camarad_07 wrote:Intotdeauna poti sa alegi, totul e sa vrei cu adevarat. Nu sfatuiesc pe nimeni sa plece sa lupte in anumite tari, in special cele musulmane pe banii pe care ii da armata romana pe luna.
"asta stiu ca intodeauna am de ales dar nu si in cazul meu" ma duc sa fac armata apoi ma duc prin afganistan pe undeva...[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------
Tu nici macar nu ai facut armata si deja te vezi RAMBO
Fi atent aici, dupa ce te inrolezi si va duce in poligon la trageri tu sa te ceri sa te duci in spatele poligonului ( sa vezi sa nu intre cineva in raza poligonului ) asa se procedeaza cand sunt trageri . E, acolo in spatele poligonului o sa ai parte de niste scene apropiate (cam 15 % )de cele din lupta adevarata ,, ma refer la cum se aude si cum shuiera gloantele pe deasupra ta , eu am fost si tineam capul in pamant ca un strut chiar daca pericolul era foarte mic ,,,daca iti place spectacolul ala sa te duci sa te ceri in Irak .
_
________________________ AK 47 Mitraliera Plici plici Zambiti va rog
nu ma vad rambo si cine mai crezi tu, daca spui ca pot sa ma cer sa ma duc in irak sau pe unde am chef e bun ca chiar acolo am sa maduc ..si nu spun ca o sa fie foarte usor sau usor cum vad la tv. sau in alte parti. la anu am sa ma inrolez si eu ca nam 18 ani .dar asta este.la altceva nu ma pricep scoala nu mia placut .mam oprit acum in anu 3 la SAM miajunge 2 ani de sam nivel de calificare nivel 1 diploma de zece clase si examen de zece clase loat cu felicitari .eu cred ca pot sa fac armata cu astea . ca de fapt si drept nivelu de calificare conteaza .amm citit si imi ajunge nivel 1 ca nu am sa ma duc la alte naspe de scoli militare sau mai stiu eu ce..ma duc fac armata dupaia ma duc prin irak
camarad_07 wrote:nu ma vad rambo si cine mai crezi tu, daca spui ca pot sa ma cer sa ma duc in irak sau pe unde am chef e bun ca chiar acolo am sa maduc ..si nu spun ca o sa fie foarte usor sau usor cum vad la tv. sau in alte parti. la anu am sa ma inrolez si eu ca nam 18 ani .dar asta este.la altceva nu ma pricep scoala nu mia placut .mam oprit acum in anu 3 la SAM miajunge 2 ani de sam nivel de calificare nivel 1 diploma de zece clase si examen de zece clase loat cu felicitari .eu cred ca pot sa fac armata cu astea . ca de fapt si drept nivelu de calificare conteaza .amm citit si imi ajunge nivel 1 ca nu am sa ma duc la alte naspe de scoli militare sau mai stiu eu ce..ma duc fac armata dupaia ma duc prin irak
Eu zic sa te mai gandesti legat de scoala si plecat in Irak...
Ai vazut cum vin unii in sac negru de acolo? Crezi ca merita? Mai bine iti termini scoala,faci Academia Militara si poate asa ai sanse sa mai schimbi pe cei din vechea conducere!
Asta daca tot esti inebunit dupa armata!
Bafta!
ma drept sati spun nu esti singurul care mia spus cas nebun...cu scoala am facut 10 clase si acum sunt intra 11 pea dar nu ma mai duc ,prea exagerat is cu munca , serviciul, antrenametele (sala) dar asta este macar am facut ceva scoala ca sa am un nivel de calificare ca sa ajung in armata asta ma intereseaza....si in legatura cu academiile..tre sa mai fac inca 3 ani de scoala ca sa ajung si eu la bac... la anu ma inrolez si eu nam de ales tre sa risc . D-zeu este scutul meu..si poate nam sa ajung in saci negri acasa.... in asta ma incred....
Scolere lasa nene , termina tu scoala si nu mai te stresa cu irakul , ca si acolo trebuie baieti destepti , crezi tu ca acolo sunt numai cei cu 10 clase ???? Mai bine faci un counter strike si te linistesti
_
________________________ AK 47 Mitraliera Plici plici Zambiti va rog
MrPlici wrote:cu irakul , ca si acolo trebuie baieti destepti , crezi tu ca acolo sunt numai cei cu 10 clase ????
ma cei destepti nu se duc acolo sau cei care au cap ...mam mai iteresat si nam sa mai fac armata ma duc direct sa ma inrolez ca soldat voluntar prin afganistan... ca de astea primesc la greu nu le pasa dacai ai sa vii acasa cu niste plumb infipt in tine sau in saci negri ..ei doar vor carne de tun...doar sa aiba ceva forta fizica si mentala si atit trebue . si vb foarte serios stiu ca uni imi spuneti ca sunt nebun dar nu zik nimik k aveti dreptate ...as avea o mare rugamine la cine doreste sami spuna si mie 1 site unde sa vb cu cineva la modul serios in legatura cu afganistnul k la mine in oras nu este nicun birou de recrutare informare si as dori sa o fac online dac se poate si daka exista bineinteles ...deci va rog sa ma loati in serios chiar dak is nebun ..deci stie cineva? [plssss