pistol cu gaz
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
alex
-
Guest
-
Shinja
-
pistol gaz
Re: pistol cu gaz
Intr-adevar, pentru tipul de pistol gaz lacrimogen nu este nevoie de permis port arma. Din punct de vedere al eficientei este bun datorita faptului ca intimideaza prin aspectul similar cu cel al unei arme de foc si prin gazul pulverizat. Tocmai din aceasta cauza , prin faptul ca este o replica 1:1, nu putem compara acest model de pistol cu unul ce necesita permis port arma.
Pistol gaz Realizare site web Puzzle Services
Nenea nu mai promova pe aici pistoale cu apa ca ai sa ai oameni morti pe constiinta.pistol gaz wrote:Intr-adevar, pentru tipul de pistol gaz lacrimogen nu este nevoie de permis port arma. Din punct de vedere al eficientei este bun datorita faptului ca intimideaza prin aspectul similar cu cel al unei arme de foc si prin gazul pulverizat. Tocmai din aceasta cauza , prin faptul ca este o replica 1:1, nu putem compara acest model de pistol cu unul ce necesita permis port arma.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Daca vrei ceva care sa iti curete o strada, incearca asa ceva, cu toate ca nu stiu cine le mai aduce pe la noi: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -n51xxF8K8
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Alea sunt ilegale la noi. Citeste legea in vigoare.
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
7Coline wrote:Alea sunt ilegale la noi. Citeste legea in vigoare.
Unde ai citit asta?
In lege , sunt interzise recipientele de peste 50ml , chestia aia are vreo 300ml.tiger wrote:7Coline wrote:Alea sunt ilegale la noi. Citeste legea in vigoare.![]()
Unde ai citit asta?
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
-
careundecine
in ce lege mai exact ?
Greseala mea , la civili nu e nici o limitare , ma gandeam la legislatia pentru agenti de securitate.careundecine wrote:in ce lege mai exact ?
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
-
careundecine
ar fi culmea ca civilii sa poata avea si de 100ml iar agentii de paza sa nu poata depasi 50ml. majoritatea pe care i-am vazut eu aveau de cel putin 60-70 ml comparand ochiometric cu unul pe care il am eu de aprox 65ml
normele metodologice la L 333 stabileste clar max 100 ml pt. angajatii societatilor de paza
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.