cineva dispus sa ma lamureasca in legatura cu pistoalele.. ?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Angel_Of_Light

:((((

Post by Angel_Of_Light »

Din pacate deoarece baiatu nostru nu a mai pomenit nimic la acest topic trebuie sa ne gandim la ce e mai rau.. fie l-au prins aia cu care avea probleme, fie si-a rezolvat problemele dar l-au prins baietii in albastru...

Oricum, lumea se pare ca si-a luat liber sau stiu totul despre pistoalele cu bila de cauciuc si nu mai au intrebari.

Oricum sa ne bucuram in continuare de vara caci vin ploile peste cateva luni :(
infocod01

Cum, ce, cand.....

Post by infocod01 »

Salut,

Sunt un nou posesor al unui mauser hsc 90. Am si eu cateva intrebari pt cei mai cunoscatori ca mine (adica majoritatea :) ).
Cand l-am cumparat am observat ca se livreaza fara nici un fel de accesorii(doar cutia verde din plastic, incarcatorul si garantia). As vrea sa stiu si eu ce trebuie sa-i cumpar pt intretinere. Ce fel de ulei, cu ce se curata, cum se curata, etc.
Stiu ca e o intrebare banala pt majoritatea dintre voi, dar sincer e prima mea arma si nu cunosc prea multe.

Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
MAUSER HSC 90
catalin3

Post by catalin3 »

Vezi ca de la magazinul de unde la-i cumparat trebuie sa aiba ulei de arma sau cumperi trusa de curatat
Vezi ca daca este nou are si garantie ( deci nu trebuie demontat )
Iti ramane decat dupa tragere sa-l cureti pe teava :shock: :x :lol:
danezu

Re: Cum, ce, cand.....

Post by danezu »

infocod01 wrote:Salut,

Sunt un nou posesor al unui mauser hsc 90. Am si eu cateva intrebari pt cei mai cunoscatori ca mine (adica majoritatea :) ).
Cand l-am cumparat am observat ca se livreaza fara nici un fel de accesorii(doar cutia verde din plastic, incarcatorul si garantia). As vrea sa stiu si eu ce trebuie sa-i cumpar pt intretinere. Ce fel de ulei, cu ce se curata, cum se curata, etc.
Stiu ca e o intrebare banala pt majoritatea dintre voi, dar sincer e prima mea arma si nu cunosc prea multe.

Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Cumperi Balistol.este cel mai bun ulei de pe piata.
Nu ai periuta aia pentru curatat teava?
Walter PP 10x22T - BLACK
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Post Reply