pistol cu gaz

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

alex

Post by alex »

o precizare: la politie iti trebuie si cazier... eu nu am stiut asta si se mai amana cu 1 luna...
Guest

Post by Guest »

Pentru arme neletale,verificarea cazierului e treaba politiei, in termenul de 3 zile,. Daca te-au pus sa scoti cazier, e pentru ca vor sa faci munca lor(pe care tot tu o platesti, prin impozite).
Shinja

Post by Shinja »

Deci totusi, Arrow International" are in vanzare pistoale care sa traga cu bila de cauciuc sau nu ? Ca nu vad nicaieri vreu post desprea asta, nici oferta nu e prea clara.

Daca nu , de unde pot cumpara unul?
pistol gaz

Re: pistol cu gaz

Post by pistol gaz »

Intr-adevar, pentru tipul de pistol gaz lacrimogen nu este nevoie de permis port arma. Din punct de vedere al eficientei este bun datorita faptului ca intimideaza prin aspectul similar cu cel al unei arme de foc si prin gazul pulverizat. Tocmai din aceasta cauza , prin faptul ca este o replica 1:1, nu putem compara acest model de pistol cu unul ce necesita permis port arma.
7Coline

Post by 7Coline »

pistol gaz wrote:Intr-adevar, pentru tipul de pistol gaz lacrimogen nu este nevoie de permis port arma. Din punct de vedere al eficientei este bun datorita faptului ca intimideaza prin aspectul similar cu cel al unei arme de foc si prin gazul pulverizat. Tocmai din aceasta cauza , prin faptul ca este o replica 1:1, nu putem compara acest model de pistol cu unul ce necesita permis port arma.
Nenea nu mai promova pe aici pistoale cu apa ca ai sa ai oameni morti pe constiinta.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
dcrist

Post by dcrist »

Daca vrei ceva care sa iti curete o strada, incearca asa ceva, cu toate ca nu stiu cine le mai aduce pe la noi: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -n51xxF8K8
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
7Coline

Post by 7Coline »

Alea sunt ilegale la noi. Citeste legea in vigoare.

IRESPONSABIL²
tiger

Post by tiger »

7Coline wrote:Alea sunt ilegale la noi. Citeste legea in vigoare.
:shock:
Unde ai citit asta?
7Coline

Post by 7Coline »

tiger wrote:
7Coline wrote:Alea sunt ilegale la noi. Citeste legea in vigoare.
:shock:
Unde ai citit asta?
In lege , sunt interzise recipientele de peste 50ml , chestia aia are vreo 300ml.

IRESPONSABIL²
careundecine

Post by careundecine »

in ce lege mai exact ?
7Coline

Post by 7Coline »

careundecine wrote:in ce lege mai exact ?
Greseala mea , la civili nu e nici o limitare , ma gandeam la legislatia pentru agenti de securitate.

IRESPONSABIL²
careundecine

Post by careundecine »

ar fi culmea ca civilii sa poata avea si de 100ml iar agentii de paza sa nu poata depasi 50ml. majoritatea pe care i-am vazut eu aveau de cel putin 60-70 ml comparand ochiometric cu unul pe care il am eu de aprox 65ml
barthy

Post by barthy »

normele metodologice la L 333 stabileste clar max 100 ml pt. angajatii societatilor de paza
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Post Reply