http://www.thefua.ro/2008/nothing-else-matters/

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

MrPlici

Post by MrPlici »

Emanuel wrote:
MrPlici wrote:Dar bancurile ce legatura au cu acest forum ? Istetule

Se pare ca iti place sa te bagi singur in seama fara sa te intrebe cineva ceva

Mi sa parut o chestie care ne arata ceva real , din care avem ceva de invatat si am vrut sa vada si alti asta , dar pe tine te-a deranjat normal
Bancurile nu te deranjaza nu ? normal , ca le scrie tovarasi tai .
Nu zic, e interesanta chestia! Life sucks!

Dar,

Bai cretinel,

Tu chiar nu te-ai intzepat ca orice ai scrie, chiar si un eseu despre arme,

NU NE APASA ?!?

Chiar esti oligofren, nu poti accepta ceva extrem de evident!

Deci, BESHI !

P.S. 1:
Iar eu nu am fost si nu sint comunist.
Si daca, in viziunea ta, as putea fi, atunci m.c.t.l.

P.S. 2:
Si ai dreaq' prieteni "estetzi", chiar asa de imbecili amandoi v-ati gasit?
Unde nene, la casa de moda, la vreun pet-shop, UNDE ?

Hai, te/va pupam !

:mrgreen:
Bai truli esti cu capul , cine te-a facut comunist pe tine ( sau te simti cu musca pe caciula ) pe seful vostru de la partid da( nedusteptul )( ca se baga singur in seama ) dar nu pe tine , pe voi v-am facut FATALAI ( nu incurca borcanele )

Este ca de cate ori sunt eu pe forum va mai treziti la viata , asteptati cu nerabdare sa mai scriu ceva , NEBUNATICILOR MICI
_ Image

Emanuel

Post by Emanuel »

MrPlici wrote:Este ca de cate ori sunt eu pe forum va mai treziti la viata , asteptati cu nerabdare sa mai scriu ceva , NEBUNATICILOR MICI
Asa e, ne dor sa vedem cum se afiseaza cate un tembel.

Tine-o tot asa, pana acum esti cel mai tare !!!

Dar am o nelamurire: "fatalai". Te referi cumva la genul de relatie existent intre tine si "prietenul" tau? Sau prietena ta - Dreapta? Da? De ce?

Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Dualjackal

Post by Dualjackal »

iar au dat astia liber la bolnavii psihici inainte de alegeri...
dcrist

Post by dcrist »

Dualjackal wrote:iar au dat astia liber la bolnavii psihici inainte de alegeri...
si mai si zburda pe forumuri :twisted:
MrPlici

Post by MrPlici »

dcrist wrote:
Dualjackal wrote:iar au dat astia liber la bolnavii psihici inainte de alegeri...
si mai si zburda pe forumuri :twisted:
Dn cristi cand scoateti banul lui catalin ????
_ Image

Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Domnule Radu va roaga o comunitate intreaga mai scapati-ne de un user de al lui Catalin si poate apelati la ban pe IP ca precis ne mai trezim cu el si tare ne-am plictisit de prezenta lui...
Last edited by Angel_Of_Light on Thu Oct 30, 2008 9:18 am, edited 1 time in total.
dcrist

Post by dcrist »

Angel_Of_Light wrote:Domnule Cristi va roaga o comunitate intreaga mai scapati-ne de un user de al lui Catalin si poate apelati la ban pe IP ca precis ne mai trezim cu el si tare ne-am plictisit de prezenta lui...
Ma simt magulit de titlul de moderator al acestui forum dar nu sunt, pentru asemenea cereri adresati-va d-lui Radu, el e singurul care poate face ceva, din punctul meu de vedere rezolvarea problemei e foarte simpla, sa nu mai raspunda nimeni la aberatiile unora si vazind ca ,,vorbesc ca televizorul" or sa se plictiseasca pina la urma. :twisted:
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

dcrist wrote:
Angel_Of_Light wrote:Domnule Cristi va roaga o comunitate intreaga mai scapati-ne de un user de al lui Catalin si poate apelati la ban pe IP ca precis ne mai trezim cu el si tare ne-am plictisit de prezenta lui...
Ma simt magulit de titlul de moderator al acestui forum dar nu sunt, pentru asemenea cereri adresati-va d-lui Radu, el e singurul care poate face ceva, din punctul meu de vedere rezolvarea problemei e foarte simpla, sa nu mai raspunda nimeni la aberatiile unora si vazind ca ,,vorbesc ca televizorul" or sa se plictiseasca pina la urma. :twisted:
Scuza-ma Cristi dar m-am luat dupa Bula de deasupra si am uitat ca Radu il cheama pe moderator si nu Cristi... Scuza-ma inca o data :) Hai ca modific ,
Mersi frumos
MrPlici

