Copilashi, nu s-a aruncat suficient cu invective, cianuri si acizi ?Angel_Of_Light wrote:Nu stiu de ce va simtiti de fiecare data cand cineva face o afirmatie in contradictie cu opiniile dumneavoatra, am spus eu ceva de vreo afacere sau a ramas intiparita in minte ca un memento mori? Ma bucur ca faceti apel la varsta dumneavoatra si nu cred ca va asteptati sa va contrazic ca ati citit mai multe carti sau ca aveti o experienta mai vasta, ma bucur ca va exprimati conform varstei, precum mosii si babele din RATB care se simt deosebit de atacati in amorul propriu daca nu le oferi scaunul. Si apoi iti fac o pledoarie precum cata experienta au ei in viata si iti demonstreaza de ce sunt mai indreptati sa iti ia locul. Sau precum bosorogii pe care nu-i scoate decat cu sicriul din facultati iar tinerii ajung titulari pe post la 45- 50 de ani ca de X care e mare profesor universitar cu toate care are 78 de ani si i tremura izmenele pe el, nu se lasa domne! Ce ne invata oamenii astia, ce doresc sa ne invete? Cultura societatii din anii 60, cand au semnat atatea hartii despre vecinii lor dragi ca i-au auzit ascultand muzica occidentala!
Si ca sa revin la obiect, de ce a aparut discutia? Nu ca are cineva cu Nedumeritul, dar nu e normal ce afirmati, atat timp cand este ilegal.
Si ca sa povestesc care a fost situatia cu Bulgaria si cu revorverul trecut pe bila in permis! Este ilegal, s-a discutat cu cel care asigura contactul cu Bulgaria si cu magazinul din Bulgaria si s-a aflat adevarul. L-ati aburit pe cel de la magazin si vi l-a trecut ilegal pe bila, iar acum el sta cu morcovol bagat adanc. Daca ati reusit bravo, dar nu ne aburiti ca e legal si ca oricene poate, stiti ca acea persoana din Bulgaria poate intra in puscarie pentru asta? Sau nu va pasa? Sau va amintiti cand ati trecut pe la vama si ati inceput sa le aruncati hartii in fata ca vezi doamne sunteti general si sa nu va i-a la intrebari si bani marunti? Cum aveti neobrazarea sa ne spuneti ca iti trece legal pe permisul de bila in bulgaria pistolu?
Nimeni nu are nimic cu Nedumeritul, nu am nimic cu dumneavoatra dar cand veniti si mintiti pe un forum intreg si induceti lumea in eroare nu voi sta sa ascult si sa accept sa incercati sa-i prostiti.
Imi pare rau daca din experienta ROMSDC nu ati invatat nimic, pentru mine "Legea incepe cu mine" reprezinta ceva si o voi aplica si nu voi accepta pe cineva care minte si induce lumea in eroare! INDIFERENT CINE E EL!
Chiar ati uitat cat de respectos ne vorbeam odata ?
Ma uit cum nume "grele" de pe forum, foarte active - autre fois,
tac acum, cel mai probabil jenate sau ingretosate de tot infantilismul si gunoiul asta de Ferentexas.
De curiozitate, nu ca-l iubesc pe nedumerit mai mult decat pe voi, sau invers,
dar voi de unde ati aflat toate "picanteriile" astea?
A fost vreo unul cu el in vama? Cine?
Si inca ceva, sint convins ca daca ma duc SINGUR cu autorizatie pentru bila la Ruse,
intru in tara cu tinicheaua aia turceasca, trecuta in permis, nu pe autorizatie.
Si singura mea scoala superioara de ofiteri e aceea din spatele blocului, iar gradul e de "baiat de cartier".
Chiar conteaza cum te descurci, fara sa bagi pe altii la canal.
Cum spuneam mai sus: e trist ca se face atata laba pentru un cacat de zamak. Si ala turcesc.
Preferam s-o fi pus de un poligon, ca timisorenii, nu de-o muie de plictiseala, la coltul casei.
Entschuldigungen !