ULTIMA ORA - ::: legislatie si norme de aplicare :::

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Vi se pare normal sa suferim cu totii pentru o minoritate ce nu respecta legea?

Da.
7
5%
Nu.
99
77%
Nu stiu.
0
No votes
Nu ma priveste.
1
1%
Oricum, si legiuitorii si nelegiuitii fac ce vor ei.
22
17%

Total votes: 129

Nikki

Post by Nikki »

A cui gaura neagra??? :mrgreen:
cuba

sal

Post by cuba »

in sfarsit mi-am ridicat si eu noul permis .Dupa cum vad pe el scrie port si folosire arme de foc si munitie, din asta ce sa inteleg , ca este chiar asa, am acest drept? sa am lumneze cineva in masuara.
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
Rainman

Post by Rainman »

pai chiar asa e... pentru ce ai trecut in permis.
si ROHM-ul e tot arma de foc, nu? :D dar trebuie sa recunosc ca sunt in ceata in ceea ce priveste semnatura ta... rohm rg88 10x22T 9mm ?
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
Adrian_is

Post by Adrian_is »

:lol: :lol: baiiii, de ce sunteti rai?? mai greseste omul! sau poate e un calibru mixt?? :shock:
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
haiosu

Post by haiosu »

Adrian_is wrote::lol: :lol: baiiii, de ce sunteti rai?? mai greseste omul! sau poate e un calibru mixt?? :shock:
poate pentru ca putem?!? :D :D

scuze, dar nu m-am putut abtine... asta e o veche vorba de a mea. toti prietenii mi-o stiu :twisted: de fapt e mai mult o chestie retorica, un fel de "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" (nety si mircea badea) :wink:
cuba

Post by cuba »

Rainman wrote:pai chiar asa e... pentru ce ai trecut in permis.
si ROHM-ul e tot arma de foc, nu? :D dar trebuie sa recunosc ca sunt in ceata in ceea ce priveste semnatura ta... rohm rg88 10x22T 9mm ?
multzam pentru observatie, am modificat acuma, eram cu gandu la gloante cand am scris semnatura , ca am si de 9mm cu care trag.
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
Rainman

Post by Rainman »

Am inteles... Ideea e ca nu e legal sa tragi cu 9mm cand in permis ai trecuta doar munitia 10x22T. Si nici sa detii munitie de calibrul 9mm, evident.

Dar daca tot ai tras, din curiozitate intreb, iti ejecteaza cartusul? Il incarca pe urmatorul? Ai avut incidente de tragere?
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
danezu

Post by danezu »

" iti ejecteaza cartusul?"

Ce te face sa crezi ca RG-ul lui cuba este mai cu mot ca ale noastre? :lol:
Walter PP 10x22T - BLACK
cuba

Post by cuba »

da il ejecteaza normal, mai ca sa va da-ti seama exact, cartusele de 9 mm pe care le folosesc le iau de la arrow si se numesc RWS 9mm P.A. knall , sunt oarbe.
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
danezu

Post by danezu »

Adica arunca camasa cartusului afara dupa ce tragi? Mie nu-mi vine a crede......
Walter PP 10x22T - BLACK
yanq

Post by yanq »

cuba wrote:da il ejecteaza normal, mai ca sa va da-ti seama exact, cartusele de 9 mm pe care le folosesc le iau de la arrow si se numesc RWS 9mm P.A. knall , sunt oarbe.

..sa inteleg ca vanzatorul iti da cartuse de 9mm la un permis de 10x22?
....urmeaza dl @radu sa intrebe de la ce magazin din retea.. :)
Walther PP Nickel
Image
danezu

Post by danezu »

Eu cred ca atat timp cat nu se fabrica de 10 mm blank,nu vad de ce sa nu-i dea,oricum acela nu este un cartus cu proiectil(cauciuc sau plumb).
Sa vedem ce zice si d-nul Radu... :lol:
Walter PP 10x22T - BLACK
Rainman

Post by Rainman »

cuba wrote:da il ejecteaza normal, mai ca sa va da-ti seama exact, cartusele de 9 mm pe care le folosesc le iau de la arrow si se numesc RWS 9mm P.A. knall , sunt oarbe.
Acum iar sunt nelamurit.... Ai trecut in permis si un pistol de 9mm ? Ca altfel nu vad cum sa cumperi din magazin astfel de munitie, comerciantii nu vand decat munitia pe care o ai inscrisa in permis (sau cel putin asa ar trebui). Daca gresesc, rog colegii sa ma corecteze.

Legat de ejectarea cartusului gol... eu am vazut altceva. Nu vroia sa iasa si gata!
Baietii au facut proba cu vero 200 de cartuse blank... nici macar unul nu a "sarit" afara din arma. Proba efectuata pe un pistol care a fost facut sa traga cu bila de cauciuc.
Asa ca ma gandesc ca un RG88 10x22T care sa ejecteze cartusele blank de 9mm... mai rar :mrgreen:
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
haiosu

Post by haiosu »

nu ejecteaza... simplu :)
yanq

Post by yanq »

Walther PP Nickel
Image
Post Reply