Legea la romani

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Emanuel

Post by Emanuel »

BARTHY 2 wrote:
danezu wrote:Pai este simplu,sa ne dea banii pe pistoale si permise inapoi si este OK,daca nu,o sa dam statul in judecata la Haga si o sa castigam la fel cum s-a procedat cu taxa de prim inmatriculare.
Sa vedem daca o sa aiba statul roman atatia bani de dat inapoi :twisted:
da! dar banii sa-i primim inapoi de la magazine, magazinele sa dea marfa inapoi la fabrica, s.a.m.d. . s-o mai vedem si pe u.e. pe unde scoate camasa nu numai pe staul roman. ca prea si-a luat nasul la purtare ureseseul vestului.
:evil:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
danezu

Post by danezu »

BARTHY 2 wrote:
danezu wrote:Pai este simplu,sa ne dea banii pe pistoale si permise inapoi si este OK,daca nu,o sa dam statul in judecata la Haga si o sa castigam la fel cum s-a procedat cu taxa de prim inmatriculare.
Sa vedem daca o sa aiba statul roman atatia bani de dat inapoi :twisted:
da! dar banii sa-i primim inapoi de la magazine, magazinele sa dea marfa inapoi la fabrica, s.a.m.d. . s-o mai vedem si pe u.e. pe unde scoate camasa nu numai pe statul roman. ca prea si-a luat nasul la purtare ureseseul vestului.
Pai normal. UE da legea, UE sa ne dea banii,dar cred ca o sa fie UE cu M in fata,asta o sa primim :cry:
Poate totusi este o alarma falsa,cum s-a mai intamplat!
Walter PP 10x22T - BLACK
Nikki

Post by Nikki »

Oricum nu scrie nimic de interzicere sau confiscare...zice doar de inasprirea conditiilor de procurare si asta doar in cateva state. Mai zice si ca "legea" asta de inasprire a conditiilor de procurare a armelor, fie ele cu glont sau REPLICI, nu a fost foarte bine vazuta peste tot.
Este o reactie la ce s-a intamplat acum cateva saptamani in Finlanda, si astfel de reactii la nivel european au loc de fiecare data cand se mai hotaraste vre-unul ca e prea populata planeta :evil: ...
violiv

Post by violiv »

Niste diferente in ce a fost pana acum exista. Prima este ca, daca pana acum regimul armelor nu a facut obiectul negocierilor in UE si fiecare tara avea dreptul sa-si faca legea cum o taia capul - a fost adoptata doar celebra directiva ARME care are rol consultativ, de acum inainte aceasta noua "lege" trebuie sa devina cam obligatorie pe tot teritoriul uniunii. Pentru noi ar aduce multe lucruri bune pentru ca e mai permisiva decat decat cea actuala de la noi.
Cu "bilutele" am glumit :? Nu scrie nicaieri ca se vor interzice, exista doar niste pareri in acest sens si astea de la homo din politia engleza (asa-i cand legile le fac nef...si homo) care ar fi in stare sa interzica armele si politistilor....

Om trai si om vedea....
danezu

Post by danezu »

"Cu "bilutele" am glumit Nu scrie nicaieri ca se vor interzice, exista doar niste pareri in acest sens si astea de la homo din politia engleza (asa-i cand legile le fac nef...si homo) care ar fi in stare sa interzica armele si politistilor.... "

Pai nu mai glumi,ca ne-ai speriat rau de tot :twisted: :twisted:
Walter PP 10x22T - BLACK
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

Si asta i-ar determina si pe bulgari sa intre-n randul.....lumii... :wink:

Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
MrPlici

Post by MrPlici »

Bulgarii sunt in randul lumi :lol: dar la grenade :lol: la aia executiile pe strada sunt cum sunt la noi spargerile de bancomate :lol:
_ Image

Post Reply