Post by MrPlici »

Angel_Of_Light wrote:
dcrist wrote:
Scuza-ma Cristi dar m-am luat dupa Bula de deasupra si am uitat ca Radu il cheama pe moderator si nu Cristi... Scuza-ma inca o data :) Hai ca modific ,
Mersi frumos
Bai frate parca ai fi fetita sa mor , ceri atat ban pt mine pt ca am postat un clip din care avem ce invata , unde naiba ajungem cu tineretul din ziua de azi ? cred ca esti genul de om care sta cu mama si cu tata si la 50 de ani , si daca te supara cineva strigi la mama , mami ma suparat catalin vino sa-l certi , mami mami , ce naiba ma e cu tine

Si cu ip-ul de ce sa de-a ban , ce nu exista proxy ? sau alte metode de a intra , dar nu asta era ideea dar vad ca lumea este prea stresata , nu mai stie de gluma , ati luat viata prea in serios tovarasi fiiti mai veseli ca traim vremuri grele :lol:
_ Image

Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Ca esti cum esti si-a dat seama deja lumea, nu trebuie sa continui sa demonstrezi... Cred ca ai si memorie scurta, adica incepi sa adresezi injurii sa faci in stanga si in dreapta, fraieri, fatalai si pe urma te miri de ce ti se da ban... Pentru asta am cerut ban nu ca ai pus un videoclip. Cand te-am intrebat ce legatura are cu forumul asta ai sarit ca sunt fraier ca tu vrei sa arati lumea ca soferii imprudenti ucid...

Iar ajungem la discutia ca poate ar trebui sa te porti de varsta ta daca o ai si sa gandesti inainte sa spui sau sa faci ceva. Daca nu ai demnitatea sa recunosti ca nu stii sa te comporti si cand ti se face o observatie pertinenenta incepi cu injuriile, e treaba ta, dar asta nu inseamna ca suntem obligati sa te suportam.

Poate ai motive temeinice sa fi stresat de propria existenta si sa nu fi in stare sa porti o discutie matura, dar nu suntem psihologi sau psihiatri sa te consiliem asa ca mai bine cauti unul si ne lipsesti cu prezenta.
MrPlici

Post by MrPlici »

Da numai scrie ma aici date draqu ca este topicul meu te-a invitat cineva sa scri pe acest topic , te bagi singur in seama , hai carate ca deja te dai la barfa cu mine .
Sa nu mai scri pe aici , TARAN PROST
_ Image

Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

MrPlici wrote:Da numai scrie ma aici date draqu ca este topicul meu te-a invitat cineva sa scri pe acest topic , te bagi singur in seama , hai carate ca deja te dai la barfa cu mine .
Sa nu mai scri pe aici , TARAN PROST
Domnule Radu un asemenea nesimtit e rar intalnit, imi pare rau daca a crescut intr-o zona rau famata a orasului si a suferit in copilarie, are 30 de ani si nu are nici cea mai mica norma de buna crestere asa ceva nu este de acceptat.

Catalin daca esti prost nu scapi adresand injuri, doar vede lumea ca prezenta ta este la fel de nefolositoare acestui loc asa cum este si societatii. Daca ai complexe mai bine ne scutesti si te muti la un forum pentru persoanele ce cauta ajutor.
misubagsisu

Post by misubagsisu »

bai, in ce hal a ajuns forumu asta. nu mai exista libertate de exprimare, haos, "grupuri de interese", orgolii, impresari...(romanica ce sa mai); s-a uitat complet scopul acestui forum, acum cativa ani ne intalneam cu gramada in poligon stateam cu orele de vorba, ne pupam pe arme apoi continuam pe forum.
o sa ajungeti sa va impuscati in poligon acum.

Ps. sa mi spuneti cand iesiti sa stiu sa nu vin
hedone

Post by hedone »

Mai pacat e ca singura miscare pe forum zilele astea e bagatul in seama a acestui spam
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
Emanuel

Post by Emanuel »

misubagsisu wrote:
Ps. sa mi spuneti cand iesiti sa stiu sa nu vin
BINGO !!!

Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall