EKOL VIPER 2.5" - cal. 9mm Rubber/P.A.K.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Sa nu o dam acuma in altceva decat este. Ideea revolverului pe bila nu are nicio legatura cu afacerea Fort, sau alt tip de afacere. Doar ca a fost luat cum a fost luat si noi restul nu putem. Atata tot. Eu din acest moment sunt posesor de RG88 si Dumnezeu cu mila... jovovich. Atata se poate, atata avem
Nu stiu sigur, dar cred ca mai are cineva de pe forum revolver din ala "dual" de la bulgari. Pe bune.
Daca da, ne va spune respectivul ce si cum, sa lamurim dilema.
Deci nu ar fi singurul cel al nedumeritului.
Daca da, ne va spune respectivul ce si cum, sa lamurim dilema.
Deci nu ar fi singurul cel al nedumeritului.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
-
nedumeritu
Problemele in chestiune sunt doar rautati gratuite.
Principiul este unul singur: calomniaza, calomniaza, ca ceva tot va ramane.
Cine poate si stie cum sa isi rezolve o problema, o face.
Cine nu, are doar varianta de a calomnia si acuza gratuit.
In schimb cine poate, stie si rezolva o problema si mai duce si...
alti cai la aceeasi apa sa se adape, este un bou,
precum se dovedeste
Indiferent in ce problema, indiferent in ce domeniu.
Si asta pentru ca doar cea cu Coasa poate sa ne multumeasca pe toti,
si o va face, rand pe rand.
Repet, doar simple supozitii rautacioase si interpretari partizane ale
unor legi "citite si armonizate ad-hoc, dupa ureche".
Principiul este unul singur: calomniaza, calomniaza, ca ceva tot va ramane.
Cine poate si stie cum sa isi rezolve o problema, o face.
Cine nu, are doar varianta de a calomnia si acuza gratuit.
In schimb cine poate, stie si rezolva o problema si mai duce si...
alti cai la aceeasi apa sa se adape, este un bou,
precum se dovedeste
Indiferent in ce problema, indiferent in ce domeniu.
Si asta pentru ca doar cea cu Coasa poate sa ne multumeasca pe toti,
si o va face, rand pe rand.
Repet, doar simple supozitii rautacioase si interpretari partizane ale
unor legi "citite si armonizate ad-hoc, dupa ureche".
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
nedumeritu
In contextul acestqa trebuie impuscati toti cei ce au un Zoraki 914.
Si iata probele pentru proces.
Sa se tina procesul la Timisoara - maine in toata tara!
http://www.youtube.com/watch?v=Ztg6XWWTg00
si
http://www.youtube.com/watch?v=kQf1FX9ty8k
si
http://www.youtube.com/watch?v=2Wz5owXCbSY
Acum ca sunt probe destule, asteptam citatiile.
Nu va inghesuiti, stati la rand.
Emanuel, tri-am pastrat un loc in fata
Nu radeti!
Se pregatesc cei cu Walther P88:
http://www.youtube.com/watch?v=OvI7N5rBIXc
Sa le ia amprentele de pe youtube si, la proces cu ei, ca pe Maresalul
*! Sau ca in china, pe stadioane!
La urma, o bere si doi mici (sarmale, optional, de la partid).
Si iata probele pentru proces.
Sa se tina procesul la Timisoara - maine in toata tara!
http://www.youtube.com/watch?v=Ztg6XWWTg00
si
http://www.youtube.com/watch?v=kQf1FX9ty8k
si
http://www.youtube.com/watch?v=2Wz5owXCbSY
Acum ca sunt probe destule, asteptam citatiile.
Nu va inghesuiti, stati la rand.
Emanuel, tri-am pastrat un loc in fata
Nu radeti!
Se pregatesc cei cu Walther P88:
http://www.youtube.com/watch?v=OvI7N5rBIXc
Sa le ia amprentele de pe youtube si, la proces cu ei, ca pe Maresalul
*! Sau ca in china, pe stadioane!
La urma, o bere si doi mici (sarmale, optional, de la partid).
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
Angel_Of_Light
-
nedumeritu
Daca asa s-a intamplat cu revorverul sincer Dan ar trebui sa-si ceara scuze ca a indus lumea in eroare. El a afirmat una pe site, eu stiu ca sufera de mania grandomaniei si ca daca a fost la viata lui general in armata crede ca totul se mananca la fel si acum. Din pacate acum e doar pensionar si nu e frumos sa induca lumea in eroare. La fel cum a facut si cu Fortul, cu mine si cu toti restul. Asta se numeste abureala, adica spui una la om si acesta gaseste alta situatie ca fiind cea reala. Asta nu e frumos si astept si eu scuze. Eu am intrebat niste chestii aici pe forum in speranta ca ne poate da niste raspunsuri privind realitatea. Daca el a luat pistolu din Bulgaria si i-a fost trecut pe permis ca fiind cu bila eu am zis ca e necurat, legea din Bulgaria nu permite si daca declari in vama cand treci cu el, ma refer la bulgari uite trec cu asta nu cred ca inghit astia bine. La fel faptul ca armurierul a trecut asta cu vederea din prietenie sau obligatie... asta nu inseamna ca e legal!
Rusine Dane, teapa numarul doi marca Nedumeritu!!!!
Rusine Dane, teapa numarul doi marca Nedumeritu!!!!
[quote="cataok"] Daca el a luat pistolu din Bulgaria si i-a fost trecut pe permis ca fiind cu bila eu am zis ca e necurat, legea din Bulgaria nu permite si daca declari in vama cand treci cu el, ma refer la bulgari uite trec cu asta nu cred ca inghit astia bine. La fel faptul ca armurierul a trecut asta cu vederea din prietenie sau obligatie... asta nu inseamna ca e legal!
la bulgari cand treci de acolo in Romania nu trebuie sa declari nimic...doar la vama noastra.
la bulgari cand treci de acolo in Romania nu trebuie sa declari nimic...doar la vama noastra.
Bila nu este interzisa in Bulgaria. Este interzis importul de arme cu bila in Bulgaria, ei nu produc iar bulgarilor sa le introduca in tara. Deci ai voie da n-ai cum, ceva de genul asta.
Asa cum te uiti tu frumos in magazin la S&W Magnum, o mie de euroi (sa mor ca face), ai glontzu cu 1,1 ron, da nui ai voie sa-l cumperi ca e interzis in tara. Doar dacaaaaa...... si stiti bine in ce conditii. Daca nu, avem oameni care cunosc foarte bine legea si pot lamuri pe toata lumea, chiar daca e a "N"-a oara.
Asta e scopul clubului ROMSDC si asta face. Vine in sprijinul nostru, al pasionatilor de arme sau a celor care au intr-adevar nevoie de arme de autoparare si nu vor sa incalce legea. Si multe altele, dar nu e topic de reclama, ci de lectie de adevar
Asa cum te uiti tu frumos in magazin la S&W Magnum, o mie de euroi (sa mor ca face), ai glontzu cu 1,1 ron, da nui ai voie sa-l cumperi ca e interzis in tara. Doar dacaaaaa...... si stiti bine in ce conditii. Daca nu, avem oameni care cunosc foarte bine legea si pot lamuri pe toata lumea, chiar daca e a "N"-a oara.
Asta e scopul clubului ROMSDC si asta face. Vine in sprijinul nostru, al pasionatilor de arme sau a celor care au intr-adevar nevoie de arme de autoparare si nu vor sa incalce legea. Si multe altele, dar nu e topic de reclama, ci de lectie de adevar
-
catalin_suzeanu
Te rog sa detaliezi pentru ca, dupa achizitionarea S&W MP9, am tot facut drumuri la Sofia sau Istanbul si, la tranzit, am declarat ca intru/ies cu arma, moment cu care eram intrebat mereu : " e cu gaz sau bila de cauciuc?" si, la raspunsul meu ca e cu glont, imi adaugau ca, pe teritoriul Republicii Bulgaria, este interzis portul si utilizarea armelor cu proiectil din cauciuc, singurele arme admise fiind cele pe gaz.hedone wrote:Bila nu este interzisa in Bulgaria. Este interzis importul de arme cu bila in Bulgaria, ei nu produc iar bulgarilor sa le introduca in tara. Deci ai voie da n-ai cum, ceva de genul asta.
..........................
Nici in magazin nu am vazut arme cu bila de cauciuc (numai gaz sau glont).
Stima,
Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
..legea bulgara (ca orice lege statala) ...are competenta teritoriala..adica se aplica oricarui cetatean bulgar sau cetatean strain care se afla intre granitele sale...
..daca legea bulgara iti interzice accesul pe teritoriul sau cu arma cu bila de cauciuc...atunci iti va interzice si iesirea...indiferent prin ce cai intri in posesia unei astfel de arme pe teritoriul ei...
..spunea cineva mai sus ca este interzis doara vanzarea de arma cu bila nu si portul....pai leguitorul vroaiai sa insiruie 50 verbe cu actiuni prin care poti intra in posesia unei astfel de arme?...NU !!!...a indicat un verb sau o actiune care le exclude din start pe celelalte...Asta e un principiu de drept ce se aplica si la noi...(nu are rost sa-l detaliez aici).
Sau se sugerea ideea ca fiind cetatean roman poti cumpara din Bulgaria o arma cu bila de cauciuc neintrand sub incidenta legii bulgare. Gresit! pe teritoriul Bulgariei se aplica legea bulgara.
Daca altcineva spune ..eu am reusit totusi! Ai reusit doar incalcand legea...deci nu e nimic meritoriu si cu atat mai mult laudativ.
..daca legea bulgara iti interzice accesul pe teritoriul sau cu arma cu bila de cauciuc...atunci iti va interzice si iesirea...indiferent prin ce cai intri in posesia unei astfel de arme pe teritoriul ei...
..spunea cineva mai sus ca este interzis doara vanzarea de arma cu bila nu si portul....pai leguitorul vroaiai sa insiruie 50 verbe cu actiuni prin care poti intra in posesia unei astfel de arme?...NU !!!...a indicat un verb sau o actiune care le exclude din start pe celelalte...Asta e un principiu de drept ce se aplica si la noi...(nu are rost sa-l detaliez aici).
Sau se sugerea ideea ca fiind cetatean roman poti cumpara din Bulgaria o arma cu bila de cauciuc neintrand sub incidenta legii bulgare. Gresit! pe teritoriul Bulgariei se aplica legea bulgara.
Daca altcineva spune ..eu am reusit totusi! Ai reusit doar incalcand legea...deci nu e nimic meritoriu si cu atat mai mult laudativ.
Walther PP Nickel