preturi la arme

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Guest

preturi la arme

Post by Guest »

Lipsesc preturile de la arme , de ce ? Era mai bine, pentru ca stiai la ce sa te astepti cand mergeai la magazin.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

A fost si inca este o perioada de schimbari de preturi datorate accizelor.
Cine este interesat de o arma anume (sau de mai multe) este rugat sa ma intrebe.
Multumiri,
Marius Cocarla
Guest

Post by Guest »

Arrow wrote:A fost si inca este o perioada de schimbari de preturi datorate accizelor.
Cine este interesat de o arma anume (sau de mai multe) este rugat sa ma intrebe.
Multumiri,
Marius Cocarla
Buna ziua,
As avea si eu niste intrebari. Cum stiu eu care sunt preturile la niste arme pe care trebuie sa le vind, unele mai bune, altele mai de colectie, altele mai rare etc.....
Multumesc
Nora Popa
jon2004

Post by jon2004 »

Ce arme aveti?
jon2004

Post by jon2004 »

Am citit celelalte mesaje si am aflat despre ce este vorba!E destul de dificil de evaluat o arma!In primul rand ar trebui sa mergeti la un armurier sa va spuna care e starea armelor!Bine ar fi sa aveti o persoana de incredere ,care sa va ajute in vederea stabilirii unui pret corect!Ca sa va formati o idee,puteti consulta anunturile din revista Vanatorul Roman.Acolo apar unele anunturi cu vanzari sau cumparari de arme second hand!Mai puteti incerca si pe situl www.vinatorul.ro la rubrica de anunturi,eventual puteti pune si niste poze cu armele.Va doresc succes la vanzare.
Guest

Post by Guest »

jon2004 wrote:Am citit celelalte mesaje si am aflat despre ce este vorba!E destul de dificil de evaluat o arma!In primul rand ar trebui sa mergeti la un armurier sa va spuna care e starea armelor!Bine ar fi sa aveti o persoana de incredere ,care sa va ajute in vederea stabilirii unui pret corect!Ca sa va formati o idee,puteti consulta anunturile din revista Vanatorul Roman.Acolo apar unele anunturi cu vanzari sau cumparari de arme second hand!Mai puteti incerca si pe situl www.vinatorul.ro la rubrica de anunturi,eventual puteti pune si niste poze cu armele.Va doresc succes la vanzare.

Multumesc pentru cele urate. Din pacate cei in care am avut mare incredere s-au dovedit ... a nu fi demni de increderea mea. Iar despre arma cotata a fi cea mai de valoare, mi s-a sugerat s-o fac cadou unui vanator, "nefiind buna decat de colectie". Rahat! Oricum, multumesc pentru incurajari si sugestii. Cu stima

Nora
Guest

Post by Guest »

Stimata doamna, nu va suparati pe cel ce v-a spus sa dati arma "de colectie" cadou, pentru ca are dreptate! In Romania , practic, nu exista piatza pentru asa ceva. Colectionarii de arme se pot numara pe degete.Valoarea armei e data de cererea de pe piata, si cum nu exista cerere,....cam asta e si valoarea.Daca arma e in categoria panoplie pe permis si are tevile gaurite. o puteti pretui la valoarea fierului vechi.Daca e in stare de functionare,va trebui sa gasiti un colectionar cu patalama pentru a o putea vinde legal.Legile la noi sunt facute impotriva detinerii de arme de orice tip.De aici si consecintele de pe piata.In privinta celorlalte arme de vanatoare, aveti grija, dupa 90 de zile de consignatie in magazin, gestionarul, daca vrea, poate face proces verbal de produs nevandabil si pierdeti armele, care merg la casat (in principiu).
Post Reply