tot despre pompa benelli

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Mihai Ionut-Daniel

tot despre pompa benelli

Post by Mihai Ionut-Daniel »

nu prea am inteles ceea ce ati spus.deci cu teva pe care o are se poate trage cu breneke?o aduceti si in varianta camo? credeti ca o semiautomata ar fii mai buna decat o pompa pt vanatoarea la pasari iepuri si ocazional cate un mistret? pot trage cu cartuse de 50 de grame cu pompa de la benelli? de ce diferenta de pret este atat de mare intre pompa si semiautomatele benelli? dumneavostra ce folositi la gaste si iepuri?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Va rog sa ma scuzati pentru raspunsul intarziat. Pur si simplu nu am observat mesajul Dvs.
1. Da, veti putea trage proiectile tip Breneke cu o pompa Benelli daca veti comanda pentru aceasta un shoc zero (sau cilindric). Acesta mai costa cateva zeci de Euro (nu stiu pe dinafara, dar daca va intereseaza, ma informez si va spun). Socurile schimbabile sunt niste piese aproximativ cilindrice ce se insurubeaza la gura tevii pe interior (foarte simplu - dureaza 20 secunde) si care reproduc diverse conicitati interioare ale tevii (astfel incat arma poate trage alice mai imprastiat sau mai grupat).
2. Diferenta principala dintre o arma semiautomata si una cu pompa este aceea ca la cea semiautomata reancarcarea armei dupa un foc se face automat si dureaza f.f. putin, ceea ce permite repetarea focului (focurilor) doar apasand tragaciul, pe cand la o arma cu pompa, reincarcarea fiecarui foc dupa tragerea celui de pe teava, se face manual (operatie ce dureaza mai mult si se pierde linia de ochire), astfel incat in majoritatea cazurilor focul 2 nu mai poate fi tras pt. ca vanatul s-a indepartat (sau se trage la distanta ineficienta). Ce sa mai vorbim de focul 3, etc.
De aceea recomand cu tarie seiautomata, nu pompa.
Eu trag la gaste, rate, porumbei salbatici cu o semiautomata (sau daca am un exces de etica, trag cu o clasica). Iepuri nu vanez, dar daca as vana as face-o cu clasica.
3. Daca diferenta de pret intre o pompa si o semiautomata o face pe cea de-a doua inabordabila, va rog mai dati-mi un semn peste doua luni cand vom avea o oferta speciala la o semiautomata (probabil Beretta).
Marius
Post Reply