Esti matinal, prietene!
Ma numesc Emanuel, din Bucuresti, am in buzunar notificarea de la Politie si studiez intens forumul pentru a vedea ce arma cu bila voi cumpara, mai ales ca vor fi doua la fel - asociatul m-a rugat sa ma informez si pentru el.
Din ce a m vazut pina acum, cu siguranta va fi ori W PP, ori R RG88.
Mai ramine de ales, evident, si finisajul - brunat sau cromat (nichelat) - Cromul - frumusel, brunarea - rezistenta la uzura, daca e la cald facuta.
Tinem legatura!
Emanuel.
Emanuel esti pe calea cea buna, un PP sau un RG sunt singurele variante care merita, decizia o iei tu in functie de cum cum iti place design-ul, pret si "dotari" (nu mai deschid aici inca odata discutia PP Vs RG)
DaBears cred ca daca imi dau silinta il pot desface si apoi reasamba chiar si legat la ochi
Piesa aceea care apare la minutul 03:01 este defapt o bila care are rol sa fixeze mai ferm pozitiile levierului (piedica). Nici vorba de vre-o bucatica sparta
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
moama da ce de piese si piesulici...
parca rg-ul are mai putine, cand il desfac iarasi poate il filmez si eu, am pus pozele de la prima desfacere, dar film inca nu.
babane jos palaria, inca o data.
haiosu wrote:.........parca rg-ul are mai putine, ................
n-auzi dom'le ca nu tre' sa vorbim de altceva; i se deoache valteru'
nu mi se deoache dar am remarcat eu ca noi cam avem obicieiul sa discutam offtopic si apoi cand vine un incepator trebuie sa stea sa caute 3 zile printre sute de posturi pe forum sa gaseasca o informatie simpla
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Babanu wrote:.....nu mi se deoache dar am remarcat eu ca noi cam avem obicieiul sa discutam offtopic si apoi cand vine un incepator trebuie sa stea sa caute 3 zile printre sute de posturi pe forum sa gaseasca o informatie simpla
asa e babane, asa e......ai dreptate....
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Pai da... deja ati facut off-topic... si eu odata cu voi:D
ON TOPIC: felicitari Babane, ai facut o prezentare mult mai completa si mai utila decat ce mai gasesti in domeniu pe youtube!!!