Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
catalin_suzeanu wrote:Posted: Sun Oct 28, 2007 10:28 pm:....(ignor Legea 295/2004).....
catalin_suzeanu wrote:Posted: Mon Oct 29, 2007 9:40 am:.......In paranteza am spus ca "ignor L295/2004".........
CE BINE E SA FI SEMIZEU !!!!!!!!catalin_suzeanu wrote:Posted: Sun Mar 02, 2008 10:11 am:.........
3. Merg in orice loc aglomerat, ca de aceea e arma de aparare si paza, in permis fiind scris foarte clar: PORT SI FOLOSIRE.
4. In institutiile in care e interzis accesul cu armament fac cunoscut la poarta si il intreb daca are cum sa-mi depoziteze temporar arma in rastel...(evident ca nu) si dupa raspunsul negativ intru cu ea. Coform L295/2004 nu am voie sa o dau din mana decat organului de politie...si cum in armata nu e politie (decat militara, fara drept asupra acesteia) iar celelalte institutii au renuntat la paza jandarmeriei sau a politiei si a trecut la paza civila (firme de paza) in nici un caz acel bodyguard nu are drept nici cat mine de detinere sau de folosire a unei arme cu glont. Singurul loc unde ar putea sa o retina la punctul de control, e Politia Capitalei...insa acolo mereu imi spun "lasa-ti, treceti"...
Cu stima,
Cata
Foarte bine ca a fost precizat si lamurit acest aspect. De aia e bine sa citeasca lumea legea, nu s-o interpreteze dupa ureche sau stiri TV.catalin_suzeanu wrote:Iti spun cum procedez eu de cand am cumparat-o....
4. Coform L295/2004 nu am voie sa o dau din mana decat organului de politie...si cum in armata nu e politie (decat militara, fara drept asupra acesteia) iar celelalte institutii au renuntat la paza jandarmeriei sau a politiei si a trecut la paza civila (firme de paza) in nici un caz acel bodyguard nu are drept nici cat mine de detinere sau de folosire a unei arme cu glont. Singurul loc unde ar putea sa o retina la punctul de control, e Politia Capitalei...insa acolo mereu imi spun "lasa-ti, treceti"...
Cu stima,
Cata
BARTHY 2 wrote:catalin_suzeanu wrote:Posted: Sun Oct 28, 2007 10:28 pm:....(ignor Legea 295/2004).....catalin_suzeanu wrote:Posted: Mon Oct 29, 2007 9:40 am:.......In paranteza am spus ca "ignor L295/2004".........CE BINE E SA FI SEMIZEU !!!!!!!!catalin_suzeanu wrote:Posted: Sun Mar 02, 2008 10:11 am:.........
3. Merg in orice loc aglomerat, ca de aceea e arma de aparare si paza, in permis fiind scris foarte clar: PORT SI FOLOSIRE.
4. In institutiile in care e interzis accesul cu armament fac cunoscut la poarta si il intreb daca are cum sa-mi depoziteze temporar arma in rastel...(evident ca nu) si dupa raspunsul negativ intru cu ea. Coform L295/2004 nu am voie sa o dau din mana decat organului de politie...si cum in armata nu e politie (decat militara, fara drept asupra acesteia) iar celelalte institutii au renuntat la paza jandarmeriei sau a politiei si a trecut la paza civila (firme de paza) in nici un caz acel bodyguard nu are drept nici cat mine de detinere sau de folosire a unei arme cu glont. Singurul loc unde ar putea sa o retina la punctul de control, e Politia Capitalei...insa acolo mereu imi spun "lasa-ti, treceti"...
Cu stima,
Cata
"catalin_suzeanu wrote:Posted: Mon Oct 29, 2007 9:40 am:.......In paranteza am spus ca "ignor L295/2004".........