munitie Rohm RG3

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
ghostbuster

munitie Rohm RG3

Post by ghostbuster »

buna ziua, as vrea sa stiu unde gasesc si eu munitie de zgomot de 6 mm pentru pistolul rohm rg3,
o zi buna
Guest

Post by Guest »

La Ruse
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
ghostbuster

Post by ghostbuster »

Guest wrote:La Ruse
, poti fi mai explicit te rog? la arrow nu o avea?
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

pe la noi pe la romanica n-ai sa gasesti decat 9mm sau 10x22T; daca mergi la ruse in bulgaria ai sa gasesti multe magazine de arme cu apropate tot ce vrei in domeniul pistoalelor cu gaze; inclusiv munitie de 6mm. acum depinde si din ce localitate esti; pentru noi cei din bucuresti si imprejurimi ruse e "colesica peste garla".
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
ghostbuster

Post by ghostbuster »

BARTHY 2 wrote:pe la noi pe la romanica n-ai sa gasesti decat 9mm sau 10x22T; daca mergi la ruse in bulgaria ai sa gasesti multe magazine de arme cu apropate tot ce vrei in domeniul pistoalelor cu gaze; inclusiv munitie de 6mm. acum depinde si din ce localitate esti; pentru noi cei din bucuresti si imprejurimi ruse e "colesica peste garla".
pai eu as vrea sa vand pistolul la un baiat din bucuresti, crezi ca el ar gasi acolo? un contact ceva? multumesc
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

ghostbuster wrote:
BARTHY 2 wrote:pe la noi pe la romanica n-ai sa gasesti decat 9mm sau 10x22T; daca mergi la ruse in bulgaria ai sa gasesti multe magazine de arme cu apropate tot ce vrei in domeniul pistoalelor cu gaze; inclusiv munitie de 6mm. acum depinde si din ce localitate esti; pentru noi cei din bucuresti si imprejurimi ruse e "colesica peste garla".
pai eu as vrea sa vand pistolul la un baiat din bucuresti, crezi ca el ar gasi acolo? un contact ceva? multumesc

cu siguranta ca acolo gasesti munitia necesara dar cu un contact acolo n-am cum sa te ajut. poate cand intra unul din baietii care au mai fost sa-ti scrie o adresa exacta; sau ia topicurille la rasfoit; pe undeva exista o harta a orasului cu magazinele de arme marcate.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Post Reply