Se baga cineva la Fobus Holsters http://www.fobusholster.com

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

danezu

Post by danezu »

radu.b wrote:Exista si din piele, ceva mai ieftine pentru ca nu au captuseala, dar si de cordura facute de firma ceheasca Dasta.
Dupa cate am inteles aveti pistol Record si ce avem se potriveste foarte bine. Mai avem si o varianta cu clip metalic care se agata de cureaua pantalonilor.
Oricum la magazinul de la Gara trebuia sa le aibe, poate nu l-au avut atunci pe stoc? Poate nu a inteles colegul meu despre ce toc este vorba?
Las vorba colegilor mei sa verifice si eventual mai treceti odata zilele acestea.
Cu respect.
NU au la gara cu clip metalic,am intrebat si eu de 2 ori,nici nu stia baiatul despre ce este vorba!

Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
DaBears

Post by DaBears »

astea pentru picior mi se pare SF, gen James Bond. daca ai nevoie de arma intr-o situatie de autoaparare, trebuie sa o scoti intr-o fractiune de secunda si sa o folosesti, nu stai tu sa iti tragi nadragii si apoi sa scoti arma, te mai si impiedici si moare agresorul de ras
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
voodootz

Post by voodootz »

radu.b wrote:Ati vazut toata gama de tocuri si holstere din magazinele Arrow.Poate ca merita incercate.
Cu respect
eu am fost la magazinul de la obor, au foarte multe holstere acolo, f frumoase, cine cauta poate sa incerce si acolo dar din pacate nu exista niciunul pentru a ascunde arma inapoia curelei in interiorul pantalonilor :)
gabrielobabacu

Se baga cineva la Fobus Holsters http://www.fobusholster.com

Post by gabrielobabacu »

bun si pana la urma ce facem ne plimbam cu ele pe strada la brau ca in vestul salbatic?
nedumeritu

Re: Se baga cineva la Fobus Holsters http://www.fobusholster

Post by nedumeritu »

gabrielobabacu wrote:bun si pana la urma ce facem ne plimbam cu ele pe strada la brau ca in vestul salbatic?
Le lasam acasa in grija lu' bunicu', sa-si apere motoru' de taiat lemne :lol:

Noi, mai vanjoshi, atacam agresorii cu Permisul de Arma larg deschis si
le explicam ca daca nu se potolesc il chemam pe buniku' :wink: si le da
cu pompa de la bicicleta peste urechi :P
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
voodootz

Post by voodootz »

nedumeritu wrote:
gabrielobabacu wrote:bun si pana la urma ce facem ne plimbam cu ele pe strada la brau ca in vestul salbatic?
Le lasam acasa in grija lu' bunicu', sa-si apere motoru' de taiat lemne :lol:

Noi, mai vanjoshi, atacam agresorii cu Permisul de Arma larg deschis si
le explicam ca daca nu se potolesc il chemam pe buniku' :wink: si le da
cu pompa de la bicicleta peste urechi :P

:o :o

radem, glumim, aveti pistoale, da la fobus va bagati ori ba? :P
voodootz

Post by voodootz »

vine vara, la maieu la pantaloni scurti, la slapi, la o centura cu toc si pistol aferent .... la moda
radu.b

Post by radu.b »

danezu wrote:
radu.b wrote:Exista si din piele, ceva mai ieftine pentru ca nu au captuseala, dar si de cordura facute de firma ceheasca Dasta.
Dupa cate am inteles aveti pistol Record si ce avem se potriveste foarte bine. Mai avem si o varianta cu clip metalic care se agata de cureaua pantalonilor.
Oricum la magazinul de la Gara trebuia sa le aibe, poate nu l-au avut atunci pe stoc? Poate nu a inteles colegul meu despre ce toc este vorba?
Las vorba colegilor mei sa verifice si eventual mai treceti odata zilele acestea.
Cu respect.
NU au la gara cu clip metalic,am intrebat si eu de 2 ori,nici nu stia baiatul despre ce este vorba!

Bafta!
Multumesc de informatie.
Cu respect.
radu.b

Post by radu.b »

voodootz wrote:
radu.b wrote:Ati vazut toata gama de tocuri si holstere din magazinele Arrow.Poate ca merita incercate.
Cu respect
eu am fost la magazinul de la obor, au foarte multe holstere acolo, f frumoase, cine cauta poate sa incerce si acolo dar din pacate nu exista niciunul pentru a ascunde arma inapoia curelei in interiorul pantalonilor :)
Probabil ca nu l-au aratat pe cel cu clip metalic?
Cu respect.
danezu

Post by danezu »

D-nul Radu,stiti cumva daca cel cu clip metalic se potriveste la RG88? Si eventual un pret?
Chiar sunt interesat de asa ceva si vad ca mai sunt si alte persoane....

Multumesc!
Walter PP 10x22T - BLACK
radu.b

Post by radu.b »

danezu wrote:D-nul Radu,stiti cumva daca cel cu clip metalic se potriveste la RG88? Si eventual un pret?

Multumesc!
Tocul cu clip este facut pentru pistoale de gabarit putin mai mici, PP sau PPK si ar fi cu aprox. 65lei, avanatj ar fi priderea usoara la curea. Dar pentru RG88 am variante de prindere in doua puncte, pe ambele fete care ajuta mult la stabilitate si poate fi prins si pe interiorul curelei pe parte dreapta sau stanga cum doriti dumneavoastra. Pretul este de 69lei si se potriveste si la P99 si Glock 17. Codul de produs este 202-5. Cureaua de siguranta este reglabila.
Cu respect
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

radu.b wrote:
danezu wrote:D-nul Radu,stiti cumva daca cel cu clip metalic se potriveste la RG88? Si eventual un pret?

Multumesc!
Tocul cu clip este facut pentru pistoale de gabarit putin mai mici, PP sau PPK si ar fi cu aprox. 65lei, avanatj ar fi priderea usoara la curea. Dar pentru RG88 am variante de prindere in doua puncte, pe ambele fete care ajuta mult la stabilitate si poate fi prins si pe interiorul curelei pe parte dreapta sau stanga cum doriti dumneavoastra. Pretul este de 69lei si se potriveste si la P99 si Glock 17. Codul de produs este 202-5. Cureaua de siguranta este reglabila.
Cu respect
poate puneti si niste poze, daca nu e prea mare deranjul; nu stiu de ce dar mi se pare ca daca intra P99 in el pt. rg88 ar fi cam mare.

multumesc
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
radu.b

Post by radu.b »

ok. le faceam mai demult dar erau altele prioritare.
cu respect
g_lukian

Post by g_lukian »

Salut, incearca si aici http://www.vegaholster.it/welcome.aspx?lang=eng sa vezi daca-ti place ceva si te invat eu cum sa comnzi si un singur produs daca vrei.
Eu mi-am luat de la ei ptr. RG88 http://www.vegaholster.it/schedaprodott ... 4&Lang=eng nu e chiar turnat dar se potriveste.
ROHM RG88 Cal. 10X22T
Image
Post Reply