mei cand lu-au bani de la uni , 50 de mii si o sapca si se duceau sii votau , cand ai intrebam de ca fac asta imi spuneau ca macar aia i-au dat o sapca celalti nu au dat nimic , si cu munca sa stii si tu ca nici un taran sau (90%)nu se trezesc la 4 dimineata , tu nu te uiti la stiri , cine isi violeaza copii , cine se omora pt o bucata de paine , cine face cate 10 copii si ai abandoneaza etc , majoritatea oameni de la sate , nu zic ca la oras nu se intampla nenorocirii dar majoritatea stirilor sunt formate cu oameni de la sate , majoritate nu trec de 8 clase , daca au 10 sunt deja departe , Majoritatea nu se uita decat pe canalul tv de manele vezi tu pamant muncit la tara , ala care al vezi recoltat este cel de la asociatii Eu nu acuz dar cand vad ca voteaza pt 50 de mii si nu cu constiinta mor , mor cand vad ca al pupa pe iliescu sii ai spune "" sa ne traiti "" Sunt si oameni gospodari nu zic nu dar marea majoritate sunt ko ( varza )Rainman wrote:Cei care traiesc la tara si isi castiga cu greu si muncind cinstit un ban sunt de vina ca unii de la oras nu se mai satura de furat? Ca nu le mai ajung vilele si masinile de lux? Ca mint si promit ca va fi mai bine? E vina celor care se trezesc la 4 dimineata si pleaca sa-si munceasca bucata de pamant si cand se intorc mai au grija si de gospodarie, sau a celor care ajung la 10 in parlament si dorm acolo pana la 16 si apoi isi plimba amantele in Q7 pe la restaurante?