intrebare pt ARW
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
asai si in orice tara gasesti numa la noi nu
si la noi ar fi daca sar schimba legea ,eu as face o lege tot asa cu permis si cu cotizatie de 100 lei pe an si sa nu mai fie restrictii de viteza ,sar strange ceva bani la buget si cu bani respectivi sa populeze raurile cu pesti si sa creasca iepuri si fazani
Re: nu mai scrie asa ceva pe forum bine
DA, DA, MA BAG SI EU LA JUMATATE DIN CANTITATE !!!DaBears wrote:da care e problema ce spui pe un forum ? traim in democratie, pot sa zic tot ce vreau eu atata timp cat nu jignesc pe nimeni si nu incalc regulile forumului. de exemplu, maine aduc in tara un transport de 20 de tone de cocaina, 15 tone marijuana si 2 tiruri cu pistoale automate. acu astept sa vina "gaborii" sa ma lege pentru ce am zisdestoff5 wrote:poate te trezesti cu mascati la poarta ,fiecare calculator are un ip alocat de la conexiunea internet si te poate urmari pana la titularul care are abonamentul la internet ,ai grija ce spui pe forum , forumurile astea sunt urmarite de gabori asa ca ai grija ce spui
P.S. unii provideri de internet, nu dau nume, pe langa faptul ca vad unde faci trafic, pot vedea si ce configuratie ai la calc, ce ai pe HDD, ce/cu cine conversezi pe Y!Messenger, AIm etc.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Re: asai si in orice tara gasesti numa la noi nu
asta se face din cotizatia vanatorilor si pescarilor... ma rog, ar trebui sa se faca, nu mai stiu situatia exacta.destoff5 wrote:si la noi ar fi daca sar schimba legea ,eu as face o lege tot asa cu permis si cu cotizatie de 100 lei pe an si sa nu mai fie restrictii de viteza ,sar strange ceva bani la buget si cu bani respectivi sa populeze raurile cu pesti si sa creasca iepuri si fazani
ce treaba(legatura) are tirul sportiv cu pesti, pasari si alte animale?!? ar fi inca un bir platit pt "burti verzi si mate groase". nu e vorba de suma ci de idee
domnule radu, avand in vedere noua lege care va obliga pe multi sa vanda arme cu aer comprimat si/sau cu bila de cauciuc, firma dumneavoastra va da o mana de ajutor posesorilor? ceva gen buy-back? sau un program rabla, ceva? sa le faceti colet si sa le trimiteti macar firmelor producatoare sa aiba de piese de rezerva sau poate le fac ei donatie catre vre-o tara din lumea a treia unde se pot revinde?!?
adevarul e ca nu prea e de gluma cu asa ceva si chiar ne intereseaza sa dormim acasa pe perna nu sa fim tratati ca ultimii infractori/criminali. si atunci cautam solutii si ajutor pe la toate portile...
reiterez: ne va ajuta in acest sens Arrow? daca da cum, cu ce,cand?
multumiri
Vlad
adevarul e ca nu prea e de gluma cu asa ceva si chiar ne intereseaza sa dormim acasa pe perna nu sa fim tratati ca ultimii infractori/criminali. si atunci cautam solutii si ajutor pe la toate portile...
reiterez: ne va ajuta in acest sens Arrow? daca da cum, cu ce,cand?
multumiri
Vlad
Buna si, mai ales inteligenta lege, tipic mioritica.Guest wrote:Legea nu spune sa le vinzi, ci sa le INSTRAINEZI, adica le poti vinde sau PREDA!
Vinde, preda, dona, pisha pe ele, tot aia, esenta e alta.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Buna ziua.
Pentru domnul haiosu.
Deja exista acest gen de "program rabla" si pentru detinatorii de arme(noi ne confruntam cu aceasta situatie in 14 magazine- detaliile le-am mai spus in alt topic).Si obligatoriu prin lege trebuie sa existe cel putin un armurier local care sa execute operatiuni de consignatie. Simplu.
Stiu ca voi genera o noua "dezbatere on-line" dar de aceea este forumul. Nu?...
Cu respect.
Pentru domnul haiosu.
Deja exista acest gen de "program rabla" si pentru detinatorii de arme(noi ne confruntam cu aceasta situatie in 14 magazine- detaliile le-am mai spus in alt topic).Si obligatoriu prin lege trebuie sa existe cel putin un armurier local care sa execute operatiuni de consignatie. Simplu.
Stiu ca voi genera o noua "dezbatere on-line" dar de aceea este forumul. Nu?...
Cu respect.
-
nedumeritu
dah, acidul uric...Emanuel wrote:Buna si, mai ales inteligenta lege, tipic mioritica.Guest wrote:Legea nu spune sa le vinzi, ci sa le INSTRAINEZI, adica le poti vinde sau PREDA!
