cit costa o arma?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
JhonnKamisei

cit costa o arma?

Post by JhonnKamisei »

cit costa o pusca cu aer comprimat care nu necesita permis de port arma de 5.5mm si 220m\s.....teava cu ghinturi.....am inteles ca astea sint legale ...sa nu depaseasca 220m\s.........????? :roll: si ce marca? :wink:
violiv

Post by violiv »

Ati inteles gresit. "astea" necesita permis de arma ca pentru orice arma de foc. Cele ce depasesc 220 m/s viteza proiectilului la gura tevii sunt complet interzise.
Dualjackal

Post by Dualjackal »

singurele device-uri care nu necesita permis de arma in romania sunt: teava cu cornete (NU CU BOLDURI IN VARF!), crãcanul cu invizoace si pungile (sau prezervativele) umplute cu apa.
JhonnKamisei

sint dezorientat

Post by JhonnKamisei »

:cry: sa cumperi o pusca cu aer comprimat tre sa iei notificare de la politie dupa care te duci cu ea la magazin iti iei arma si te duci cu ea la politie dupa care iti da un certificat.....si gata...nui asa???? :?
cristib

Re: sint dezorientat

Post by cristib »

JhonnKamisei wrote::cry: sa cumperi o pusca cu aer comprimat tre sa iei notificare de la politie dupa care te duci cu ea la magazin iti iei arma si te duci cu ea la politie dupa care iti da un certificat.....si gata...nui asa???? :?
Dupa ultima modificare a legii nu prea mai e asa!
cristib

Post by cristib »

Dualjackal wrote:crãcanul cu invizoace..
Asta e echivalentul prastiei?
Dualjackal

Post by Dualjackal »

Nuuu ... cracanul cu invizoace face parte din alea traumatice, pe cand prastia e deja less lethal - http://www.ronniesunshines.com/product_ ... b529a47710

;-)
radu.b

Post by radu.b »

:D ... cred ca ar fi in stare sa modifice legea sa poata incadra si cracanele cu invizoace... din copilarie :D . La care sa platim accize...normal. Eventual inainte de vanzare, ca la arme acum. :twisted:
Procedurile de achizitioanare a oricarei arma neletala, cu adevarat s-au modificat si au devinit mai anevoioase.
Cu respect.
JhonnKamisei

cum achizitionez o arma

Post by JhonnKamisei »

care sint procedurile???? :roll: de la primul lucru pina cind am arma in mina
Post Reply