Care dintre ele......

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
valerik

Care dintre ele......

Post by valerik »

In primul rand vreau sa va salut pe toti,si vreau sa felicit pe cei care se ocupa de forum ptr k aici gasesti orice informatie doresti legat de aceste arme.

Vreau sa achizitionez si eu o arma si va rog sa ma ajutati in alegerea ei care ar fi cea mai buna.

Hatsan MOD 125 Camo Cal. 6,35mm ; 3650g , 510mm teava

Model GAMO HUNTER.440 5,5MM.212M/S

Model GAMO MAXIMA

Multumesc, astept pareri....eu sunt foarte incantat de modelul hatsan 125 pe care-l am gasit si la o firma din romania
WALTHER CP 88
..hunter in devenire
haiosu

Post by haiosu »

440-ul sau cfx, calibrul 5.5 (considerat de altfel cel mai bun compromis)

pentru vanatoare recomand armele de vanatoare :wink: insotite de atestatele,cursurile,etc,etc necesare si in buzunar una bucata permis 8)
killer_533

Post by killer_533 »

Parerea mea (REPET: parerea mea) este sa-ti iei Hatsan mod 125 sau mod 135 in calibrul 6.35. Nici nu se compara puterea unei arme Hatsan cu a unei arme Gamo. Eu am Maxima (si am bagat in ea 1000 si ceva de $ ca tuning sa o fac sa traga si ea mai decent).... un prieten de-al meu are Hunter440 (si nici aceaste arma nu e mai cu mot), la CFX .... nici nu te gandi :twisted:.

Poate ca nu ai avut timp sa citesti pe forum-ul acesta sau pe clubairguns.ro dar daca scrie pe o arma (mai ales Gamo) ca prinde 215 m/s atunci ea va atinge acesta viteza ori in filmul Razboiul Stelelor ori cu o pana pe teava sau ceva mai usor .... ori cu ulei pe coada peletului. Eu dupa ce mi-am cumparat cronograf am constat ca cea mai scumpa arma de la Gamo din Romania: Maxima tragea cu pelete de greutate medie (1 gram) cu 170m/s cel mult.

Si nici nu e bine pt. o arma cu arc sa traga cu peste 200 si ceva de m/s pt. ca reculul o sa fie asa de puternic incat o sa-ti strice monturi si lunete una dupa alta ... eu am aflat pe pielea mea :evil:.

Hatsanul este mai ieftina .... se vinde in USA sub numele de Falcon si este destul de apreciata .... are destula forta ... la 10 incarcari pleci acasa ...nu-ti mai trebuie ... :lol:
Mare atentie insa ... am auzit ca firma din Romania (Oradea) e cam neserioasa si duce lumea cu vorba......
Gamo Maxima.22(GasRam,GRTIII Trigger Tuning)+Leapers 6-24x50
Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18
Image
valerik

Post by valerik »

...am gasit la o firma din bucuresti hatsan model 125...135-ul e mai puternic?? si daca da undel gasesc......sau recomandatimi si mie o arma care se gaseste la noi care e cea mai buna si puternik...nu ma intereseaza pretul...am auzit ca cele pcp am citit pe clubairguns.ro......spunetimi si mie va rog care sunt acelea si de unde sa le cumpar.....
la ce teai referit cand ai zis ca dupa 5-6 incarcari o sa plec acasa :)

mersi mult ptr informatiile de pana acum sper sa ma ajutati in continuare......sunt dispus sa dau oricat pe ea dar sa fie BOMBA.......umarex 850 airmagnum se gaseste la noi?>
WALTHER CP 88
..hunter in devenire
killer_533

Post by killer_533 »

la ce teai referit cand ai zis ca dupa 5-6 incarcari o sa plec acasa
M-am referit la puterea arcului de pe Hatsan 135.... dupa cateva incarcari faci febra. In schimb ... un pcp scoate si de 2 ori mai multa putere cu recul minim .... si tot ce trebuie sa faci este sa-ti cumperi un compresor (nu din ala de umflat roti de la service ... unul pt. presiuni mari .. gen scuba diving) sau o pompa Hill.
Gamo Maxima.22(GasRam,GRTIII Trigger Tuning)+Leapers 6-24x50
Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18
Image
catalin3

Post by catalin3 »

Haiosu ,,,,aveai o pusca de vanzare ?? o mai ai ??? id mess yahoo....cata3uk
Post Reply