Astfel,am adunat o serie de intrebari pe care as dori sa le adresez atat administratorului,cat si tuturor membrilor care vor dori sa imi raspunda:
1) Pe site-ul unei alte firme atat P22 cat si PP apar ca dezvoltand o aceeasi energie,15 J. Prin ce argumente ati sustine ca P22 este mai "slab"?
2)Am inteles ca in magazinele de la noi din tara se vinde munitie 10X22T de o calitate relativ slaba. Daca stiti cumva ca se mai comercializeaza si alt tip de munitie 10X22T,de preferat in Bucuresti,va rog sa imi trimiteti un mail pe adresa gnikky_03@yahoo.com ,pentru a nu face publicitate nedorita
3)Am gasit cateva post-uri in care respectivii membrii sustineau ca P22 merge doar cu acest tip de munitie slaba,spre deosebire de PP.Este adevarat?Prin munitie ma refer strict la gloantele cu bila de cauciuc.
4)Multa lume lauda pistoalele de autoaparare cu bila rusesti...Sunt intr-adevar superioare?Sunt atat de puternice?Si daca da, de ce Arrow sau celelalte firme nu le importa? Banuiesc ca accizele ar fi mai mici... Va rog sa-mi spuneti daca aveti de gand sa importati modele rusesti
Oricum,planuiesc ca aceasta vara sa fac cateva teste cu pistolul(impuscat pepeni,placi subtiri de lemn,plastic,poate chiar tabla
Cu speranta ca nu v-am plictisit(prea rau),va multumesc pentu atentie si astept raspunsuri
Cu stima,
Niki