va salut din nou dragi prieteni mai experimentati in ale armelor de vanatoare, am un mp153 de la baikal cum stiti , si vreau sa stiu , care dinte socuri trebuie pus la teava atunci cand folosesc cartuse de 76 magnum - brenneke, sau mai pe inteles daca arma suporta cartuse de 76 mm stiu ca le pot trage fara probleme , intrebarea mea este daca pot trage fara probleme acete cartuse magnum - brenneke.....pana acu am tras numai alice .
va multumesc anticipat ca poate va veti face timp sami raspundeti.
BAIKAL MP -153 SI SOCURILE INTERSCHIMBABILE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
iulian cindulet
Daca ai cilindric, acesta e cel mai indicat.
Daca nu, se mai pot folosi 1/4 (marcat cu 4 santuri pe buza) sau 1/2 (marcat cu 3 santuri pe buza) pentru proiectile de tip original Brenneke, indiferent ca sunt magnum sau normale.
Cu proiectile de tip Gualandi sau cu cele Sauvestre se pot folosi oricare din shock-uri dar, eficienta maxima a proiectilelor unice se obtine din teava cilindrica.
Daca nu, se mai pot folosi 1/4 (marcat cu 4 santuri pe buza) sau 1/2 (marcat cu 3 santuri pe buza) pentru proiectile de tip original Brenneke, indiferent ca sunt magnum sau normale.
Cu proiectile de tip Gualandi sau cu cele Sauvestre se pot folosi oricare din shock-uri dar, eficienta maxima a proiectilelor unice se obtine din teava cilindrica.
-
andrey_hunter28
-
andrey_hunter28