cele mai puternice cartuse cu bila pentruWalther pp 10x22 t

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

dcrist

Post by dcrist »

hannibal2007lecter wrote:stiu ms de sfat ..tot ce vreau sa spun e ca vreau sa imi iau ceva care sa ma tina toata viata
Vorba aia daca nu traiesti mult te poate tine toata viata :twisted: , in leg cu zamacurile daca il lasi in cutie nefolosit te poate tine si 10 generatii. :lol:
hannibal2007lecter

Post by hannibal2007lecter »

dcrist wrote:
hannibal2007lecter wrote:stiu ms de sfat ..tot ce vreau sa spun e ca vreau sa imi iau ceva care sa ma tina toata viata
Vorba aia daca nu traiesti mult te poate tine toata viata :twisted: , in leg cu zamacurile daca il lasi in cutie nefolosit te poate tine si 10 generatii. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mariuscor

Post by Mariuscor »

:) da, buna.

Yanq iti poate spune cel mai exact despre pp, stai linistit ca poate nu o sa-l tii tu toata viata desi e un pistol foarte frumos atat cel negru cat si cel nichelat yanq stie.
Or sa apara schimbari sa speram ca asa cum ne dorim noi si atunci o sa ai si alte optiuni si chiar poate uiti de el, dar e frumos si sta foarte bine sa-l ai chiar daca sta pe perete intr-un suport demn pentru el.
To fire or not to fire
Nikki

Post by Nikki »

@hannibal2007lecter
Contacteaza-l pe Babanu...el are Walther PP, cunoaste bine arma si o sa iti spuna exact cum se comporta cu cele doua tipuri de munitie (putere, comportamentul in timpul tragerii etc).
hannibal2007lecter

Nikki wrote:@hannibal2007lecter
Contacteaza-l pe Babanu...el are Walther PP, cunoaste bine arma si o sa iti spuna exact cum se comporta cu cele doua tipuri de munitie (putere, comportamentul in timpul tragerii etc).
acelasi care are pe youtube cele 2 filmulete ?
Nikki

Post by Nikki »

Da, despre el este vorba.
hannibal2007lecter

am vazut pe alte site-uri k exista si ppk ppk/s dar nu am vazut pp t de care sunt in ro.de ce ?e vreo diferenta tehnica intre ele sau doar numele e altul?
danezu

Post by danezu »

Doar in romania si rusia o sa gasesti PP - T,restul sunt ori cu glont,ori cu gaze(pistol alarma).
Eu am avut si RG88 si am PP acum,este peste RG88 cu mult si la aspect,are teava lisa(doar un opritor minuscul) ceea ce inseamna ca n-are ce sa se umfle. Singura lui hiba este camera cartyusului care este mai firava ca la RG88,deci daca tragi multe PG o sa se vada un pic :lol:
In rest,cum ti-au urat si colegii,sa-l folosesti cat mai rar si in poligon!

Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
dingo20

Post by dingo20 »

hannibal2007lecter wrote:apropo stie careva daca magazinul din Bacau de pe Mihai Viteazul apartine de ARROW ?
Magazinul de pe Mihai Viteazu nr 4 e al firmei Arrow.
Post Reply