Vinde, preda, dona, pisha pe ele, tot aia, esenta e alta.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
de consignatie stiu.radu.b wrote:Buna ziua.
Pentru domnul haiosu.
Stiu ca voi genera o noua "dezbatere on-line" dar de aceea este forumul. Nu?...![]()
Cu respect.
m-ar interesa daca firma dvs, se va implica si in alt mod/alt nivel. firma arrow va cumpara arme de la posesori? evident ca nu intreb ce va face cu ele dupa...export, piese de rezerva...astea-s treburi interne.
de exemplu: eu am o arma cumparata de la arrow (shadow 1000 sa zicem) si vreau sa mi-l cumpere firma arrow. o va face? in ce conditii?
-
nedumeritu
haiosu wrote:de consignatie stiu.radu.b wrote:Buna ziua.
Pentru domnul haiosu.
Stiu ca voi genera o noua "dezbatere on-line" dar de aceea este forumul. Nu?...![]()
Cu respect.
m-ar interesa daca firma dvs, se va implica si in alt mod/alt nivel. firma arrow va cumpara arme de la posesori? evident ca nu intreb ce va face cu ele dupa...export, piese de rezerva...astea-s treburi interne.
de exemplu: eu am o arma cumparata de la arrow (shadow 1000 sa zicem) si vreau sa mi-l cumpere firma arrow. o va face? in ce conditii?
pai programul "rabla" era subventionat de la buget si se pare ca inca
mai este. Adica eu iti dau tie, prin intermediul statului, doi lei, ca sa
iti poti completa banii pentru o masina noua.
Comunism curat dar de alta spetza.
Cum crezi tu ca ar face un particular asa ceva fara sa fie "sponsorizat"
de la buget? Trebuie sa fie sinucigas.
Ce faci? tu ca particular te transformi in depozitar pe stoc pe banii tai
de piese sau de arme vechi. Si asta pentru o toana de baba constipata
care a zis ca limitand numarul de arme detinute legal limiteaza fenomenul
infractional?
Parca infractoru' vine cu 13 pistoale la el cand se cearta pe o tingire la
coltz de strada. Are o arma si buna [de obicei ilegal detinuta].
Ca onor Kalasnikov-ul si-l pastreaza acasa, sub perna, sa se apere
de paduchi si de lumea asta rea...
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Buna ziua.
Domnu "nedumeritu" haideti sa raspundem la obiect lui haiosu.
Nu cred ca se poate, cel putin din punct de vedere al armelor (indiferent de care) care intra sub incidenta legii 295/2004. Si acest lucru pentru ca procedura este destul de complicata. Orice arma care ar intra in programul "rabla" trebuie tinuta in evidenta dubla, la noi si la politie. Eu va spun despre armele "abandonate" in magazinele noastre care sunt in regim de consignatie, arme confiscate sau cele foarte uzate nevandabile. Procedura de casare este cat se poate de anevoioasa. Si nici cei de la politie nu au nici un interes sa-si bata cuie in talpa.
Si ar mai fi aspectul financiar, de ce sa nu recunoastem. Valorile sunt destu mici pentru acest proces.
Cu respect.
Domnu "nedumeritu" haideti sa raspundem la obiect lui haiosu.
Nu cred ca se poate, cel putin din punct de vedere al armelor (indiferent de care) care intra sub incidenta legii 295/2004. Si acest lucru pentru ca procedura este destul de complicata. Orice arma care ar intra in programul "rabla" trebuie tinuta in evidenta dubla, la noi si la politie. Eu va spun despre armele "abandonate" in magazinele noastre care sunt in regim de consignatie, arme confiscate sau cele foarte uzate nevandabile. Procedura de casare este cat se poate de anevoioasa. Si nici cei de la politie nu au nici un interes sa-si bata cuie in talpa.
Si ar mai fi aspectul financiar, de ce sa nu recunoastem. Valorile sunt destu mici pentru acest proces.
Cu respect.
cred ca cel mai simplu, cel putin pana la o eventuala schimbare a legii(lucru care trebuie sa se intample, ca actuala deja arata ca o pereche de pantaloni prea mult carpiti), este sa facem permis de port arma la neveste.... pierderea este mai mica.
Adrian ROMAN www.clubairguns.ro/forum/
CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
Si uite asa dublam numarul detinatorilor de armament din rrromanica spre disperarea unora si satisfactia altora.argusz wrote:cred ca cel mai simplu, cel putin pana la o eventuala schimbare a legii(lucru care trebuie sa se intample, ca actuala deja arata ca o pereche de pantaloni prea mult carpiti), este sa facem permis de port arma la neveste.... pierderea este mai mica.