buna ziua, as vrea sa stiu unde gasesc si eu munitie de zgomot de 6 mm pentru pistolul rohm rg3,
o zi buna
munitie Rohm RG3
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
ghostbuster
pe la noi pe la romanica n-ai sa gasesti decat 9mm sau 10x22T; daca mergi la ruse in bulgaria ai sa gasesti multe magazine de arme cu apropate tot ce vrei in domeniul pistoalelor cu gaze; inclusiv munitie de 6mm. acum depinde si din ce localitate esti; pentru noi cei din bucuresti si imprejurimi ruse e "colesica peste garla".
-
ghostbuster
pai eu as vrea sa vand pistolul la un baiat din bucuresti, crezi ca el ar gasi acolo? un contact ceva? multumescBARTHY 2 wrote:pe la noi pe la romanica n-ai sa gasesti decat 9mm sau 10x22T; daca mergi la ruse in bulgaria ai sa gasesti multe magazine de arme cu apropate tot ce vrei in domeniul pistoalelor cu gaze; inclusiv munitie de 6mm. acum depinde si din ce localitate esti; pentru noi cei din bucuresti si imprejurimi ruse e "colesica peste garla".
ghostbuster wrote:pai eu as vrea sa vand pistolul la un baiat din bucuresti, crezi ca el ar gasi acolo? un contact ceva? multumescBARTHY 2 wrote:pe la noi pe la romanica n-ai sa gasesti decat 9mm sau 10x22T; daca mergi la ruse in bulgaria ai sa gasesti multe magazine de arme cu apropate tot ce vrei in domeniul pistoalelor cu gaze; inclusiv munitie de 6mm. acum depinde si din ce localitate esti; pentru noi cei din bucuresti si imprejurimi ruse e "colesica peste garla".
cu siguranta ca acolo gasesti munitia necesara dar cu un contact acolo n-am cum sa te ajut. poate cand intra unul din baietii care au mai fost sa-ti scrie o adresa exacta; sau ia topicurille la rasfoit; pe undeva exista o harta a orasului cu magazinele de arme marcate.