Vorba aia daca nu traiesti mult te poate tine toata viatahannibal2007lecter wrote:stiu ms de sfat ..tot ce vreau sa spun e ca vreau sa imi iau ceva care sa ma tina toata viata
cele mai puternice cartuse cu bila pentruWalther pp 10x22 t
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
hannibal2007lecter
Yanq iti poate spune cel mai exact despre pp, stai linistit ca poate nu o sa-l tii tu toata viata desi e un pistol foarte frumos atat cel negru cat si cel nichelat yanq stie.
Or sa apara schimbari sa speram ca asa cum ne dorim noi si atunci o sa ai si alte optiuni si chiar poate uiti de el, dar e frumos si sta foarte bine sa-l ai chiar daca sta pe perete intr-un suport demn pentru el.
To fire or not to fire
-
hannibal2007lecter
-
hannibal2007lecter
Doar in romania si rusia o sa gasesti PP - T,restul sunt ori cu glont,ori cu gaze(pistol alarma).
Eu am avut si RG88 si am PP acum,este peste RG88 cu mult si la aspect,are teava lisa(doar un opritor minuscul) ceea ce inseamna ca n-are ce sa se umfle. Singura lui hiba este camera cartyusului care este mai firava ca la RG88,deci daca tragi multe PG o sa se vada un pic
In rest,cum ti-au urat si colegii,sa-l folosesti cat mai rar si in poligon!
Bafta!
Eu am avut si RG88 si am PP acum,este peste RG88 cu mult si la aspect,are teava lisa(doar un opritor minuscul) ceea ce inseamna ca n-are ce sa se umfle. Singura lui hiba este camera cartyusului care este mai firava ca la RG88,deci daca tragi multe PG o sa se vada un pic
In rest,cum ti-au urat si colegii,sa-l folosesti cat mai rar si in poligon!
Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK