Propunere cu privire la o noua sectiune a forumului

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Nikki

Propunere cu privire la o noua sectiune a forumului

Post by Nikki »

Domnule Radu, pentru ca inevitabil discutiile pe diverse topicuri devin "off-topic" in cele din urma, si pentru ca suntem deja cativa amatori care am aprecia o sectiune de dezbatere pe teme paralele cu subiectul forumului, va propun sa creati o noua sectiune in care sa putem sa tratam subiecte din diferite domenii culturale/sociale/politice/sportive/mondene etc

Consider ca o astfel de sectiune ar avea un impact pozitiv asupra comunitatii noastre, atata timp cat, bineinteles se pastreaza niste limite ale decentei :D
Marele avantaj ar fi faptul ca oricand discutia deviaza, dupa cum am vazut mai devreme de la sabia lui Stefan la tunul gatling si inapoi la problema kurda, cei implicati se vor simti obligati sa continuie discutia in noua sectiune de forum.

In aceasta ordine de idei, am aprecia foarte mult daca, separat de cele patru mari topicuri- pescuit, vanatoare, ac si autoaparare ati mai adauga o sectiune a subiectelor culturale/sociale/politice/sportive/mondene etc .

Bineinteles, daca acest lucru este posibil si nu deranjeaza pe nimeni. :D
catauk

Post by catauk »

nikky ,,,,nu trebuie sa ceri voie la nimeni,,,de asta este forum,,sa vorbim
catauk

Post by catauk »

baga un nou topic cu ce vrei sa discutam,,,si numestel cum vrei tu ,,,de exemplu ,,,,tampenii :D
DaBears

Post by DaBears »

nu ai dreptate, din moment ce este forumul magazinului Arrow si nu exista o arie separata cum ar fi " Loc de dat cu capul", nu poti sa faci tu dupa cum te taie capul
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
catauk

Post by catauk »

Mi se pare mie sau scrie ,,,,DISCUTI DIVERSE ,,,,
catauk

Post by catauk »

Eu cred ca cei de la arw sunt bucurosi ca suntem pe aici ,si facem trafic siteului ,si nu trebuie sa-ti cerem tie voie despre ce sa discutam
catauk

Post by catauk »

de bears :evil:
DaBears

Post by DaBears »

ultimul post, ca sa nu ii stric baiatului cererea
stai calm ca nu cred ca cei de la arw dau mare importanta traficului pe care il facem pe site
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
radu.b

Post by radu.b »

Pentru domnul Nikki.
Am facut ceva mai simplu, dar care am vazut ca nu a prins. Asta e... :cry: Cred ca nu am fost destul de explicit. :cry:
Am deschis un topic acum ceva vreme, cu off-uri in care sa spuna toata lumea problemele intampinate, in principal fata de noi ca firma si apoi in general despre subiectele discutate in toate postarile. Asa as putea gestiona mai bine obiectiunile celor care posteaza pe forum. Cred...nu sunt sigur :wink: Nu a prea avut succes. Asta e... :) Poate pe viitor se activeaza.
Cu respect.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

catauk wrote:de bears :evil:
Dragul nostru forumist, tie cum ti s-ar parea daca cineva
ti-ar poci din doua in doua minute sie si nikname-ul,
sa iti zica oricum dar tot ceva terminat in .auk si cu mai putine litere?

Incearca sa ne spui pe numele ce ni le-am ales aici pe forum.
De exemplu poti incepe cu
DaBears
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Post Reply