Intrebare pentru cei de la arw
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Intrebare pentru cei de la arw
Cum se face ca pe site un Gamo hunter 440 cal .22 costa 10,5 mil iar daca ma duc in magazin(arw) in iasi costa 11,6 mil?
Re: Intrebare pentru cei de la arw
Buna ziua.Glontzu wrote:Cum se face ca pe site un Gamo hunter 440 cal .22 costa 10,5 mil iar daca ma duc in magazin(arw) in iasi costa 11,6 mil?
Imi cer scuze personal. Preturile sunt la nivelul lunii ianuarie. Din pacate nu am reusit sa rezolv problema metodei facile de actualizare a preturilor. Sper sa o fac cat mai curand posibil.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Buna ziua.cuba wrote:Buna ziua, am o problema , am rupt patul de la o arma gamo vipermax 5.5 si va intreb daca nu cumva pot sa cumpar separat partea din plastic a armei? , deoarece nu merge lipit patul de restul armei.
Va rog sa sunati direct la service sa vorbiti cu Adrian (021.221.06.90) si eventual va sfatuiti cu el.
Cu respect.
Desi nu-i frumos dar nu ma lasa inima sa nu ti-o spun .Ionyde din cauza unora ca tine avem legislatia pe care o avem.Din cauza unora ca tine care care isi pun interesele meschine inaintea gandiri logice ,noi iubitori armelor si ai sporturile conexe avem de suferit .Din cauza unora ca tine dar cu functi si ranguri sociale mult mai mari vanatori au de suferit .Mentalitatea voastra ne trage pe toti in jos in mocirla subcivilizatiei .Probabil ca si tu esti unu din cei multi care asculat manele pe telefon ,unui din cei multi care nu scapa ocazia sa demonstreze cat de "cool" e el si cat de interesant .Ai venit cu o problema la care ti sa dat nu una ci mai multe soluti dar vad ca continui sa o ti pe a ta .Mai devreme sau mai tarziu problema ta se va rezolva(probabil cu moartea "inculpatului") si atunci as vrea sa stiu daca te vei simti mai fericit (probabil ca da ,pentru ca probabil gradul tau civilizatie considera asta o victorie ).Sincer as vrea sa ma insel in privinta caracterizari care ti-am facut-o mai devreme dar asta ramane de vazut din raspunsurile pe care le vei da ,pentru ca le vei da pentru ca nu te va rabda inima sa nu ma faci cu ou si cu otet ,doar asa ca sa imi arati cat de cool esti.Vino cu un raspuns pertinent si schimba-mi parerea.

PS:sincer daca ma insel imi cer MILIOANE de scuze
PS:sincer daca ma insel imi cer MILIOANE de scuze
Ultimul care pleaca din Romania stinge lumina
http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/

http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/

era o poveste(pe un forum)...cu cineva care se incredea in pistolul sau proaspat cumparat cu alice. atacat de un caine, ia pozitia de tragere - trage, si trage pana se termina alicele. cainele mort?? -NU! era neatins si la fel de hotarat.
cumpara pistol gamo....si foloseste-l sa te aperi de catei.
cu putina bafta ai sa enervezi cainele mai tare; ai sa fii muscat mai bine; si daca te vede cineva zelos ai sa faci si cativa ani de puscarie.
PS- daca are par catelul ...nici nu ai sa-l atingi la piele
- daca ai sa ai curiozitatea sa tragi cu un pistol gamo - cu putina rabdare ai sa vezi alicele/ bilele prin aer. daca te straduiesti arunci cu o piatra mai tare. spor la cumparaturi!
cumpara pistol gamo....si foloseste-l sa te aperi de catei.
cu putina bafta ai sa enervezi cainele mai tare; ai sa fii muscat mai bine; si daca te vede cineva zelos ai sa faci si cativa ani de puscarie.
PS- daca are par catelul ...nici nu ai sa-l atingi la piele
- daca ai sa ai curiozitatea sa tragi cu un pistol gamo - cu putina rabdare ai sa vezi alicele/ bilele prin aer. daca te straduiesti arunci cu o piatra mai tare. spor la cumparaturi!
Ei, si imaginati-va situatia in care mai multi caini mor din cu totul alte
cauze (de ex. otraviti de cineva) si vreo societate de protectie a animalelor
procedeaza la autopsierea lor. Surpriza ar fi sa gaseasca vreun pellet
prin piele si gata: au gasit cauza. Apoi scandal mediatizat puternic ce se va
lasa cu limitari si mai mari. E foarte putin probabil ce spun dar e posibil.
cauze (de ex. otraviti de cineva) si vreo societate de protectie a animalelor
procedeaza la autopsierea lor. Surpriza ar fi sa gaseasca vreun pellet
prin piele si gata: au gasit cauza. Apoi scandal mediatizat puternic ce se va
lasa cu limitari si mai mari. E foarte putin probabil ce spun dar e posibil.
GAMO CF-X cal. 5.5 + NORCONIA 3x9-32
BAM XS-B50 cal. 5.5 + BUSHNELL 3-12X40
BAM XS-B50 cal. 5.5 + BUSHNELL 3-12X40
radu.b wrote:Buna ziua.
Pentru domnul emy.
Exagerati. Daca ar fi chiar asa, ati avea curaj sa-l testati pe pielea dumneavoastra?Nu de alta dar sigur o sa va schimbati parerea. Este clar ca nu omoara cainele dar nici bine nu-i este.
Cu respect.
daca o sa cititi mai atent ce am scris o sa vedeti ca e vorba de "PAR"
si cainii au mult par. daca vreti sa incercati ceva pe mine-OK- sigur nu patesc mare lucru chiar daca span nu sunt dar nici par de caine nu am.
NU incurajati tocmai dumneavoastra incercarile pe piele de om sau caine.
sigur nu se intampla nimic bun.
Un macel da ! ar fi probabil mediatizat, cum a fost cel de curand, dar aia au fost impuscati cu pusca de vanatoare. Tot respectu pt cel ce a facut asta ! Azi am auzit la radio . la mine in oras au fost anu trecut 350 persoane muscate de caini maidanezi. ce e mai important viata unui gozer de caine sau a unui om? Vorbesc strict de cainii vagabonzi, nu de cei care au stapan !
asa ca sa-i ia dracu pe cei cu protectia animalelor. Ei stiu ca sunt anual o gramada de oameni in toata tara muscati... Pentru acei oameni cine raspunde ?
asa ca sa-i ia dracu pe cei cu protectia animalelor. Ei stiu ca sunt anual o gramada de oameni in toata tara muscati... Pentru acei oameni cine raspunde ?